-
Za skomolenie Radkovho mena sa ospravedlňujem. Nick, ktorý používam, sa mi páči, používam ho už roky. *3*
-
A ja bych se te zas rad zeptal, proc mas jako nick jmeno SS Obersturmbannführera Waffen-SS???
A jmeno Radka si zkomolil, mimochodem. :) -
Radek Fridrich
Zdravím celú redakciu. Chcem sa opýtať, či do redakcie Games.cz príde Radek Fridrich, ktorý odišiel práve z redakcie LEVELU ? Ďalej sa chcem opýtať, či Radka Fridricha teraz aspoň pozvete do Fight-clubu ? -
Jestli Drdu tak to jo *3*
-
Kluci mají rozum a vědí, že volit Karla je ta nejlepší volba!
-
Jděte s tim Karlem už doprdele...
-
tak ale tohle neni o starsich podcastech. tohle je vzdycky o aktualnim podcastu.
-
Staci si na hlavni strance rozkliknout odkaz "Starsi podcasty" a tam jsou pask vsechny informace o podcastu uvedeny - jednou nekam kliknout a dozvedet se vsechno potrebny zase tak slozity byt nemuze ani pro cloveka, kterej na games prijde poprve.
-
minusko si musis zasluzit!
-
a just ne
-
Dejte mi taky mínuska, jinak tu nezapadnu :(
-
Zkus si to jméno přečíst ještě jednou a pomaleji *1*
-
hmm, ja bych navrhoval nekam k textu posledniho audio podcastu hodit neco jako "on air"/"off air"/"on air 16:00"/"pro dnesek konec" status hlasku. marty ma pravdu, ze pro novacky to muze byt matouci.
-
taky jsem co by nováček tápat dokud jsem se nezeptal tady, přece jen jste populárnější a přicházi nový uživatelé, nešlo by třeba v den vysílání dát článek že bude podcast v tolik a tolik s tím a tím a poté až pojedete online ji dát zase nahoru a po konci máznout, tak aby o podcastu se vědělo trochu více dopředu a bylo to na hlavní stránce? *3*
-
Když se vysílá živě, je to přímo na hlavní stránce, velké okno a v jasně popsaném článku. Když vysílání skončí, jde to - logicky - pryč, protože už tam není co sledovat. Dnešní podcast už je pryč. Tedy ta živá část.
-
je mi lito. po dobu vysilani tu visi newska. podcast uz pred nejakou dobrou skoncil. po odvysilani je newska odebrana. pockej na zaznam na youtube nebo audio.
-
Link
Je fajn ze mate podkast ale nikde na Vasich strankach clovek nenajde link na zive vysielanie. Mohli by ste to doplnit. -
Fight Club 112 bude dnes od 16:00 a hostem bude Ondřej Broukal.
-
také bych rád věděl *3* budu na cestách tak estli stíhám
-
O,o
Kdy dnes vysíláte, plantážníci?