-
SW
https://lightsaber.withgoogle.com/ -
-
Lichtschwert macht frei.
-
-
Rycha, technicka—funguje Vam steam? Ja se za boha nemuzu pripojt. Internet funguje, cehoz budiz tenhle prispevek dukazem. Se Steamem je porad neco. Uz mockrat me predstava dalsiho reseni technickejch problemu pripravila o chut jit si vubec zahrat.
-
-
Steam
Pomohlo mi zapnout Steam a v momentě kdy vyplivne chybu o připojení spustit procesy a natvrdo vypnout Steam.exe -
pro tyhle případy doporučím stránku http://steamstat.us/
-
-
RE:
Za rychly reakce a ujisteni, ze chyba nebyla jen na mem primaci, vsem DIK! A ten odkaz cenim taky! -
-
nebo jenom http://issteamdown.com/
-
-
-
same here mate
-
Taky mi nejde přihlásit.
-
-
CoJ: Gunslinger
Poměrně netradiční prezentace vizuálního stylu nejvykutálenější střílečky letošního jaroléta:
http://youtu.be/KdoEOGkgmN8 -
Spekulace: Microsoft uvažuje, že zakoupí EA, Valve či PUBG Corp.
Po Minecraftu typuji že PUBG, EA a Valve se asi jen tak neprodá. Ale to si člověk myslel i o Foxu -
-
Hlavně ať nekoupí EA *16*
-
-
myslím že větší šance je že EA koupí Disney
-
Proč ne? Z toho by hráči jen profitovali. PUBG jako firma zas tak důležitá není a Valve se koupit nenechá.
-
-
Určitě bych z toho jako hrdý majitel PS4 profitoval..... *9*
-
-
Méně odpadu = přehlednější store
Podle mě profit
-
-
Záleží v jakym směru by profitovali. Rozhodně ne z toho, že by hry od EA byly jen na XBOXu.
-
-
-
-
Na PC vyjde remaster konzolového JRPG Resonance of FateUpřímě, tohle by si mohli nechat - už tehdy mi to přišlo takové nemastné neslané. Ne každá konzolovka stojí za port na pc😉
-
Včerejší tvrzení dabérky Clementine se nepotvrdilo. Telltale hledá řešení, jak dokončit zbylé epizody The Walking Dead: The Final Season. Pomoc jim nabídlo několik partnerů.
Zažaloval bych streamery. Ti to hrajou a spousta lidi místo toho aby si to koupili a zahrali, na to jen čuměj.
-
-
No a plno lidí se kouknou na stream a pak si to koupí.
-
-
Zrovna u her od Telltale o tom dost pochybuju. Znovuhratelnost nula nula nic, takže proč to hrát když jsem to viděl na streamu? Zároveň si myslím, že lidi co na to koukají to dělají spíš kvůli jejich oblíbenýmu YT, takže to taky není cílovka, která by si hru jinak koupila.
-
-
Tak zas můžou mít nutkavou potřebu se rozhodnout jinak a projít si to podle sebe i když ty rozhodnutí ve výsledku mají menší vliv než se snaží aby to vypadalo. Tak to máš pravdu, ale zároveň to nevylučuje, že určitému procentu diváků se to zalíbí natolik že si hru pak koupí.
USA lidi co sledují LP videa.
33% - si poté hru koupí
26% - koukají protože si to nemohou sami zahrát
26% - už si hru nekoupí protože to viděli
-
-
Zajímavá dedukce, nicméně sis to vycucal z prstu protože jinak si už nudná karikatura games😀
-
-
Usvědčen místním pablbem, jaká to potupa.
-
-
-
-
Reakce na příspěvek:
To by mu nedošlo ani tak. Vždyť ani nepochopil, jak směsný je když někoho označuje za karikaturu games a sám je největší jouda ze všech zdejších 😀
-
-
-
Bez zdroje a detailu to nedává vůbec smysl, jelikož konverze bude absolutně jiná u příběhových her jako např. od TT nebo MP smaženic typu Overwatch, PUBG atd.
+ by mě zajímalo, co podle té tvé statistiky dělá zbylých 15% 🤔
-
-
11. stránka, ale je to trochu jinak než jak mi to bylo předkládáno. S tou konverzí budeš mít pravdu.
-
-
-
-
-
-
-
Nejaky takticky RPGcka v izometrickem pohledu ve stylu Shadowrun Returns (ktery jsem sice jeste nehral, ale z gameplay zaberu me zaujal)? Neco spis futuristickeho, temneho s atmosferou, zadny fantasy, odehravajici se ve meste (preferuji), se strelnymi zbranemi?
Vim, ze mi v tomhle muze pomoct strejda Google, ale tady je skvela komunita, co vzdy dobre poradi, tak radte. -
-
Hotline Miami, neni to sice RPG, není to jako Shadow Run, ale je to izometrický,taktický, odehrává se to ve městě a atmosféry to má že by se dala krájet
-
-
To mám dohraný už čtyřikrát a netrpělivě čekám na dvojku. *14*
-
-
wasteland 2 ?
-
-
Ten uz vysel? Jestli je jeste v nejakym pre-alpha bullshitu nebo neco takovyho, tak to zatim nechci. Chci hrat plne, dokoncene hry.
-
-
-
Mike Laidlaw (šéf vývoje Dragon Age: Inquisition): Otevřený svět by pro hru nebyl to pravé ořechové.
Uff, ještě že tak... -
-
Taky jsem rád, že do toho nejdou. *4*
-
-
Origin
Mám dotaz na uživatele Originu - program mi každou hodinu řekne nějakou blbost o tom, že hraju dlouho v kuse. Dá se to vypnout? V podstatě mi je to jedno, kdyby to neprovázel hlasitý zvuk, který mám u DAI hodně nahlas kvůli velmi tiché hudbě, kterou chci aspoň trochu slyšet. V upozorněních jsem to nenašel. -
-
Nehrat pres VPN
The warning for playing for too long is only because you are playing using a Korean VPN. It's a legal requirement in Korea.
Chudaci sikmooky *1*
-
-
PC verze Batman: Arkham City jen za 420 Kč je do zítřejší 13 hodiny k dostání na Green Man Gaming....
No když jinde lze koupit "krabicovku" už za 550 :/ ... -
-
:)
Mě se líbí, že lidí pořád řeší kolik co stojí. Piráti pořád používají torrent nebo warez a přitom grupy vydávají i multicrack který funguje i na origo steam či GFW učet. Společnost nic nepozná. Sám tak hraju na battle.net SC2 a jsem v diamantové lize a ještě na mě nepřišli a to mám normálně uz netu stahutou hru, ale ne normální všude dostupný crack, ale speciální :). ten neseženete jen tak přes google nebo torrent :). -
-
Tak to jsi ovšem velký hacker.
-
-
Activision už vlastní doménu blackops2.com.
NA aukru se to dá sehnat za 300 a na Steam *3* -
-
na internetu se to dá sehnat zdarma a bez steamu
v obouch případech porušuješ podmínky steamu ;) -
-
Na aukru to jsou normální legální klíče.
-
-
jsou to normální legální klíče zakoupené většinou v Rusku a přeprodané. ať tomu řekneš jakkoli, je to proti pravidlům Steamu. velmi často musí být klíč navíc aktivován přes VPN. už tento samotný fakt ti nenapoví nic o tom, že něco ochcáváš? na aukru pouze pár vychcánků (jako vždy u her) vydělává na neznalosti lidí (ten klíč si můžou většinou levněji koupit sami). kupující pak žije s dojmem, že si koupil něco levně a legálně. no ne tak docela :) Steam tohle samozřejmě pozná velmi obtížně, ale u některých her si regiony hlídá víc a takovou hru pak maže (tedy nejdřív tě vyzve k tomu, abys dokázal legálnost nabytí hry)
edit: na podobném principu funguje například web www.g2play.net a jemu podobné. i když u něj jsou známé případy, že po smazání hry na Steamu dostali "zákazníci" náhradu. u prodejce na aukru se tohoto počítám nedočkáš, ten většinou šulí pár korun na kopii :) -
-
Dají se sehnat např. kartičky s kódem ke grafickým kartám Nvidia, kde pak po zadání onoho kódu na Nvidia stránkách obdržíš Steam klíč a na to nic špatného není. *2*
-
-
-
-
-
Tahle akce na GMG je už asi týden. Původně měla být jednodenní, ale to počítadlo se pořád resetuje *1*
-
-
akce na daný výběr produktů je stále, ale každý den je pouze jedna hra ve slevě větší. třeba když je celou dobu 50% a pak dají slevu 75% (jako to bylo u Deus Ex HR). včera byl v akci Dungeon Siege 3. a dnes Batman...
-
-