-
Kde by si ty nechýbal
-
snažil jsem se být, jak vy píšete "báječný", jsem rád, že se mi to podařilo, spadl mi kámen ze srdce, jina fight-club jako vždy také báječný a moc jsem se pobavil...
-
vetsinou to chvili trva, protoze se odesila vic cen najednou. nekdy je prodleva mezi vyhrou a odeslanim treba skoro i mesic.
-
Dotaz na odeslání výhry
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda byla již odeslána výhra z podcastu, kde se soutěžilo o kovovou krabičku, odznáčky a obal na telefon Watch_Dogs... Doposud mi nic nedorazilo. Děkuji za informaci. -
a hodila jsi ty internetové obrázky do CMYKu?
-
me trochu stve, pokud je plakat prelozeny :(.
-
Pro me treba nejzbytecnejsi - nikdy jsem si je na zed nedaval. Ale neberu nikomu, ze se mu plakat libi ...
-
Si sundej ty *5* neasi ..
-
Tak jo, asi budou fakt tmavý. V tom případě by s tím měli v redakci něco dělat. Plakát je nejoblíbenější částí časopisu už od Excaliburu.
-
Hm, tak to si dobrej teda! Maminka musí být pyšná. Jen tak dál Ládínku.
-
sorry dal sem ti minus jen tak ze zvyku no a pak sem si to precet a chtel sem si zmenit ip adresu a dat jeste jedno.
-
Tak jse se dočkali :) Dík.
-
141
Dovolil jsem si oslavit novej zvuk zavedením časovejch údajů v obsahu. Díky, byli jste báječný publikum! -
Neni to svetlem v pokoji, vim, co vidim, a pokud si ty obrazky najdu na netu, tak to jsou mnohem jasnejsi barvy (a jas na monitoru neno vysoky). Minule ta cervenovlaska s mecem vypadala jako cikanka :-D
edit: Reakce na MickeyMutant... -
To může být tím, že máš v bytě málo světla. Nebo fototropní čočky. Na tvém místě bych to vylepil zevnitř na okenní skla. I trocha slunce, co svítí do pokoje, určitě dokáže tu grafiku podstatně rozjasnit.
-
Mně ale přijdou tmavý, ještě než je vylepim.
-
Jasně, že ti proti těm tvejm bílejm stěnám přijdou strašně tmavý. To je otázka kontrastu. Zkus vymalovat načerno a uvidíš, jak prokouknou.
-
přetáhni je lakem!
-
Jen se chci zeptat, nepřijde ještě nekomu, že ty plakáty v Levelu jsou hrozně tmavý? Já mam docela tmavej pokoj (jako že mi tam nejde slunce, ne, že bych měla černý stěny :D) a to už tuplem prd vidim.
-
Ježiš sry.To vydáváte ve čtvrtek *1* no z toho horka už blbnu.