Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dík
  • janchor
    Podařilo, vyšel na "sousedním" účtu: http://www.youtube.com/watch?v=1XGCGU8wvm0
  • podcast 109 pořád nevidim na YT, dočetl jsem se tady že jste měli nějaké technické potíže. Podařilo se to napravit?
  • janchor
    Snad přes vlastní stream, teď to zkoušíme rozjet.
  • Přes own3D?
  • janchor
    Resuscitujeme starou techniku, do půl hodiny snad pofrčíme živě.
  • janchor
    Během vysílání visí stream v článku na hlavní stránce Games. Obvykle se vysílá ve středu od čtyř, dneska pojedeme od těch sedmi, takže před sedmou by měl být článek online.
  • martyEF

kde sledovat

Ahoj, na games jsem nováček a začal jsem sledovat Váš podcast Fight club, vždy se dívám až na záznam na YT o víkendu, mohu se zeptat kde Vás mohu sledovat živě? Díky.

martyEF
  • Amylee.Anderson
    Jupí, stará klubovna :)

Update 1, 19:37: Nejupí?
  • janchor

sváteční podcast

Dneska se ve staré klubovně srazíme před sedmou, abychom po sedmé mohli vysílat. Držte nám palce!
  • Luke
    Zcela na rovinu přiznáváme, že do konce roku se skutečně nestihne. Snad v lednu...
  • Preed
    Chcel by som sa spytat ako je na tom AC fight club special,tusim ste hovorili,ze do vianoc by to malo byt,ale uz to bolo relativne davno a odvtedy som ziadnu informaciu o tom nezaznamenal,dakujem za odpoved.
  • Amylee.Anderson
    Šťastné a veselé, Čerchmanti!
  • Snad to stihnete :)
  • jesusek
    Paráda. Dík.
  • Luke
    Bude. Měli jsme technické problémy při uploadu, ale už je vše vyřešené a dnes to snad vyjde.
  • jesusek

FC 109

Bude videozáznam z posledního podcastu?
  • Myslim, ze vekovou hranici jsem nesplnoval ani u jedny hry co jsem jako malej hraval. A dost me to poznamenalo :)
  • Keyz
    Třeba nějaký intelektuál :)
    Zase je fakt,že jsem hrál GTA I a další hry taky jsem nesplňoval věk.

Jak tak hodně lidí neřešilo co jejich děti hrají.Kámoš vyprávěl jak hrál GTA I a jeho otec na to koukal.Pak prohlásil Usama Bin Ladin a odešel.Sice byl již starší ale stejně.
  • Coffin.Corner
    Taky vám připadly některé dotazy spíše jako provokace ? Prý pětiletý syn a přeje si pod stromeček Silent Hill.... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit