Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyhlášení výherců souteže o Zaklínač 2 čekejte do konce týdne (22. května), odpovědí přišlo...

sakra, doufal jsem, že to zapadne a budu mít málo konkurence *1*
    • Amylee.Anderson
      Jenom potvrdím tvůj nezdar, já v to doufala taky :D:D:D
  • Otec učí svého pětiletého syna hrát StarCraft II. A jaká byla první hra, do které rodiče zasvětili...

U mě to byl bezkonkurenční Doom a Duke Nuken. Vdycky jsme to hráli s bráchou dohromady. on chodil a já střílel. To bylo to pravé co-op hraní :D
  • ucho

Ring Runner (GOG, Desura, časem Steam)

https://indiegamestand.com/

dnes tu máme pěkný kousek.
    jestli to někomu stačí na desuru, tak zde je klíč: I32I4-R7CG6-1KUN7-3ZVAE-5CK10
  • Fanoušek herní série CoD si předobjednal 28 kopií hry Call of Duty: Modern Warfare 3. Díky tomu...

Proc to udelal?
    • Irisis

Everquest III prý bude podobným restartem série, jako kterým prošel Star Trek v rukou J.J. Abramse.

třeba "fanoušek" je marketingovej manažer ukazující šéfům jak mu to jde :)
    • MishKonn
      Protože má pokročilou demenci, rozstroušenou sklerózu, Alzheimra nebo imbecilitu?

Your guess is good as mine.
  • PS4 nabídne cross-game chat. Se svými přáteli tak můžete komunikovat kdykoliv budete společně online.

Což není žádná mimozemská funkce ale je fakt že na PS3 to hodně chybí.
    • nemá tohle nahodou už X360?
  • Jack1947

PS3 verze Diablo III má problémy s poklesem počtu snímků za vteřinu.

Ajajaj, nebylo by to poprve no... *7*
    • PS3 verze Diablo III má problémy s poklesem počtu snímků za vteřinu.

DIII pro PS3 to je snad jedina hra co ji konzolakum preju uzijte si tu smiru *1*
  • Všechny starší Tomb Raider hry (až na Legend) na Steamu se slevou 91% !!!
    • Jazz
      Kde ?
      Já vídím 75%.
      • už to změnili...
    • Už jim došlo,že to bylo moc... *1*
  • Redakci ten Blizzard musel udělat něco hroznýho *1*
  • Soubory digitální PC verze GTA V o velikosti 65 GB můžete začít na STEAMu stahovat 7. dubna, tedy týden před oficiálním vydáním.

Ještě že se mi podařilo tady v zapadákově udělat z bývalých 300 kb/s dnešních 1,3 MB/s. Asi před měsícem jsem to měnil.
    • Keyz
      I tak by to šlo. Za dva dny by jsi to měl s 300 kb/s. Ten týden je skutečně pro nejpomalejší "internety".
      • Já vím, co jsem počítal, tak mi vyšlo 2,5 dne, ale je nereálné, abych měl počítač non-stop zapnutý 2,5 dne + možné potíže způsobené přetíženosti, ale nevím... Každopádně začíná být normální, že hry mají přes 50 GB, takže proto říkám, že díkybohu mám už lepší net. S tím 300 kb/s bych se později zbláznil.
  • Joshua

Steam

7.62 High Calibre.......................0I050-8H5EV-3IL3P
    El Matador..................................06CJA-V97BN-W9WL3
    Contagion...................................JCQ02-464H9-49AQ3
    • Lukyz
      Vzal jsem si Matadora, díky!
      • SalemCZ
        To je ten český Max payne?
        • Jack1947
          Lel to už bylo na SCORE DVD nebyla špatná hra hezkej ppokus ale krátká a nepřliš povedena slabý klon(Max Payne) ale z čech ( v době kdy hry v čr ještě něco znamenali)
          • Jacku, že ty sis zase nevzal prášky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit