-
Vyhlášení výherců souteže o Zaklínač 2 čekejte do konce týdne (22. května), odpovědí přišlo...
sakra, doufal jsem, že to zapadne a budu mít málo konkurence *1* -
-
Jenom potvrdím tvůj nezdar, já v to doufala taky :D:D:D
-
-
Otec učí svého pětiletého syna hrát StarCraft II. A jaká byla první hra, do které rodiče zasvětili...
U mě to byl bezkonkurenční Doom a Duke Nuken. Vdycky jsme to hráli s bráchou dohromady. on chodil a já střílel. To bylo to pravé co-op hraní :D -
Ring Runner (GOG, Desura, časem Steam)
https://indiegamestand.com/
dnes tu máme pěkný kousek.
jestli to někomu stačí na desuru, tak zde je klíč: I32I4-R7CG6-1KUN7-3ZVAE-5CK10 -
Fanoušek herní série CoD si předobjednal 28 kopií hry Call of Duty: Modern Warfare 3. Díky tomu...
Proc to udelal? -
-
Everquest III prý bude podobným restartem série, jako kterým prošel Star Trek v rukou J.J. Abramse.
třeba "fanoušek" je marketingovej manažer ukazující šéfům jak mu to jde :) -
Protože má pokročilou demenci, rozstroušenou sklerózu, Alzheimra nebo imbecilitu?
Your guess is good as mine.
-
-
PS4 nabídne cross-game chat. Se svými přáteli tak můžete komunikovat kdykoliv budete společně online.
Což není žádná mimozemská funkce ale je fakt že na PS3 to hodně chybí. -
-
nemá tohle nahodou už X360?
-
-
PS3 verze Diablo III má problémy s poklesem počtu snímků za vteřinu.
Ajajaj, nebylo by to poprve no... *7* -
-
PS3 verze Diablo III má problémy s poklesem počtu snímků za vteřinu.
DIII pro PS3 to je snad jedina hra co ji konzolakum preju uzijte si tu smiru *1*
-
-
Všechny starší Tomb Raider hry (až na Legend) na Steamu se slevou 91% !!!
-
-
Kde ?
Já vídím 75%. -
-
už to změnili...
-
-
Už jim došlo,že to bylo moc... *1*
-
-
Redakci ten Blizzard musel udělat něco hroznýho *1*
-
Soubory digitální PC verze GTA V o velikosti 65 GB můžete začít na STEAMu stahovat 7. dubna, tedy týden před oficiálním vydáním.
Ještě že se mi podařilo tady v zapadákově udělat z bývalých 300 kb/s dnešních 1,3 MB/s. Asi před měsícem jsem to měnil. -
-
I tak by to šlo. Za dva dny by jsi to měl s 300 kb/s. Ten týden je skutečně pro nejpomalejší "internety".
-
-
Já vím, co jsem počítal, tak mi vyšlo 2,5 dne, ale je nereálné, abych měl počítač non-stop zapnutý 2,5 dne + možné potíže způsobené přetíženosti, ale nevím... Každopádně začíná být normální, že hry mají přes 50 GB, takže proto říkám, že díkybohu mám už lepší net. S tím 300 kb/s bych se později zbláznil.
-
-
-
Steam
7.62 High Calibre.......................0I050-8H5EV-3IL3P
El Matador..................................06CJA-V97BN-W9WL3
Contagion...................................JCQ02-464H9-49AQ3 -
-
Vzal jsem si Matadora, díky!
-
-
To je ten český Max payne?
-
-
Lel to už bylo na SCORE DVD nebyla špatná hra hezkej ppokus ale krátká a nepřliš povedena slabý klon(Max Payne) ale z čech ( v době kdy hry v čr ještě něco znamenali)
-
-
Jacku, že ty sis zase nevzal prášky
-
-
-
-