Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Služba Core Online nově nabízí streamované hraní Tomb Raider: Underworld zdarma.

Hmm, tak jsem to zkusil jen tak abych zjistil o co jde a prijde mi, ze nejde o streamovani her jako v pripade OnLive a podobne, ale o normalni renderovani na vlastnim pocitaci. Alespon tak mi to prijde kvuli dlouhym loadingum, obcasnemu trhani a take diky bleskove odezve (coz je neco, co OnLive rozhodne nenabizi).
  • PS3Hrac

Cliff Bleszinski (Epic Games) nechce hry pro next-gen konzole na optických discích.

Samozřejmě budeme si stahovat 40Gb hry na naše Terabajtové disky v next-gen konzolích tuhle generaci to akorát zabije stejně jako způsob (vlož disk a hraj).
  • Supreme Ruler 2020 Gold Steam Key: 35NJ8-B2DZT-0ZKP4
  • Vlastníte grafickou kartu od nVidia? Mrkněte, jaký výkon od ni můžete očekávat v Max Payne 3.

to co je za stupidita, takze nezalezi ci tam je nejaky celeron alebo Ivy bridge? cista PR masaz a tiscali to tu hodi len tak
    *12*
    • Graf je na 99 % myšlen ve smyslu "tahle grafika spolu s tím nejnadupanějším CPU současnosti." To je celkem logické.
      • hej, tiez si tak myslim, len som chcel na to svojim prispevkom upozornit, aby ti, co maju napr 9800 nemali velke oci :)
    • Ty budes asi mistni intelektual, ze ?
      Hra bude ocividne zavisla vice na vykonu graficke karty nez na procesoru...
      • no, taku fantaziu ti zavidim, ja to tam nevidim
        ja tam vidim polovicny graf co nic nevravi
        • Vlastníte grafickou kartu od nVidia? Mrkněte, jaký výkon od ni můžete očekávat v Max Payne 3.

je to fuk... moje GTX295 tam stejne neni...

Ani moje ATi 5870 tam neni ;-) ale sem v klidu. Zatím mi všechno jede na max ve full HD a to je karta už pěkne stará. Pokud nepodělají port z konzole, tak nemám strach, že mi to nepojede plynule.
            • Byla to ironie? :D A nebo sis nevšiml, že to je pouze pro nvidii? :D
          • GTX295 bude predpokladam nekde mezi 8800 a 560 (non-ti)
            • Tak o tom zadna :D
            • rancor1223
              Tak to počkat, je sice na úrovni 560Ti (570 ne), ale jen v málokterý hře. Vtěšinouá ji 56OTi o pár procent překonává (taky záleží na recenzentovi *3*). Mimoto žere 2x tolik, je mnohem větší a hlučnější.
            • Ve skutecnosti je nekde u 570ky coz je taky duvod proc jsem ji jeste nevymenil :D
            • Ve skutečnosti je nad 560ti.
  • Joshua

Binary Domain Collection

.................0VQA7-Z7QLL-W3JQY
  • Next Car Game

Na Steamu je teď za 16€. Jak je na tom vůbec hra s tratěma, autama a tak? Je tam už finální počet, nebo jich je tam zatím jen pár?
    • Zatím tam je obojího dost málo. Tři auta, tři mapy na derby a čtyři závodní tratě. "Pre-alpha" :)
      • Aha... Tak to si asi počkám až na vydání, ta 33% sleva se určitě ještě minimálně zopákne. Ať už je to ale tady, FlatOut je srdcovka. <3
  • rancor1223

Hra LEGO Lord of the Rings vtrhne do obchodů 23. listopadu 2012.

Na videích vypadá skvěle, snad to bude stejně tak skvělé jako byly Star Wars.
  • montatatana

Kickstarter fenomén se rozšířuje i na hardware. Evolution Controller chce např. vytvořit gamepad,...

Kdyby nevypadal tak hnusne, neergonomicky a neprakticky, tak bych jim i prispel... hodil by se.
  • fabzfia112

The Mighty Quest for Epic Loot

Pokud někdo z vás neví tak alienware arena právě dává klíče do closed beta(aspon co jsem se dočetl) hry v nadpisu. http://eu.alienwarearena.com/giveaways/the-mighty-quest-for-epic-loot-closed-beta-key-giveaway :)
    • Však není o co stát. Hra zabaví tak na dva dny, než člověk pochopí, že je o ničem.
  • SalemCZ

V noci na dnešek zemřel Kazuhisa Hašimoto, programátor, který vymyslel Konami code.

↑↑↓↓ ← → ← → BA asi ho to neoživý 

• skaven

mozno to skusili s jeho rukami a nohami :)

• SalemCZ

ruce nahoru, nohy dolů, levá ruka doleva, pravá doprava, levá noha doleva, pravé noha doprava, zatočit bradavkami

• skaven

neviem ci by som na mrtvole skusal krutit bradavkami...co ked ti ostanu v rukach?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit