-
Neměl se dneska hrát The Last Guardian?
-
-
Přece nebudou ztrácet čas s průměrnou hrou, když je tu miliontá expanze/dlc/datadisk pro kartičkovanou!
-
-
Bohužel.............
-
-
asi se změnily plány těm, kdo to měl hrát
-
-
Tak jasný, ale zase Hearthstone?
-
-
-
-
-
denuvo odstranene z dooma novym updatom (5.)
http://wccftech.com/doom-free-update-5-removes-denuvo/
..12GB, safra -
Koch Media (na některých trzích zastupuje Square Enix) prý nebude posílat jednomu hernímu webu ze švédska kopie her pro recenzi, protože podhodnocuje hry.
Mám takovej dojem že Spain není ve skandinávii. -
Tak do dneška jsem s Uplay neměl problémy, asi jsem měl vždy štěstí, ale teď je to fakt nákrk.
Zapli Authenticator, podle googlu hodně lidem :) QR kód, nebo obnovovací kódy samozřejmě nemám, neb jsem si to nezapínal, do google authenticatoru tedy nepřidám ubi, support ticket taky bez přihlášení neudělám, to je fakt super :) Člověk co nemá moc času po práci radostně hodinu řeší, bádá aby zjistil, že nic nevybádá stejně. -
-
hackeri, zmen si heslo a pridej si ten pojebanej google auth jako ja...
pain je sehnat support no, skus FB -
To už mám pár měsíců přesně taky.
-
The request timed out while forwarding to the backend service. ..... Už vidím těch prvních 300 botů s nejnovějšími tituly :/
-
-
Ubi
An internal server error occured Login error! ... Že jsem vůbec to heslo začínal měnit :(
-
-
Prostě Uplay neunesl zájem o AC. Bude stačit počkat pár dní a v pohodě to půjde.
-
-
Budoucí patche FFXV obohatí příběh a přidají vytváření postavy
http://www.gamer.ne.jp/news/201612070039/
Oficiálně anglicky: http://eu.square-enix.com/en/blog/announcing-free-updates-final-fantasy-xv
Teď se soustředí na vylepšení hratelnosti kapitoly 13, např. zvýšení síly prstenu. Pak hodlají opravit lokalizaci všech jazyků, což se týká i mluveného slova. A hodlají přidat nové příběhové scény, např. o postavě Ravus. Detaily očekávejte až se rozhodnou co přesně do hry přidají. A nakonec chtějí udělat možnost, kdy budete hrát za jiné postavy ve hře, a možná vytváření avatarů. Samozřejmě, hodlají hru updatovat a patchovat i mim tohle. Mimo tohle všechno chtějí do hry přidat možnost hrát Novou Hru s vybavením z předešlého dohrání a zvětšování fontů. Původně oznámená šestice DLC vyjde tak jak vyjít měla. -
-
Jak je to přístupný pro někoho kdo Ff nikdy nehrál? Má to vůbec cenu?
Díky moc za vyčerpávající odpovědi, tak už je jasno u čeho budu trávit svátky :) -
-
Naprosto. Jdi do toho! Tohle jedno z nejvíce přestupných FF. Má to fajn herní mechaniky, sympatické postavy, hlavně už premisa- čtyři hezcí kamarádi na tripu je originál na herní scénu jako prase - jen houšť. No, ten film a ani anime nijak zvláště nedoporučuji. Samozřejmě pro příběh jako fajn, ale mohlo by tě to odradit a to by byla škoda.
-
Rozhodně. FF na sebe nikdy nenavazují a ani se neodehrávají ve stejném světě, pokud se nejedná o sequel(X-2, XIII-2). A tomhle ani navíc není to nejlepší příběh, ale postavy, průzkum a boje. Pokud ale přece jen chceš z příběhu něco mít, tak se doporučuji podívat na film Final Fantasy XV: Kingsglaive a anime Final Fantasy XV:Brotherhood. Film je k smíchu, anime je docela dobré.
Pokud chceš (nejen)příběhově dobré FF, tak doporučuji FFVI(GBA verzi) a FFIX. -
-
Já mám pocit, že obecně Final Fantasy filmy jsou vždy naprosto strašné. Já sem neměl sílu dokoukat ani film k VII. Jinak ty tvé postřehy o přirovnání k DD nejsou vůbec od věci. Obecně mě hra baví, mám koupeno, dal jsem tomu pár hodin a hodně mě to chytlo, bohužel čas není, navíc je tady TLG, ale řekl bych že určitě letos bude TOP 3 právě FFXV, TLG a DS3. BTW co říkáš na TLG?
-
-
Rozhodně má. Ono každý hlavní díl FF je přístupný, protože na sebe nenavazují. Sdílí pouze některé prvky a jména například. Tohle je hodně "zwesternizované", lepší název mě teď nenapadá. Trpí to docela nudnými vedlejšáky, ale pocit z tripu a přátelství to nádherně kompenzuje. Docela dlouho mi trvalo, než jsem si oblíbil postavy, ale už to docela jde. Rozhodně přirovnání k DD nahoře od Vogona je na místě. Takže má to cenu, jestli tě to z videií aspoň trochu oslovuje, tak ano.
-
-
Ahoj. Díky za info. Je pravda, že tady tahle hra je tu ignorována jako prase, takže tohle info ocením, takže moje rozhodnutí koupit si hru později nebylo vůbec špatné. Jenom prosím tebe, jestli jsi hru hrál, tak nějaké menší shrnutí. Docela by mě to zajímalo, jak to vlastně dopadlo..
-
-
Stručně: Představ si MGSV smíšené s Dragon's Dogma, které tvůrci hodlají dokončit a které má výborně napsané postavy, které působí skutečně a jejich přátelství je neskutečně uvěřitelné.
Ke hře jsem se ještě téměř nedostal a dostanu se k ní až ke konci roku, ale přemýšlím jestli nepočkat, na to co z toho udělají. Což znamená že třeba o bojovém systému ti nic moc říct nemůžu, protože jsem do něho ještě moc(čti:vůbec ho nechápu) nepronikl. To samé platí o příběhu, ale pokud můžu soudit z Kingsglaive, tak to bude klasický FF mišmaš.
Každopádně jde vidět, že se vývojáři soustředili na ústřední čtveřici postav. Kluci jsou výborně napsaní, chovají se neskutečně skutečně a jejich přátelství je uvěřitelné a jde vidět všude. Přes výborné animace v soubojích, pokřiky po to co dělají, když sedí v autě. Už jen jednoduchá konverzace o tom, kdo bude řídit, ti o postavách řekne více než nudné řádky scénáře ve hrách jiných. Mužské postavy jsou prostě výborné, ale ženské postavy, co jsem zatím potkal, jsou dost nudné. Myslím, že by hra udělala lépe, kdyby byla pouze o přátelích, kteří jsou na roadtripu, a nedělala klasické FF blbosti.
Co se týče designu otevřeného světa, tak se to prozatím rýsuje jako vylepšená Dragon's Dogma, a západní open-world seznamy tomu nesahají ani po paty. A postavy mají navíc náhradní kostýmy, takže nemusíš v poušti nosit černou kůži.
Nakonec zmíním herecké výkony, které mi strašně připomínají Personu, a jsou dost dobré, alespoň co se hlavních postav týče. Některé postavy mají dost silný jižanský přízvuk, což některé může odradit. -
-
to vypadá hodně lákavě. No, těším se až do toho proniknu. Už z videí mě to hodně láká
-
-
Mrkni k Andrejovi A. na FB, ten to už min. týden dohrál.
-
-
Neoficiálně: Square Enix připravuje lokalizovanou kompilaci prvního až devátého dílu série Final Fantasy pro PSV a PS4.
Zrovna Andrejovo recenze není moc objektivní. Radši se poohlédnout jinde.
-
-
-
-
Kde se da stahnout ten AC3 zdarma v ramci oslav Ubisoftu? Dekuji za odpoved,
EDIT: aaaa tak uz jim to konecne funguje -
-
Nejotravnější díl série? si užij *3*
-
Mě by spíš zajímalo, jak si to UBI pozítří představuje s těma 300 nejnovějšíma hrama, co má rozdat systémem kdo dřív klikne, ten bere. Když jim to padá i dnes, tak pozítří to bude asi zajímavé.
-
-
Jednoduše - pozítří si můžeš odepsat už teď . Pro normálního čtenáře bez připraveného bota u centra dění neuskutečnitelné ....
-
-
Moc to nefunguje, asi tam mají slušný nával.
-
-
Me to vali dobre, stahuju 2 MB/sec, Za 50 minut mam uz hotovo. Prave sem trojku nikdy nehral, takze me timhle docela potesili, a aspon vyzkousim.
-
-
Na kolik mě ta hra zadarmo vyjde když ji budu chtít mít kompletní? Kolik DLC a za kolik?
-
-
To netusim, a popravde je me to jedno. zahraju co je zadara a zbytek neresim
-
-
-
-
-
Wizardry 8
...........................G2RGI-WBD7P-YIRNA -
-
děkuji
-
-
nic pre LV - ani na to neklikaj
velky retest hier po polroku medzi gtx1060 a rx480
http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/73945-gtx-1060-vs-rx-480-updated-review-23.html -
Něco pro milovníky kytarové hudby a DOOMa
https://www.youtube.com/watch?v=5a9E3n_VZRQ -
-
Možná hudba z prvních dvou ... ale soundtrack z nového Dooma je už moc velká divočárna :/ .
-
-
Půl retra u červa! https://youtu.be/vAxwAdKKg1M
-
-
Super, konečně se rozhoupal něco vydat :)
-