Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Dorazí?
  • ..tři řádky pod tebou ))
  • Black_Hand
    keca cas na youtube nebo ne? po 6te? nedivil bych se. dan ma asi porad hodne prace, tak to asi delate tak jako v mnoha dalsich pripadech co ve FC byl.
  • Chtělo by to trochu nadhledu do života.
  • zdeeneek
    Normalni ridic v letnich mesicich pocita s tim, ze se na silnici pohybuje vetsi pocet pomaleji jedoucich ridicu/cyklistu a prizpusobi tomu jizdu - ja pred zatackama z toho duvodu, ktery popisujes pres leto pribrzdim vic nez jindy a mam po problemech. Ridici potom, co vyjdou z autoskoly, docela casto zapominaji, ze by meli jezdit tak, ze maji urcity situace predvidat a tim se jim vyhnout - ne je resit az nastanou.
  • rancor1223
    To nebylo na tebe, ale tak všeobecně.
  • rancor1223
    Jo, "normální účastníci provozu" formálně jsou, ale na rozdíl třeba od motorek nejedou příliš rychle což je často, zvlášť mimo město, nebezpečná věc, když se jim pořád musíš vyhýbat a předjíždět je. Případně skoro zastavit, protože cyklista s dětma jede 10km/h a v zatáčce předjíždět nemůžeš. Už jsem taky takhle měl málem jiný auto v kufru.
  • Drda je the best, já si myslím, že ty věci nemyslí vážně a pokud jo, tak je mi to celkem jedno. Prostě pro mě jsou nej podcasty právě s Karlem Drdou, případně s Danem Vávrou nebo Michalem Rybkou.
  • blixa
    Zítra, začneme ale trochu později, až kolem šesté večer.
  • Omlouvá se, ale nevíte, kdy bude další díl fight clubu?
  • Preed
    1) Ked si Macuru zavolaju do podcastu aby nieco povedal o svojej hre tak to povie,to ze to teba nezaujima je irelevatne.
    2) Drda je Drda,ked ti nevyhovuje jeho styl humoru tak ho nepocuvaj,iny nebude a prestat ho tam pozyvat koli tebe neprestanu a okrem toho uz musis vediet co mas od Drdu cakat,nie je tam prvy krat.
    3) Tafroba pocuva Martinov synovec ked uz nieco pises tak by si aspon nemal pisat hluposti.
  • PS: myslel som v diskusii k podcastu
  • Karel grgá, prdí, neznáša svoju krajinu, kadí, nadáva, hrá hry a nehanbí sa za to....je to úprimný bezprostredný a vtipný človek, nie ako podaktorí pokrytci tuto v podcaste, čo pravdepodobne vylučujú Channel 5 a zadok si slečinky utierajú brokátovým závesom z 18.storočia.

Politici sa hrajú na pánov, falošná póza a pritom kradú, vraždia a zapredali by i vlastnú mater....bodaj by bol každý ako Drda......kúsok Drdu je v každom z nás
  • zdeeneek
    V tom pripadku sorry, spatne jsem pochopil tvuj prispevek.
  • risa2000
    Nebyl ten Lukášův syn ve skutečnosti Martinův? Jinak Lukášova hra šla také mimo mne, stejně jako kdysi Coral City od Tlamiczky (teda ona pak tvrdila, že to není její hra, ale dělala na to taky promo), ale kvůli tomu bych rozhodně nezatracoval hosta. Kluci z redakce zjevně mají pro tyhle hry slabost a chtějí je ukázat. A Lukášovy postřehy ohledně barvosleposti mi přišly rozhodně zajímavější než hra a docela se hodící do herního podcastu.
    A když přejdu bez povšimnutí Karlovy úvahy o cyklistech (což se jinak ani nedá), tak mi z toho naopak vyšel dost zábavný a zajímavý podcast. *3*
  • zdeeneek
    Btw - o Tafrobovi mluvil Martin, ze ho posloucha jeho synovec ... *7*
  • michelangelo
    Tos me nepochopil, ten moment jsem zminoval jen jako bod do kteryho jsem vyrdzel poslouchat. S Macurou, jeho hrou (byt nezajimavou) a jejim promem nemam zadnej problem. Poslouchat jsem prestal kvuli Drdovi .)
  • zdeeneek
    Hele a kdyz tam Macuru pozvou a zeptaji se ho na tu jeho hru - tak on ma delat co? Je to herni vyvojar, tak snad mluvi o tom, co vyviji? Kdyby se do fightclubu podarilo nejakou neuveritelnou haluzi podarilo dostat nejakyho svetove uznavanyho vyvojare, tak bys chtel aby si povidali o cem - o tom co mel rano k snidani? Vsak kdyby do podcastu prisel Vavra, tak by po nem taky vsichni chteli informace o jeho chystane hre a nikomu by self promo pocitam nevadilo. Takze Macurovo self promo je neposlouchatelny, protoze to neni AAA hra?
  • michelangelo

ad Drda

Jeden podcast jsem s Drdou uz slysel a tehdy jsem si rekl, ze nikdy vic. I presto jsem si aktualni podcast pustil. A daleko jsem se nedostal (Macurovo self promo), protoze to vazne neni poslouchatelny (Drdova forma i obsah) a naprosto me miji tahle mistni podpora nekomu, kdo se podobne hloupe, trapne a arogantne chova a projevuje.
  • zdeeneek
    Nevim proc by cyklisti nemeli co pohledavat na silnici - staci si precist nejakou ucebnici autoskoly nebo vyhlasku a zjistis, ze to jsou normalni ucastnici silnicniho provozu.
    Jedinej druh cyklistu, ktery mi vadi, jsou blbouni, kteri aby si mohli za jizdy povidat, tak jezdi vedle sebe, blokuji celej jizdni pruh a znacne tak komplikuji jejich predjeti ... coz je hlavne na uzkejch silnickach, ktery byvaji mezi vesnicema docela castej jev

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit