Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyzkouseli jsme aby vy jste uz nemuseli

Heroes and Generals - nebrat (alespon zatim)!

Je to osklivy, ma to strasny zvuky, animace i fyziku. Je to brutalni a nekompromisni P2W a UI navic delal totalni id*ot.
    Pokud mate chut na strilecku z druhe svetove tak bezte radsi do Red Orchestry. Tohle za to fakt nestoji.
    • No nevim ja to hraju uz dlouho a hra me bavi, P2W to rozhodne neni a fyzika je v pohode, treba oproti Dying Light je spickova. Navic tak hezky modely techniky se jen tak nevidi.
      • Fyzika je v pohode? Delas si legraci? Videl jsi nekdy nekoho umrit po tom co ho zasahl granat? Vyskocil jsi nekdy se svym vojakem? Asi nejakej jinej vesmir.

A mozna to neni P2W ale kdyz neplatis tak ten grind kterym musis projit jen aby sis odemknul jenom pitomej kulomet nebo sniperku je absolutne nehoraznej. To ani nemluvim o tom co stoji upgrady na jednotlive zbrane atd.
        • No budiz po zasahu to lita, skok me prijde v pohode, mam ve hre 50 hodin takze neco odehrany mam
          Na kulomet vydelas v pohode, ikdyz driv to bylo jednodusi.
          Da se to hrat uplne v pohode.
          • Da se to hrat. Strileni funguje a kdyz nekoho zasahnes tak umre.
            Moc jsem ale treba nepochopil jak mam nahrat body u tankysty kdyz prvni tank co mam ma jenom kulomety a ve vetsine pripadu hraju proti dalsim tankum kterym nic nemuzu udelat. Hledal jsem weak pointy, zkousel jsem to zezadu, zepredu, do pruzoru, do zbrane ale proste smolik.
            Treba to zkusim zase za pul roku...
      • Jack1947
        Čeče ten Dying light ti leží už delší dobu v žaludku koukám. Srovnáváš to s tímhle fyzikou lol.
        • Jo, protoze nechapu jak takova sr@cka muze byt od hracu slusne hodnocena.
          • Jack1947
            Sračkkou bych to zas nenazval. Parádní to taky ale nebylo no.
    • Kozy
      Chvilku mě to bavilo, mix tohohle a Orchestry by byla super hra. Tohle je takový moc umělý.
  • Česká tahovka UFO 2: Extraterrestrials byla odložena na podzim letošního roku.

omg :(
  • Tak teda Red Dead Redemption jako hra gratis pro PS+ pro zari, to je velke prekvapeni! Supr!
  • Lukyz

RPG češtiny postovali na FB:

První dnešní dárek: český překlad povídky Padlý anděl, která se odehrává před hrou Deus Ex Human Revolution. A jako bonus je přiložen překlad několika kapitol knihy Deus Ex Ikarův Efekt.

www.facebook.com/RPGcestiny
  • rancor1223

Markus "Notch" Persson obdržel od Sony kromě VIP pozvánky na E3 i zlatou PSOne konzolí a originální...

Hádám, že Sony by ráda Minecraft na Vitě, PS3 a PS4, že? *1*
    • Hmmm nedostal on k té PSOne i kopii Dungeon Mastera II ? ..... Jestli oni nechtějí Dungeon Keepera 3 jako exkluzivitku ....
  • ringmancz

Halo MCC na PC - už dřív se psalo, že to bude vydáváno postupně po dílech, takže kolekce bude úplná až po vydání posledního dílu (a za dobrou cenu)

https://news.xbox.com/en-us/2019/06/09/halo-at-e3-2019/

• Rebellion by se rádo pustilo do vývoje nového Aliens vs Predator.

Hlavne at Rebellion použijou ten upravený Doom3 engine jako u minulýho AVP ne jako u toho paskvilu Aliens Colonial Marines UE3 to bych zase blil jak šakal a nic bych si nezahrál.
    • Jack1947
      Vždyt, stačí když to zmáknou s 5ti a více updaty pár měsíců po vydání. Dneska se na nějaké " Hra má být hratelná ihned po vydání" přeci nehraje. *5*
      • hodte na nej uz nekdo sit *5*
        • WhySoSad
          A pověste ho nad bleskovky ať si každej může píchnout
          • Ninja Theory (Heavenly Sword) poodhalí v průběhu několika následujících měsíců nový titul.

Facehugger na něho *5*
  • LTM3

Komunitní manažer pro Diablo III: „Snižte svá očekávání, ale hru si rozhodně kupte, a všechno...

WTF? *1*
  • Life is strange - episode 3

Tak co říkáte na tuto epizodu? *4*
    Ta hra má tak podmanivý soundtrack, až se v ní téměř utápím a ačkoliv to někomu může znít směšně, mám při hraní skoro až reálný pocit, že se ocítám v kůži 18 leté dívky. To je imerze jak se patří.
    závěrečný zvrat sice silně připomíná film Butterfly Effect, ale nechám se milerád překvapit, jak se to dále vyvine. Jen mám takový subjektivní pocit, že byla ze všech tří zatím nejkratší.
    • Jack1947
      Krátká fakt byla (dopařeno před chvílý, zato celkem intenzivní)... to se musí nechat za mně tak 8/10. Jak říkáš uvidíme jak slibně se to bude dál vyvíjet. *4*
  • Tak dneska dorazila pozvánka na test Breakpointu, taky někdo našel v mailu? Zítra test začíná :)

• Jack1947

No zkusil jsem je to hodně rozbitý.

• mam tu jeste 2 invite, kdyby nekdo chtel, napiste pod cim vas najdu na uplay.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit