Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ales.smutny
    Stačí, když to zkusí tady...
    http://diskuse.tiscali.cz/games/redakce/pripominky-namety-bugy-1/
  • Viktor_H
    Smejki rekrutuje do sekty.
  • Robotron3
    Toho neznám, ani internet o něm nic neví. Jinak mě mínuska osobně nevadí, většinou jsem výrazně v plus, kromě teď, ale jde o princip ;)
  • smejki
    poď von!
  • smejki
    doporučuji učení čínského mnicha Ma'am Fpichi, mínuska tě už nebudou trápit.
  • Viktor_H
    Pro populisty.
  • Robotron3
    Jo tak, starý dobrý games. Když se slušný lidi ozvou, že se jim něco nelíbí, tak ban. JeyDee by měl radost. Jen do toho :)
  • janchor
    ..dostane po čuni banhammerem.
  • Kozy

Mínuska

Kdo se nám tady rozbrečí jako další?
  • Robotron3
    Mínuska jsou pro vopičáky, co závidí, že ostatní dokáží napsat rozumný příspěvek, tak ze závisti mínuskují. Nechápu, k čemu je tohle dobrý. Podpořit pluskama jo, ale mínuska jsou akorát pro zlost.
  • Kozy
    Nebuď z něj zase tak udělaná, Amylee
  • smejki
    pluska jsou pro břídily
  • Mart9
    Bylo jasné, že je to past *4*
  • Robotron3
    Jo a čim víc mínusek tenhle příspěvek dostane, tim víc potvrdí to co říká :)
  • Robotron3
    Mínuska by se měly zrušit, k ničemu to neni. Pluska nevadí :)
  • Amylee.Anderson
    michelangelo:
    Jako by všechny diskuze tady byly zajímavé. *7* Ty to asi moc nesleduješ, ale BH dostává minusy za nic většinou. Třeba zrovna za ten původní příspěvek - podnětný nápad k diskuzi ve FC.
  • Viktor_H
    Mě znervózňuje ta červená barva... A zelená zase uklidňuje. Je to hrozně tendenční!

Jsem pro zachování plusek/mínusek, avšak bezbarvých!
  • Ano, si skvělý borec a nadčlověk! Poplácej se po zádech a přestaň tu zasírát diskuzi fight klubu proboha. Si jak malé děcko.
  • michelangelo
    Sorry, ale cely tohle diskuzni fnukani je podle me zminusovany oduvodnene. Jinak receno, informaci hodnota nula. Rikat, ze neco neresis a pak zplodit takovyhle vlakneni? Nejhorsi je, ze timhle pravdepodobne prikladam dalsi polinko do ohynku.

Jinak, minus snad znamena, ze minusujici s tebou nesouhlasi a nehodla to s tebou ve vlaknech resit, protoze mu to za to nestoji. Nejde o zadny utok na tvou osobu, nebo nedejboze jeji hodnoceni...
  • martyEF

steam box

Co říkáte na věcičku představenou na CESu "steambox" také docela dobré téma do podcastu *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit