-
myslis v tomhle vlakne? tady diskutuju s ostatnimi "postizenymi" a zajima me jejich nazor. vyjadril jsem se k tomu asi tolikrat kolikrat mam prstu na jedne ruce za celou dobu co jsem tady a typicky, kdyz nekdo tu diskuzi spustil. na zacatku mi to vrtalo hlavou trochu vic, ale ted uz dlouhodobe nic.
-
vůbec nic proti tobě nemám Black_Hande, ale podle toho, kolikrát ses na toto téma vyjádřil, tě ty mínusy musí štvát docela dost *3*
-
tak ja vim, ze tech par lidi co me vyhledava, aby me dali minusko, jsou smutny existence, co maji cas na takove zbytecnosti. kolik her by mohli za tu dobu odehrat?
-
Já je nedostávam tolik co ty. Ale ignoruju je taky.
-
me nestvou. nic si z toho nedelam. a vubec, ty je taky dostavas. tebe stvou? doufam, ze je ignorujes.
-
Máš pravdu, ale mě by docela zajímalo, co proti tobě kdo má. Ty tvoje mínusla docela štvou.
-
a to se mi už vůbec nelíbí!
-
aaaaaaaa! ztratil jsem veskery respekt ke me samemu! jsem troska!
-
:D To už spíš Piivoa Rumpiem
-
tohle se mi nelíbí, dal jsem ti mínus. Tak a máš to!
-
dik. ale muzes byt v klidu corve. pluska a minuska jsou tak bezvyznamny koncept s absolutne nulovou vypovidaci hodnotou o kvalite prispevku, ze se z minusek/plusek opravdu nema smysl stresovat. kdyby zmizely, ani bych si toho nevsim.
-
Každej, kdo dal Black_Handovi za tento příspěvek a velice zajímavý námět do podcastu mínus, nechť si vysere voko.
-
ze by zajimave tema do FC? http://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-cesko/c1-59071120-cesti-tvurci-armadnich-simulaci-pro-nato-prodavaji-svoji-spolecnost-americkemu-investorovi
bohemka prodana -
Hulmihoukolen?
-
ty bys nechtel na dovolenou do finska? *15* *5*
-
Snad to nějak vyřeší aby mohl ten kdo si to koupí hrát kdy chce.
Zoufalé,že tohle řešení funguje vesele přes crack.
- Bohužel to asi lidem moc nevadí,jinak by vytvářeli nátlak. -
Ale máš pravdu. Já mám třeba Finsky znějící jméno a neumím Finsky ani slovo. Takže až budu slavnej a budu někde v titulcích, snad mi nebudou Finové psát.
-
V tom případě, jsem nic neřekl ;)
-
priklad: Additional Design - Zdenek Mezihorak, delal take na Machinariu (jako tester), Botanicule (special thanks...ok) a Vietcongu (game design). (zdroj mobygames)
studoval na VUT (zdroj http://www.linkedin.com/in/mezihorak )