Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janchor
    Do oběda.
  • Fc

Tak kdy už to tu bude?!
  • Black_Hand
    kritizoval jeho pribeh atd. nikoli moznosti.
  • Robotron3
    A já myslel, že Indyho 4 právě kritizoval.
  • Robotron3
    Ten Vávra, to už je fakt hrozný, samej hate uplně na všechno. Ale když jednou udělá lepší adventuru než Walking Dead, tak proč ne :)
  • FC v pozdějším čase jednoznačně ano.
    Lidi co pracujou to prostě obyčejně nestíhají. Po té šesté jako teď je to ideální.
  • ruthan
    Tafrob byl drive i host podcastu, takze se tu nechvali poprve, ja jeho hudbu v zivote neslysel.
  • Black_Hand
    hmm kdyz tak posloucham dana co by chtel za adventury, tak si rikam, ze kdyz se mu indy 4 hodne libil, tak jestli zna stary star trek adventury vydany interplay (25th anniversary a judgment rites). ty by ho dost bavily :). ty star treky poskytuji jeste daleko vic moznych reseni, nez indy 4. a to i indy mel nemalo peknych momentu v tomto smeru.

v tech star trecich ma temer kazdy puzzle 2 a vice reseni.
  • Keyz
    Aha, já to znám pouze od německého ovčáka, který tedy ve věku dost zleniví. Co jsem viděl.
  • netuším, ja mám tiež stafbulla a sú to psy, čo radi spia a vedia byť poslušné keď chcú, takže vekom to nemusí byť....
  • Keyz
    Btw jak je ten pes asi starý? Vypadal dost neaktivně jako kdyby byl v psím důchodu :)
  • Dan a jeho anglický bulteriér....nehladkaj ho, lebo ti ukúsne ruku, bolo epické :-D
  • Keyz
    Dneska nebyl D. Vávra tak aktivní jak jsem zvyklí, ale přesto dobrý FC a stejně jsem se dozvěděl zajímavé komentáře od hosta.

Každopádně návrh, že by FC mohl být jednou v měsíci později bych bral. Čas mi nevadí a D. Vávra by podle jeho slov, taky měl více času.
  • aspon ze se da plus zmenit na minus.
  • Mart9
    Hele, to nebyla žádná předpověď. O účasti Dana se psalo na youtube pod tím připraveným streamem na gamescz kanále několik hodin před začátkem FC *4*
  • Prej "Zeptáme se ho na jeho rpg hru" a nezeptali se ani jednou..hm..
  • ja ti dam plus za tu predpoved dana vavry to bylo slusny.
  • Keyz
    Já doufám že se nic nebude sekat jak tak bývá.
  • Amylee.Anderson
    A on fakt Dan přijde. Do prkenný vohrady a já u toho zrovna nebudu!
  • Black_Hand
    jasne. taky me mohlo napadnout, ze dan bude duvod proc je podcast pozde. docela zajimavy prediktor ucasti dana vavry :P.

(jinak samozrejme moje chyba, jsem slepy)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit