Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luna-Lena
    Druhej den nebo druhej měsíc, co na tom. Nebuď zase takovej kritik. Jen jsem se ptala kde to vázne, OK?
  • Luna-Lena
    S tímhle nemůžu souhlasit. Já jsem ráda, že se na mě usmálo štěstí a budu mít krásnou cenu z E3. Navíc takovou, kterou si ještě jako bonus doplním Dedsec edici Watch_Dogs. Jen jsem se zeptala po měsíci a týdnu kde to vázne... (a jestli není chyba na poště - což už se teď nestává).

Apropo, co se stalo s Bohoňkem? Od E3 o něm není na webu Games slyšet...
  • Diskuze níže je důvodem, proč nesoutěžím. Než abych čekal dva měsíce na případnou výhru, raději si hru/předmět koupím (či zcela oželím), neboť oným nekonečným čekáním veškeré nadšení opadne a člověk už tu vyhranou věc vlastně ani nechce.
  • rancor1223
    Dostanete něco zadarmo a všichni by jste se posr*li, že to nemáte druhej den doma. *7*
  • libi se mi jak jsou lidi uz tak zvykli na srackovy sluzby ze to omlouvaj tim ze je na hlavni poste moc lidi a petr polacek je neuveritelne vytizenej clovek tem soutezicim je podle me jedno jestli to posle polacek nebo bach na praze 1 nebo v reporyjich mozna si rikate ze vas to nezivi a budete radsi psat recenze ale delate si spatnou image a ta vas taky zivi.
  • Já taky neargumentuju proti tomu, že by se výhry neměly posílat dřív, jenom mi přijde blbý říkat, že člověka, který vytváří obsah nějakého webu (a koordinuje ostatní, to asi taky zabírá nějaký čas) živí jenom lidi a ne to, co sám dělá a vytváří proto, aby sem ti lidi vůbec chodili.... *7*

PS.: Když máš na hodnotu a kvalitu zdejších článků tenhle názor, tak nechápu, proč sem teda chodíš....
  • wau písať recenzie a obsah z tlačových správ na zábavu a hry...to už mi je len hodnota a niečo pre budúce generácie a zlepšenie života na tejto planéte...fakt dôvod ignorovať niekoľko mesiacov výhercov, čo sa tešia na výhru....
  • Kdyby nevytvářeli ten obsah těchhle stránek, tak nemají žádné "lidi"....
  • niekto tu zabúda, že žije z ľudí a nie z dačoho, čo sám vytvára....odoslať balík na pošte zaberie 10 minút, cez obed tam nie sú vôbec ľudia a Polášek nemá tvrdú pracovnú dobu za pásom, aby to nemohol ísť poslať kedykoľvek...

aspoň trošku slušnosti, tak to idem poslať do 2 dní.....takto mi to príde ako úplná neúcta na akože profesionálnu stránku....
  • Ronox
    Obvykle to trvá dost dlouho. Petr to vysvětloval v podcastu a tady už tě k tomu taky přiblížili. Jejich pošta je šíleně narvaná bambiliónem lidma a chodí to posílat hromadně jak se to nakupí :) Já takhle jednou čekal v jedný soutěži asi tři měsíce, ale protože to byla výhra bez žádný investice, tak jsem to nehrotil :)
  • Luna-Lena
    Aktuální podcast jsem ještě neslyšela...
  • Děkuji za informaci!
  • Ronox
    Drda to přece vytahoval z pytle. Ceny co se mají odeslat.
  • Cosi
    Po měsíci se ptáš, kde jsou ceny ze soutěže? To je ještě brzy. Petr povídal, že ceny posílá hromadně a cca jednou za měsíc.
  • ales.smutny
    Rozesílání cen dělá Petr a ten je momentálně na dovolené. Cena se určitě neztratila (aspoň ne u nás), jen jde o to, jestli čeká na poslání a nebo je chybka na poště. Příští týden tu už bude Petr.

Díky za trpělivost :)
  • Watch Dogs Steelbox + odznaky + obal na iphone

4.7.2013 jsem v podcastu vyhrála plechovku Watch_Dogs + drobnosti v ní a doposud mi nedorazilo vůbec nic... Ptala jsem se před týdnem zde na fóru a z redakce mi neodpověděl nikdo... Dnes máme 9.8. a asi marně se ptám znovu, zda byla výhra odeslána... jen se chci ujistit zda mám čekání vzdát a těšit se na předobjednanou limitovku. Děkuji.
  • Corvus
    Epickej úvod... jen co je pravda.
  • Keyz
    Srandovní je fotka z debaty:
    http://postimg.org/image/4vvqnfub5/full/

Ten jazyk *15*
  • Tohle je nějaký bug. Mně se to stává i u jiných videí, používám Chrome...
  • Odhaduju ze se cekalo na to az si to youtube prekoduje do nizsich rozliseni. Pokud jsi vcera prepnul do HD jelo to i bez dalsich kouzel. Dneska uz jedou vsechny rozliseni jak maj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit