Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja jezdim pravidelne autem po praze a taky me stve kdyz obcas musim cekat za cyklistou na usek kde ho muzu predjet ale ze bych mu kvuli tomu nadaval a rikal ze nepatri na silnici to by bylo hodne omezeny.
  • Keyz
    Psal jsem to obecně. Je jasné, že prasata jsou všude.
    Tohle byla zrovna moje zkušenost, kde v debatě se diskutovali amatérští závodníci a nemohli pochopit jak je možné, že pro jejich trénování se jím nepovedlo dohodnout uzavření nějaké silnice. To samé speciální pruhy ve městech. Komedie. Nevím kdo to chtěl ale pak bych rád speciální pruh pro motorku a auto. A ještě jeden pro koně. Pak aby jeden pruh byl široký jako dálnice :)
  • Osviceny
    Nevím jak ty, ale já závodím na solidní úrovni, jezdím denně kolem 100km pohybuju se v kruhu závodníků na SILNIČNÍM kole a neznám nikoho kdo by si chtěl nárokovat vlastní pravidla jak vy píšete.... mezi závodníky nenajdete, žádného člověka, který by dělal na silnici nějaké problémy, nebo překážel, naopak většina těchto pravých cyklistů jezdí mimo hlavní komunikace, aby se vyhnuli řidičům a když přez ně přeci jenom přejíždějí, chovají se maximálně opatrně a 100% dodržují pravidla, nevím jestli to samé můžete říci i o řidičích... Ty lidé o kterých píšete nejsou cyklisté, ale obyčejní nemyšlení machýrci, těch je ale naprosté minimum a najdete je i v řadách řidičů, kde jich je ale mnohem mnohem více. Na cyklisty nadávají většinou lidé, kteří se sami nedokáží ani pohnout a šlápnutí do pedálů pro ně znamená srdeční příhodu (jak vtipně napsal kloktys)
  • Osviceny
    auto mám a pravidelně jezdím....
  • Keyz
    Horší je, že si nárokují speciální pravidla (vlastní pruhy, vlastní místo před semaforem...) a přitom jsou stejnou součásti provozu jako auto, kůň, motorka. A ty taky nemají nic vlastního. Není důvod to dávat u cyklistů.
    Jinak není problém.
  • Luke
    Miloš lezl na kopec, ale už se vrátil, takže se zase ve FC objeví.
  • keby si mal auto a jazdil pravidelne, tak tiež neznášaš cyklistov....
  • Luna-Lena
    Přesně tak. Tenhle rádoby hate proti cyklistům... nemám slov. Buřti.
  • Konecne poradna recenze na GW2 od L. Macury. Dekuji. Naprosto vystihuje me pocity. A stalo to 45 € *7*
  • Cyklisti v prvni rade nemaji co pohledavat na silnici, at si svoji uchylku provozuji v hale, nekde v podzemi, na cykl stezkach, nebo doma. Ale at se tim ti uchylove nechlubi a hlavne neohrozuji nas slusne obcany v autech.
  • ringmancz
    já jsem asi měl štěstí, protože mně cena došla asi za týden. a Miloš byl někde na výletě, tak proto
  • jak mam drdu rad tak me jeho kecy na cyklisty taky serou zvlast kdyz vypada ze kdyby na kole jednou slapnul tak ma dve srdecni prihody.
  • Amylee.Anderson
    Ty musíš být hodně fanatickej cyklista.
  • Souhlasím.
  • Osviceny
    Ano, Karla znám i z jiný podcastů a proto jsem si na něj dokázal udělat názor, vždy se děsím co zase vypustí (z úst i jiných otvorů), tento podcast už ale přesáhl pomyslnou hranici. Nepříde mi, že jse rozumné chlubit se tím, že můju syn poslouchá něco tak blbého nesmyslného, ale beru, že každý nemusí mít hudební vkus a někteří mají potřebu se tím i chlubit (Macurův vkus bude asi taky na úrovni...) Jinak oceňuji, že se najde nějaký návštěvník games schopný dikuze....
  • Ronox
    Mně naopak podcast přišel vtipnej oproti předchozím. Dokážu se zasmát Drdovi a jeho popichování Macury. Je to pes co štěká, ale nekouše a tak mi jeho humor nevadí ba naopak a to, že syn Macury poslouchá Tafroba? Co je na tom špatnýho? Já v 11ti poslouchal PSH, Bomfunk MCs, Outkast spolu s KoRnama, SoaD, Linkin Park a Limp Bizkit. Podcast byl fajn jen se netrefil do toho, co máš rád TY. A protože píšeš, že podcast rád posloucháš, tak o Karlovi už bys měl dávno vědět a příště, když tam bude opět jako host, tak si ho nepouštěj *3*
  • Black_Hand
    jsi prazacka? petr uz nekolikrat nabizel, ze pokud se muze vyherce stavit osobne, tak je mileradi privitaji. to by bylo mozne reseni. i kdyz tu cast o mileradi jsem si mozna vymyslel :).

EDIT: dle profilu liberec. takze smula :X.
  • Naštěstí dostal rozum a vrátil se zpět do Eurogameru, kde bude spolupracovat s nejlepším redaktorem a vybudovatelem návštěvnosti games.cz.
  • Osviceny

Nejhorší a urážlivý podcast

Váš podcast mám velice rád, poslouchám ho při tréninku na kole.Tento podcast mě ale velice urazil a pobouřil, nemůžu uvěřit, co někteří dokážou vypustit z úst..... Začalo to reklamou na ubohou hru od Macury, tato část byla opravdu jenom ztráta času, hra je to naprosto nudná a nezajímavá, navíc většinu času z této reklamy se kecalo o tom jak jsou lidé barvoslepí , naprosto zabitých a zbytečných 20 minut bez jakékoli vypovídající hodnoty. Toto ovšem nebylo nejhorší.... to přišlo, když se začal projevovat Karel Drda. Drda je ten nejvulgárnější a nejnechutnějšší (prdění a krkání v přenosu) člověk co jsem kdy viděl (nebo slyšel), jeho vulgární chování bych přece jenom dokázal překousnou, jsem tolerantní člověk, co mě ale naprosto vytočilo bylo jeho navážení se do cyklistů, to že on je tlustý upocený vepř, který sotva chodí neznamená, že se může navážet do sportujích lidí, spíše naopak .S povděkem kvituji alespoň Pavlovu obranu cyklistů (i přesto že on asi cyklista nebude). Jako třešničku na dortu bych nazval okamžik, kdy se Macura chlubí, že jeho 11 letý syn poslouchá Tafroba, to jsem musel podcast znechuceně vypnout, to už mě odpravdu odzbrojilo. Oceňuji, že alespoň Pavel s Martinem se snažili podcast zachránit, bohužel to nevyšlo...
  • blixa

Hlášení

Středeční podcast číslo 143 budeme výjimečně natáčet až ve čtvrtek. ;) Půlka redakce bude ve středu na koncertě SOAD, takže pokud to bez nás ve středu nevydržíte, můžete se stavit ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit