Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jozef123

Podle popisu Call od Duty: Black Ops 2 v obchodě Amazon nabídne hra i zombie kampaň.

Inak by si to nikto nekupoval
  • deathfish

Nový trailer na film Hitman: Agent 47 naznačuje, že na stealth postup se tady moc hrát nebude...

Bylo to jasné hned prvním trailerem, který ukázali, že s hrou to bude mít společné akorát černý oblek, červenou kravatu a pleš. Nic víc.

I ten herec, kterého tam vybrali se na tu roli svým vzhledem nehodí (herec to je možná dobrý, to nevím). Z herců, které znám je svým vzhledem hitmanovi nejblíž asi Bruce Willis a nebo Jason Statham, aspoň podle mě. O to ale zas tak asi nejde.

Hlavní je, že nectí hru jako takovou a využívají zase jen název aby vydělali...
    • Jazz
      Už jsem to četl několikrát a tedy to pošlu dál.

Stačilo by vzít klasickou heist movie předlohu, toužený objekt vyměnit za vraždu osoby a byl by to tisíckrát lepší film jako tohle. *1*
    • Jack1947

Nový trailer na film Hitman: Agent 47 naznačuje, že na stealth postup se tady moc hrát nebude...

Přesně, prostě jen další ždýmačka peněz. *3*
    • lol willic nebo statham určite ne. statham navic ani neni dobrej herec, spíš takovej prdola.
      • deathfish
        bral jsem to spiš podle vzhledu, ale nemyslím, že jsou to špatní herci. Napadá tě někdo lepší, kdo by vypadal Agentovi 47 podobně?
        • s timhle hercem jsem spokojenej jak už jsem psal, vypada podobne jako 47, je drsnej atd. treba stathama mam uz zarazenyho jako herce pro odlehcene akční bečka, neumim si ho predstavit pro vaznou roli a willis ma uz tuším pres 60
          • deathfish
            No, myslím, že více mu byl podobný ten první herec. Nevadil mi. Ale herní Agent 47 má prostě takový přísný výraz a takové ty čáry od nosu směrem k puse (nevím jak to popsat a nazvat, snad víte co myslím) a to Bruce Willis má. Proto mi příjde podobný.
            Třeba tady: Bruce Willis
        • Jack1947
          Přece jeho dabér... jako by mu z oka vypadl. *3*
    • kennyB
      Tak on je zřejmě docela problém udělat film podle hry a naopak. To se povedlo jen pár kouskům. Ale udělat film jen o stealthu, který by se líbil těm, kteří hráli herní předlohu je zase na propadák u ostatních, kteří nemají o hře ani ponětí. Uvidíme, co z toho vznikne a moc se film těším.
      • Vojta_Ilavsky
        Mě by se stealth film líbil, nehledě na to jakou by měl předlohu, a pokud by byl uvěřitelný.
        • kennyB
          Mě by se to taky líbilo, protože víme, že o tom Hitman je. Ale z pohledu někoho, kdo herní sérii nezná by to mohlo propadnout. Uvidíme, co z toho bude.
        • Nejlepší film se zabijákem byl stejně Leon s Jean Renem, myslim že i částečně inspiroval i posledního Hitmana
  • Jack1947

Základní verze ročního předplatného časopisu Level vyjde pro Slovensko hráče jen na 49,8€, v Čechách...

A ja jsem si ho opet predplatil... rovnou zlate predpplatne *5* , uz holt mi to bez te vune vytisklehop tiskarskeho papiru neslo , kdyby nestal takhle malo tak bych asi nic, teda ( kdybych i nedostal od nich dopis tak jim to sanci rad dam.) *3*
  • Vyšel Path Finder update pro No Man's Sky. Mezi novinky patří např. planetární vozítko, podpora PS4 Pro, foto mód, nová hudba, mód Permadeath či online sdílení základny. (+ video)

Jeste poladit ty vesmirny souboje, litani na planetach a frakce a myslim ze bych zacal premyslet o nakupu.
  • Jack1947

PC verze Gears of War: Ultimate Edition nebude mít uzamčené FPS.

Mrkváci to mají v hlavě aspon trochu srovnané *5*
    • A pobezi jen na windows 10! *2* Takze to moc srovnane nemaji. *7*
      • Jack1947
        Aha, takže 2 a více bodů dolů... mrkvosoft to zase projel. ( bylo to ale těsné). *3* *7*
      • Draken69CZ
        Jo které si může snad 80% lidí stáhnout zadarmo, zlé MS zlé *15*
        • AIDS je uplne zdarma a moc lidi se do toho nehrne.
        • Nevim proc bych mel upgrejdovat na horsi system? *1*
  • Joshua

Dead Effect

................A7N4A-D7QYB-VECXI
    • Lukyz
      Díky! *1*
  • Lukyz

Star Wars: The Force Awakens Official Teaser #2

www.youtube.com/watch?v=ngElkyQ6Rhs

*14* *14* *14*
    • solomon.short
      tusim vetsi pr*ser nez Episode I
      • Veskoslav
        Neboj Jajar je mrtvý už hezkých 30 let:-D
        • zatim v kazdym filmu byla naka infantilni postava, takze ocekavam v dalsi trilogii novyho jarjar/c3p0 deptace mozku
      • Lukyz
        Určitě to nebude horší než EP II *1*
    • Teda, necekal bych ze Harrison Ford bude jeste hrat Han Solo. Ale je to jen dobre.
    • aspoň že to nazýváš teaserem, ne jako bleskař trailerem v té reklamě :)
  • ucho

Valve spustí v půlce září na STEAMu betaverzi služby pro sdílení vaší herní knihovničky až na deset...

ne přístup ke hře ale přístup ke všem hrám ne? tedy v jednu chvíli může hrát jen jeden...
    • rancor1223
      Ne, myslí se tím, že když někomu půjčíš hru, on ji bude hrát a ty to zkusíš ve stejnou chvíli, tak jeho to vykopne. Mělo by být ale možné hrát různé hry souběžně.
      • ucho
        Can a friend and I share a library and both play at the same time?
        No, a shared library may only be accessed by one user at a time.

takže tohle si mám vyložit tak, jak píšeš ty?
        • rancor1223
          Sorry, zřejmě jsem do toho zamotal něco z fóra.
  • ucho

Skyrim

Tak už mi přišla odpověď od Bethesdy ohledně Skyrimu na Steamu. Tak zase žádný pořádný nfo, ale pořád to vypadá na Cenegu (nebo ty, kdo ji mají pod palcem)

"We are still waiting for further comment on when the game will be available via Steam for your region.

Thank you for your patience."
    • No jo, tímhle tempem bychom někdy v roce 2020 mohli mít Skyrim přístupný. Bez DLC ovšem.
      • MrSanta
        Tak dlouho asi ne, Fallout: New Vegas je dostupný včetně všech DLC už možná rok *1*
        • Cahir
          Sice hraju v angličtině, ale ze zvědavosti bych rád věděl, jestli je nová verze češtiny na steamu pouze u Ultimátní edice, nebo i u standardní verze a samostatných DLC??
          • MrSanta
            Češtinu jsme raději ani nezkoušel *15*
          • Čeština v Ultimate edici je stále plná chyb, které byly nahlášeny již po vydání hry v roce 2010 (procházel jsem si forum na madbrahmin.cz). Chyby byly prý opraveny, ale Cenega je nenahodila a nebo nahodila starou verzi.
            • Cahir
              *1*
  • Veskoslav

Total War: WARHAMMER 2 – Skaven In-Engine Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=k8EQ1KNkpmw

Krapet orgasmus *1*
    • skaven
      mi vrav *4*
    • jamar28
      *1* Zrovna sem s tím jdu.
    • Draken69CZ
      LOOOL *15*