-
Jeden z největší Humble vůbec:)
https://www.humblebundle.com/yogscast-jingle-jam
Mimojiné plná verze GW2, kdo by měl chuť na MMORPG.
A také si nezapomeňte vyzvednou Grid 1, je zdarma do zítřka:) -
-
no ja nevim. gw kdyz clovek hral, tak uz tam toho moc nenajdes. za 30e je to sbirka volovin a meh her. kdybych si z toho zahral mozna dva tituly tak moc.. prijde mi to zatim jako doplnovani trash sbirky do steamu- ocekavam jestli teda bude jeste nejaky velky finale.. stejne si nemyslim ze to za neco stoji takovej styl bundlu kdy se to tim balastem nacpat musi aby tech her meli dost na kazdej den.
-
-
Tak jelikož tvůrci těch her z toho neuvidí naprosto nic, protože 100% jde na charitu, tak si myslím, že výběr není špatný. Samozřejmě, kdo čekal pecky ala EA Humble, tak je tak trochu blázen.
-
zjevně jsi nepochopil, že jde primárně o dobročinnej účel té akce, ne o hry
-
-
-
Prodloužený trailer na Cup Noodle XV
https://www.youtube.com/watch?v=pCU1bVzYAnQ -
Space Hulk: Deatwing
Takže po 2 a půl hodinách ve hře. Z toho 10 minut při vydání a po posledním patchi 2 hodiny bych se chtěl se čtenáři podělit o dojmy z hraní.
Na rovinu. Hra v den a týden vydání prakticky nehratelná, padala, zasekávala se, jakmile jste měli např. českou klávesnici, tak hra nereagovala atd. Po posledním patchi a zmíněných dvou hodinách hraní (1 single mise a dvě MP mise s živými hráči) hra jede naprosto plynule a dle mého vypadá skvěle. Není to samozřejmě špička, ale co se týče zpracování vraků a prostředí hry, obzvlášť Svatyní či soch, tak nemá konkurenci. Osobně bych to graficky posunul mírně nad Warhammer: The End Times - Vermintide.
Takže jsme grafiku smázli. Co bych vyzdvihl a hraje podstatnou roli ve hře jsou zvuky. A pokud si vzpomenete na posledního Aliena, tak zvuky řadím ve hře na stejnou úroveň. Dunění zbraní, kroky terminátorských zbrojí, řev Tyranidů, obzvlášť lahůdkou je pak střelba do masivních zvonů. To se pak rozléhá po celé lodi.
Samotný gameplay vychází jak z deskové verze hry, tak z té stařičké hry z roku 1993. Mapy jsou masivní a systém chodeb, místností, chrámů, svatyní, opevněných můstků Vám dá občas solidně zabrat. Jinak klasický gameplay. Prvotní průzkum lodi a pak se prostřílet přes miliardu nepřátel ve jménu Boha Císaře. Nic překvapivého. Ale hraje se to dobře a pokud Vás baví hry typu L4D či již zmínený Warhammer, budete u toho spokojeně sedět a kosit pomocí stařičkých a nespolehlivých plasmagunů tisíce nepřátel. Co se týče AI v misích, řekněme, že o něco chytřejší verze z L4D:) Živé hráče to rozhodně nenahradí.
Takže hra na mě celkově působí pozitivně. Po prvotním průseru hra jede pěkně, síťová hra stabilně a pokaždé jsem čekal cca 40 vteřin než mě to hodilo do party. Ke zmínce samozřejmě patří možnosti vybavení vojáků a jak toho Vašeho, tak AI spolubojovníků. K tomu si připočtěte systém schopností jako měl DoW II například (žlutá, zelená a fialová cesta) a za mě osobně další z příjemných překvapení tohoto roku. -
-
Díky za dojmy. Hra má rozhodně atmosféru, ale počkám si ještě na free weekend a nějakou tu slevu.
-
Deathwing, možná že online je to ijiné ale základní(kampan) hra s uzoufání nudnou tower defence stylk kampaní je oničem.
-
-
To že aktivuješ vnitřní bezpečnostní systémy a za sebou zavíráš dveře, to z toho nedělá tower defence styl....Proboha, víš ty vůbec, co je to Space Hulk? *7*
-
-
Stačilo že na mě nalítlio 200 příšerek (genestealerů) na jednou a já měl bránit na začátku určitej úsek to je defense ne třeba tower není tam věž ale defense to je. Navíc se to nedalo uhrát když zpátečmnická ai byla po smrti a hra si to takhle blbě uložila ale jak řikám kdo má rád podobnej typ her v mp tak asi ho tohle bude taky bavit. V SP se to hrát fakt moc nedá.
-
-
-
-
za hodinu to začne
https://www.youtube.com/watch?v=QJW_ML5aE9E
a pojede i hlasování o hry roku, Half-Life ignorovali :(
http://store.steampowered.com/news/26415/ -
-
"Test of Time" - AoE 2. Věčná klasika :)
-
-
Steam
7.62 High Calibre.......................0I050-8H5EV-3IL3P
El Matador..................................06CJA-V97BN-W9WL3
Contagion...................................JCQ02-464H9-49AQ3 -
-
Vzal jsem si Matadora, díky!
-
-
To je ten český Max payne?
-
-
Lel to už bylo na SCORE DVD nebyla špatná hra hezkej ppokus ale krátká a nepřliš povedena slabý klon(Max Payne) ale z čech ( v době kdy hry v čr ještě něco znamenali)
-
-
Jacku, že ty sis zase nevzal prášky
-
-
-
-
-
Oddworld: Abe's Oddysee
Když už tu byl ten gamesplay :) XCTEQ-9IMFN-QBWVQ -
-
Děkuji ježíšku *14*
-
-
Ježíšek Inkvizitor :D
-
-
-
Středeční "film pro pamětníky" : https://youtu.be/bFuW54Bjq9E
Tak to vypadá, že letošní vánoce nepojedu pohádky, ale (nejen) akční filmy 80 a 90 let. *1*
Teď už se jen nemůžu dočkat na ten System Shock remake, potažmo i trojku :) -
-
Nic pro pametnik ale podobne kvalitni hudba :D
https://www.youtube.com/watch?v=FEV9zjHiICA -
Každý přece ví, že nejlepší vánoční film je první Die Hard.
-
-
Láska nebeská *14* To je správný vánoční kýč...
-
už mám v telefonu a každý ráno když jedu do práce a z práce tak sjíždím :D
-
Naprostý souhlas! *3*
-
-
-
Bioware stále ladí ideální velikost planet ve hře Mass Effect: Andromeda.
Too small -
-
To je tak kdyz se nekdo tak moc snazi bejt vtipnej az to nakonec moc nefunguje.
-
-
Teď nevím, jestli myslíš Sterlinga, Brazzers, mne nebo všechny dohromady*4*
-
-
Tak Brazers dělají XXX filmy z různžch her a zdá se že to nikomu zas tak nevadí, neb by se ozval.
-
-
*15*
-
-
Myslim Sterlinga a jeho p*rno recenzi.
To uz clovek kua nemuze napsat ani p*rno? -
-
-
-
-
Bohužel, letošní hry od Square Enix v Holiday Surprise Box jsou hodně špatný vtip.
-
-
No asi to rozdám, i ta 20% sleva do toho jejich předraženého shopu je nepoužitelná
-
-
Co tam vlastně letos bylo/je?
-
-
Lightning Returns: Final Fantasy XIII
Goetia
Legady of Kain: Soul Reaver
Legady of Kain: Soul Reaver 2
Hitman Intro pack
Hitman GO: Definitive Edition
Tomb Raider: Underworld
20% Off Next Purchase
50% Off HITMAN Upgrade Pack -
-
Jsem si říkal proč je těch her plný Steam giveaways :)
-
-
-
-
Dobře ti tak to máš z toho že hledáš kde co nejlevněji ! *4*
-
-