Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Člověk najde česky znějící jména kdekoliv, zvláště zajímavé je sledovat závěrečné titulky u filmů... otázka je jestli ty lidi vůbec umí česky
  • Mart9

Origin

A je tady to, co zmiňoval Lukáš v posledním podcastu. Člověk si koupí FIFU, ale prostě si ji teď nezahraju ani offline, protože už dvě hodiny nefunguje ten trapný Origin *16*
  • Black_Hand
    hmm, tak jsem prave konecne dohral spec ops the line. a krome toho, ze mi neni zrovna do zpevu jsem si v titulcich vsimnul 3-4 zajimavych jmen v yageru. cesky znejicich jsmen. co takhle zkusit ty lidi kontaktovat a pripadne je pritahnout na kus reci do fight clubu?

a pak jsem si samozrejme nemohl nevsimnout bruce boxleitnera jako konrada, tedy kapitan john sheridan z babylonu 5...
  • Corvus
    Heh, Čočík mě překvapil... Má mařenu jak svého času Romero :) Díky za link.
  • Corvus

Zaklínač 3

CD Project Red maká na Zaklínači 3 a nabírá do týmu nové členy. Znalost knih Sapkowskiho = velká výhoda... pochopitelně. Aktuálně se zajímají o pozici writera. Velice bych se přimlouval o zmínku v příštím podcastu... Díky :)
  • Keyz
    Dík.
    "V těch hrách je ta Čína 5 let před zbytkem světa"

Neviděl jsem to celé,ale tohle je teda výrok.
  • Black_Hand
    http://slideslive.com/w/38889788
  • co tak ten odkaz hodit i sem? :)
    thx
  • Luke
    Jeho jméno je Olejník.
  • Dík

Dík Black_Handovi za link na přednášku Lukáše Codra na FELu, co dal do chatu pod podcastem.

Je dobrá a hodně informativní.
  • ringmancz
    už to není Volejník?
  • Luke

FC#111

Přátelé, dnes začínáme v 17:00 a hostem bude Honza Olejník.
  • Black_Hand
    poslu ti pak pozvanku na pohreb. aspon tam bude sranda.
  • Tak snad příště.
  • Black_Hand
    jj, to uz by bylo trochu moc offtopic :). jen jsem chtel rict, ze jsem neumrel, a ze jsem poslouchal.
  • Amylee.Anderson
    Chtěla jsem ti teď napsat a zeptat se, jaký to tam bylo, ale raději si to poslechnu, až bude zase nějakej sraz :)
  • Black_Hand
    hej hola, jsem zpet z dovolene :). musim rict, ze byl opravdu zazitek poslouchat fight club na ceste v dodavce v pochybnem stavu pri prejezdu z mexika do guatemaly :P.

hlavne kdyz byly docela zajimave.

a ve 109ce vypada lukas pomalu jak david bowie :P.

a btw: co zkusit blip.tv? co ja vim, tak tam se prakticky neflaguje. presunulo se tam uz par lidi co sleduju.
  • Re:

Možná, že to ve mě probouzí trochu nostalgie. Má to skvěle postavenou atmosféru na dialozích i prostředí, kde ponoření do světa se stylovou grafikou chytne a nepustí. Je to jedna z mála indie záležitostí hodící se spíš na tablety, které mě na PC strašně baví. Navíc je to to moje výroční 500stá hra na steamu.
  • Nechapu co na Walking mars vidi, to ted zkousim na PC a nejak me to nezaujalo :) ,jako neni to spatny ale takovy 5/10, zatim sem nenasel neco cim by me to zaujalo (Chapter 4)
  • Re: janchod

Díky za tip z podcastu Waking Mars je opravdu pecka. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit