-
CT24
Je to super, verim ze sledovanost toho prezidentskeho specialu byla velka. Sance se nekde ukazat, mysleno fakt v dobrem. Pro Lukase Grygara, mozna potazmo pro Games, potazmo hry. Byl tam sam za sebe, jasny, ale jak jsme ho tam videly, tak jsme si porad rikaly.... Ty jo, at rekne neco o hrach nebo hracich:D haha Super, divaly jsme se z UK. Fandime -
Jak to říkal, že ženy jsou potřeba hlavně v tomhle bordelu. No vyznělo to všelijak :D
-
Chybí ti tam jedna hvězdička. Jinak tvoje (první) otázka je i mou odpovědí. :)
-
Jsem ho prošvihla... snad se tam k nim ještě Hlodavec vrátí.
-
kdyby tam byl Petr Poláček, tak by to byly ostřejší výrazy ala Fight Club *4*
-
A co je ti do*dele po tom? Já bych se tě zase rád zeptal, proč máš tak trapnou ikonku???
-
Víš jak by bylo čisto všude na veřejných záchodech,ve vlaku a v tramvájích by lidi povinně museli všichni používat deodoranty? Jééj to by byl ráj na Zemi *1* *1*
-
Pěkný by to bylo, ale bohužel je to nereálný :)
-
Docela válel no,taky jsem koukal *1*
-
hlavne jak rekl bord*l *1*
-
Připadalo mi, že Venca Moravec koukal, jak mu to mele :D
-
Koukal jsem :-D Lukáš je prostě frajer :)
-
Jen to ne.....
-
Zapněte si ČT24 *3*
-
Nene, samozrejme jsem nemyslel Drdu. *5*
-
Kde je Drda?! Chýba tomu trochu fekálu! Príliš politickej korektnosti škodí! *12*
-
sleepless môže voliť iba spáča a kto ti platí toho musíš poslúchať :-)
-
Přimlouval bych se za to, aby to "nešlo logicky pryč", ale naopak to tam zůstalo minimálně ten den viset s tím, že vysílání už skončilo a mp3 a video bude ze záznamu později. Stejně tak by se tam zpráva mohla objevit v předstihu hned, jak to víte jistě, opět jen z upozorněním, kdy to vysílání skutečně začne. Že tam v té době na streamu nic nebude snad každý pochopí.
-
Ako hovorí klasik : "No nepotěšil ste mně ...". Bola by to sranda, takmer celá bývalá redakcia LEVELU opäť pokope ... ešte čočík, adolf, tučňák, draken, farid ... nostalgia ...
-
Nepríde, ale do podcastu má u nás dveře otevřené už dávno, tak to snad někdy vyjde.