-
The Division
Division free weekend. Ode dneška. -
YT popisek
Nechcete si ho opravit kdy ho všude kopírujete? "Chcete se na nás na něco zeptat nebo..." -
Battlefield 1 update
Tak co rikate na novou mapu BF1? ZA me naprosta spokojenost, dalsi skvela clenita mapa *5* -
Crytek odstranil ze hry The Climb ochranu Denuvo.
Crytek už prý tři měsíce neplatí svým zaměstnancům v pobočce v Bulharsku. Když skajpovali do Německa a ptali se, zda dostanou v dohledné době zaplaceno, tak Cevat Yerli jen kroutil hlavou. To je trochu uklidnilo a počítají, že peníze jsou na cestě. -
-
*1* tyvole Mickey *1*
-
*1*
-
*1* *1* Tento se ti podařil Mickey.
-
-
Bethesda odstranila ze hry Doom ochranu Denuvo.
Bude zajímavé sledovat, jestli Denuvo v dohledné době oficiálně odstraní i ze hry Deus Ex Mankind Divided, která byla nedávno cracklá. Model vydání s ochranou – prolomení – odstranění ochrany by se opakoval jako u Inside a Doomu, a posílil tak spekulace, že vydavatelé nemusí firmě poskytující Denuvo platit, pokud se jim nepodaří novou hru po určitou dobu ochránit. -
-
Kdyby radsi ty prostredky ktery se utopi ve vymysleni ochran, ktery jsou naprosto k nicemu investovali do vymysleni hry, ktera by byla lepsi nez prumerna, tak by udelali lip.
-
-
To bude opravdu zajímavé. Neskutečně zajímavé je totiž sledovat, jestli odstraní ze hry ochranu, která ničemu nevadí.
-
-
Udajne to je v podminkach denuvo, kdyz do nejake doby je ta ochrana prolomena, tak to vydavatel muze reklamovat a ziskat zpet penize. Podminkou toho je ale odstraneni ochrany ze hry.
-
Kdyby ničemu nevadila, tak by ji neodstraňovali.
-
-
Je to ve smlouvě, pokud si nechají vrátit peníze ochranu musí ze hry odstranit tak proto.
-
-
Ano, tohle je sice nepotvrzené, ale velmi pravděpodobné.
-
-
Údajně nemusí platit, když to někdo crackne do 3 měsíců. Třeba si vývojáři spočítali, že se jim vyplatí za 85 dnů od release poslat na torrenty svůj vlastní crack a neplatit tak desátek Denuvu. *4*
-
-
-
A čemu že vadí?
-
-
Treba uz tomu, ze to jako zakaznik musim zaplatit. *7*
-
Nejkvalifikovanější odpověď bys dostal od Bethesdy, ale tipuju, že z jejich pohledu to budou asi hlavně prodeje.
-
-
-
-
-
The Last Guardian
Na konkurenčním herním webu "jehož jméno se nesmí vyslovit" jsem si přečetl zajímavou Druhou stranu mince hry The Last Guardian. Tak teď by mě fakt zajímalo, kde je pravda... Jestli někteří recenzenti nepochopili dost zásadní herní mechanismy, nebo jde opravdu o technické chyby.. -
-
Neil Druckmann (Naughty Dog) pěje ódy na The Last Guardian, povzdechl si pouze nad absencí foto módu.
Díky za ten odkaz. *4* Jsem rád, že jsem opět dal na vlastní instinkt a navzdory rozpačitým recenzím tady i ve světě jsem vzal rovnou CE. Po novým roce budu brát Pro, tak to pak rovnou rozjedu. *14* -
To nepochopení mechanik jde docela dobře vidět na tomhle videu: https://www.youtube.com/watch?v=QvcFRgJwE2k&feature=youtu.be
Většina lidí jen drží tlačítko a ukazuje, což Tricovi dává rozkaz "Jdi tam", ale vy musíte držet tlačítko a dělat to co po Tricovi chcete, aby dělal. Takže když ve videu výše se Trico chová debilně u mostu, tak je to tím, že mu říká "Přejdi tu díru", místo aby zmáčkl tlačítko a skočil, čímž by mu řekl "Přeskoč tu díru". To samé u toho řetězu, kde mu řekl "Jdi tam", místo "Podívej se na to".
K tomu připočti to, že Trico si PRÝ pamatuje, jak se k němu chováš, takže když je člověk naštvaný a hází po něm sudy, tak se může vsadit, že mu to Trico vrátí, např. uhne ocasem.
EDIT: Ne, že by se hra snažila ty mechaniky vysvětlit. -
-
Je to do velký míry zhýčkanost dnešní AAA produkcí, kde jsou ty hry tak streamlinovaný, že se hrajou skoro samy. Last Guardian od tebe i něco vyžaduje a to nejde každýmu přes nos.
-
Jde o to, že recenzenti už jsou naprosto mimo realitu jako většina hráčů. Herní svět je opravdu ve velké krizi. Ono se stačí podívat na hru roku Overwatch. Od každé hry očekávají nějaký sandbox, nejlépe nějaké sexuální vztahy, kupu generických questů, spousty cutscén či střílení. Hra je samozřejmě už teď klenot a vystávání skříň této generace. Zavřel ať už je jaký chce, tak má vkus na hry, už ve své době dokázal ocenit Dragon's Dogma velice kvalitní recenzí.
-
-
Jde o to, že si všude dokola stěžuješ, jak recenzent hru "nepochopil", že na Games navíc ignorují FFXV, že chybí trailer, že chybí články, a když ti Aleš Smutný doloží údajně absentující trailer i čtyři články jen za listopad, tak si stejně jedeš po svý dráze a spamuješ každou druhou diskuzi svým rozhořčením nad místním nedostatkem lásky k Japonsku. Nevím, jak ostatní, ale mě už od tebe po sté totéž v další variaci rozhodně číst nebaví.
-
-
Zrovna ty bys měl něco psát o spamu, jelikož tvoje trapné kydy, o kterých si myslíš, že jsou vtipné, tu musí trpět všichni 24/7. Nebrečel jsi tu týden náhodou o svém banu? Zameť si na svým písečku, pak něco piš. Víceméně jsi si nasral do papule. Já jsem samozřejmě doložil, že TLG tu nedostalo skoro žádný článek před vydáním, ignorace FF tu byla taky doložena, o příběhových DLC tu informoval tak akorát Vogon.
-
-
Jistě. A když tě někdo nachytá při lži (tentokrát Aleš Smutný), tak to nic neznamená.
-
-
Hura! Recenze na FFXV je venku! Ale nedali 10/10 takze asi nebudes spokojenej... promin.
-
Prosím tebe, proč neustále omíláš jednu věc. Tak tu měli launch trailer, tak jsem se spletl. S dalšími x věci, co jsem v tom příspěvku naspal, jsem měl pravdu, samozřejmě ono je o dost jednodušší vytáhnout tu jednu chybnou. Můžeme se samozřejmě zabývat i tím, že redakce tu prohlásila před půl rokem, že tu bude recenze na Xeno X a není tu do teď, či že FFXV bude recenze do konce minulého týdne. Takže tu redakce lže čtenářům. Je to korektní? Je mi u zadku, že tu není recenze, jen se nestačím divit, že herní novináři nemají čas dělat svoji práci, navíc letos je podzim extrémně chudý na zajímavé hry a vyšly jenom tuctové sequely FPS her.
-
Psals, že na Games chybí launch trailer na FF. Launch trailer ti byl doložen. Ergo lež. Každý se může splést, ale tobě fakta evidentně nevadí a pokračuješ v krasojízdě původním směrem.
A nevím, jak si mám vyložit toho diskuzního "anonyma". Pod jiným nickem, než vidíš, jsem na Games nikdy nepsal. -
to není žádná lež, tak napsali o největší hře roku o jeden článek více, než jsem si myslel, trošku jsem je podcenil. Omlouvám se velice. Udělej z toho #FemtoGate#. Že jsi se tady choval jako blbeček s tím banem a spamoval jsi diskuze pod anonymem a protestně jsi nepsal do vláken, ale zakládal neustále nové, si už nepamatuješ, nebo jsi jen z dalších pokrytců, co si tak akorát rádi serou do huby? Pokud ti samozřejmě vadí to číst, tak to nečti, je samozřejmě pochopitelné, že jsem zmínil, že v podcastu ignorovali velké hry a nikdo to nehrál. Přijde mi totiž velice úsměvné, že zaměstnanci Games.cz nemají čas dělat svoji práci a ještě se k tomu dobrovolně přiznávají *3* Už jen jako studie je to dle mého zajímavé, že herní novináři nemají část hrát dvě hry, na které se čeká 10 let a jsou to jedny z největších události roku. Tak dneska má dostat Cris Zlatý míč, tak nevím, kolik sportovních novinářů řekne, že nemá čas to sledovat, že mají málo času.
-
-
-
-
-
V drtivé většině jde o nepochopení mechanik :)
-
-
Nintendo je druhý Apple (nedivím se proč u SM: Run zkřížili cesty )Tam kde by konkurence tvrdě narazila , fanoušci kupují a kupují :D... Taky zdařile boří pravidla úspěšného obchodníka jako nakouslé jablko . A já jsem jenom rád . Díky všem těm Máriům a Zeldám možná vznikne i další Metroid pro mne a emulátor ;) .
-
-
Nový Metroid vznikne jen stěží. Nintendo se soustředí na japonský trh, kde Metroid není moc populární. A trapné pokusy Nintenda jako Zero Suit a Other M, značce moc nepomohly.
Nejblíže ke klasickému Metroidovi máš AM2R nebo Axiom Verge.
-
-
"Nový" update do Dooma
https://www.youtube.com/watch?v=75xKvs0VPeg -
-
Oni přidali boty? To tam jako doteď nebyli? *8*
Ale jestli je pravda, že odstranili Denuvo, tak si můžu Doom odstranit za blacklistu a až cena klesne na přijatelnou úroveň, nejspíš pořídím :). Teď ještě aby se tak zachoval distributor Just Cause 3 :) -
-
Ne nebyli tam, jinak prijatelna cena pro Dooma byla pro me osobne i tech 60€, vzhledem k tomu, kolik zabavy jsem za to dostal.
-
ja som ho pred 2 tyzdnami zobral za 15€
-
-
Já jsem o tom taky přemýšlel, ale Denuvo je pro mě nepřijatelná podmínka. Stejně jako jsem dřív obcházel obloukem hry se Starforce. Vím, že v 95 % případů to uživatel ani nepozná, ale mně jde o princip.
-
-
no, podla vsetkeho uz denuvo v DOOM nieje, mali ho odstranit poslednym updatom
-
a muze mi Vase blahorodi vysvetlit rozdil mezi denuvem a starforce? Respektive, jak toho nepirata Denuvo obtezuje/omezuje? :)
-
-
-
-
-
Nintendo Switch on Jimmy Fallon
prezentace Zeldy, která jak se zdá má stabilní framerate i při velké explozi, bohužel se nezmíní o specifikacích konzole. No a zmíněná prezentace:
https://www.youtube.com/watch?v=7TJ7IUNWGl4 -
-
Stejně je kouzelné jak pouhá ikonická postavička a minimálně upravený koncept (vertikální skákání ze strany na stranu jako v N+) dokáže Nintendu generovat nový zisk .
Ten povyk kvůli Super Mario Run mi připadal hodně ujetý .No ale alespoň se ukazuje , že Nintendo narozdíl od konkurence bude v zájmu přežití bojovat na obou frontách - jak s vlastním hanheldem tak cestou produkce her na dnešní mobily . -
-
jo to je zajímavý, já jakožto vlastník lumie mám stejně smůlu *1* (zas na druhou stranu sluchátka monster purity pro windows phony, lepší než beats by dre solo, za 7 kil, nemůžu si vynachválit a dokonce ovládání hlasitosti a přepínání songů fungovalo i na bratrově xperii *8* to beats takhle fungují jenom na iphonech nechápu monter vyrábí jak předražené beats, tak tyhle podezřele levné pro WP) já tyhle hry nemám rád, ale jestli to nintendu pomůže zafinancovat třeba projekty na 3ds nebo switch budu jedině rád, i když s prodejema pokémon sun/moon myslím, že finance nintendo asi netrápí *1*
-
-
No nebyl ten výbuch ve stylu cellshadingu ? Bez hromady particle efektů to moc o síle konzole nevypovídá. No ještě že se prošel po tom svahu , kde snad byl voxelový porost... Bump maping vypadá dobře , ale jinak...Zelda se dost podobá na 16 let starý Citizen Kabuto (také jste se mohli kochat dohledem ;))
-
-
O výkonu konzole ti možná něco řekne to, že rozjede Dark Souls 3.
-
-
;)... i na PS2 vyšlo Just Cause . https://youtu.be/Mz86b6cJFOU
-
-
Tady se bavíme o Fromsoftware, jejich programátoři nejsou takovéhoto portu schopní, nejen protože by to nezvládli, ale taky protože by to dalo moc práce. Ten port bude mít tak možná nízké rozlišení, hádám 720p a níže. Stačí se podívat na šokující rozdíl mezi nejnižším a nejvyšším grafickým nastavení na PC. Jen bych se obával, že port bude Blighttown 2.0.
-
-
Co Darksouls, ale jestli exkluzivita pro switch "Seasons of heaven", která bude v UE4, vypadat jako na prezentovaných screenshotech, tak klobouk dolů
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=RVb42_FThbA
asi tak, btw cellshading stranou, co ten kouř? Pravděpodobně není volumetrický ale vypadá to dobře. Jinak mě nejde o hw ale o hry a poté, co předvedli, jak plynule se hraje hlavní system seller hra tak o budoucnost téhle konzole nemám strach, ale těším se i na mariokart, sám mám bohužel "jenom" sedmičku páč nevlastním wii u, ale MK 8 je nejzábavnější arkádové ježdění co existuje. Jestli to vylepší viz oficiální trailer na switch, tak doufám, že bude v bundlu rovnou s konzolí i se zeldou, protože se nemůžu dočkat *4*
-
-
-
Kingdome come
https://www.youtube.com/watch?v=JyWqCew1g-A
Tentokrat moc zajimavej update!