Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krtecek-GT
    Dorazil mi do mailu info o novém PS3, jestli ho teda ještě někdo neviděl

http://cz.playstation.com/new-ps3/
  • Ataker

Origin klíč

Battlefield 3 - 7Y7P-A6VW-Y9NL-QBMK-CK9F

jsem zapomněl
    • Děkuji moc! :)
  • Jack1947

Šéf Take-Two Strauss Zelnick říká, že masová střelba je výlučně americkou záležitostí a svádět ji na videohry je neuctivé k obětem a jejich rodinám.

Souhlas největší!

• victor

Tak kdyby měl i u nás kdokoli právo nosit automatickou zbraň tak to nebude jen americká výsada :/

• Resident Evil 6 dostal v japonském Famitsu hodnocení 10/10/10/9, PES 2013 9/9/8/9.

jojo, PES udělal ohromný skok dopředu *4*
    • jeste by mohli udelat skok kupredu se jmeny tymu a hracu, i kdyz to za ne udela nejaky fanousek, ostatne tak jako vzdy
  • Italský obchod Gamestop prozradil, že fyzické kopie hry Dying Light vyjdou 20. února.

Český obchod JRC prozradil, že fyzické kopie hry Dying Light vyjdou 13. února.
    • Morraw
      Ti, co to budou přebírat od Poláků, to budou mít normálně 30.1 (fyzické kopie)
  • ucho

Akce

www.bundlestars.com/all-bundles/reboot-bundle-4

slušná nadílka za tu cenu
    • Zeno Clash 2 Steam Key: V43LN-BI7TI-2394I
      • Pethulla
        děkuji
    • Hard Reset Extended Edition Steam Key: 0I3XM-WW87A-84C75
      • x_ander
        Díky moc, vzal jsem si to.
    • Tropico Trilogy Steam Key: QVHW9-T4H0L-8RDVQ
      • Vrook
        Vzal jsem si, určitě se do toho pustim, poslední dobou jsem po strategiích hladovej, páč jsem dlouho žádnou nehrál, a hledám nějakou, co mě chytne. Tropico jsem chtěl vždycky vyzkoušet tak jako tak, třeba mě to i uvrtá ke koupi toho novýho dílu. Díky moc!
  • Ve vývoji je nový díl herní série Command & Conquer.

Doufám že se vrátí ke kořenům. CNC4 stál uplně za h****. Hral sem to jenom kvuli přiběhu a těm videím. Hratelnost byla strašna a v životě bych si to znovu nezahral.
    • Star Wars: The Old Republic podlehlo minulý týden milionu hodin testování.

souhlasim ten posledni dil co delaly si pekne nadelali do kalhot , taky jsem to hral jen kvuli pribehu
  • Na internet unikl zdrojový kód DayZ.

Ten unikl uz pred rokem. Pouziva ho Breaking Point - zombie mod na Armu 3, v soucasne dobe mnohem lepsi nez DayZ standalone...
    • WhySoSad
      Aha, kdy si naposledy DayZ viděl ? Před rokem ? Vždyt ten breakung point minimálně vypadá k zblití...
  • Draken69CZ

nVidia

nVidia zase jede, po tom co se ukázalo že někteří výrobci 1070 tam dávají jebnutou vram (levnější nepodporovanou) a čeká se na update biosu, minulí týden vydali ovladače s bugama do W10 her (proto ty ovladače vydávají tak často*15*) tak už dokonce některé 1070/80 začínají "hořet" zatím jen eVGA ale co není může být, jj připlatit za kvalitní ovladače a návrh se holt vyplatí *15* more power more... *15*
    • Lukyz
      Informační hodnota nula nula nic.
      Nemůžeš namísto těch rádoby vtipnejch komentářů uvést zdroje ze kterých čerpáš?

EDIT: Díky, Mickey.
  • snorgrind

Witcher3 hairworks

neco pro lidi s AMD kartama http://www.guru3d.com/news-story/the-witcher-3-hairworks-on-amd-gpus-with-normal-performance.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit