Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za skomolenie Radkovho mena sa ospravedlňujem. Nick, ktorý používam, sa mi páči, používam ho už roky. *3*
  • Wyder
    A ja bych se te zas rad zeptal, proc mas jako nick jmeno SS Obersturmbannführera Waffen-SS???

A jmeno Radka si zkomolil, mimochodem. :)
  • Radek Fridrich

Zdravím celú redakciu. Chcem sa opýtať, či do redakcie Games.cz príde Radek Fridrich, ktorý odišiel práve z redakcie LEVELU ? Ďalej sa chcem opýtať, či Radka Fridricha teraz aspoň pozvete do Fight-clubu ?
  • Keyz
    Jestli Drdu tak to jo *3*
  • MikeiXX
    Kluci mají rozum a vědí, že volit Karla je ta nejlepší volba!
  • Jděte s tim Karlem už doprdele...
  • Black_Hand
    tak ale tohle neni o starsich podcastech. tohle je vzdycky o aktualnim podcastu.
  • zdeeneek
    Staci si na hlavni strance rozkliknout odkaz "Starsi podcasty" a tam jsou pask vsechny informace o podcastu uvedeny - jednou nekam kliknout a dozvedet se vsechno potrebny zase tak slozity byt nemuze ani pro cloveka, kterej na games prijde poprve.
  • minusko si musis zasluzit!
  • smejki
    a just ne
  • Articless
    Dejte mi taky mínuska, jinak tu nezapadnu :(
  • Articless
    Zkus si to jméno přečíst ještě jednou a pomaleji *1*
  • Black_Hand
    hmm, ja bych navrhoval nekam k textu posledniho audio podcastu hodit neco jako "on air"/"off air"/"on air 16:00"/"pro dnesek konec" status hlasku. marty ma pravdu, ze pro novacky to muze byt matouci.
  • martyEF
    taky jsem co by nováček tápat dokud jsem se nezeptal tady, přece jen jste populárnější a přicházi nový uživatelé, nešlo by třeba v den vysílání dát článek že bude podcast v tolik a tolik s tím a tím a poté až pojedete online ji dát zase nahoru a po konci máznout, tak aby o podcastu se vědělo trochu více dopředu a bylo to na hlavní stránce? *3*
  • ales.smutny
    Když se vysílá živě, je to přímo na hlavní stránce, velké okno a v jasně popsaném článku. Když vysílání skončí, jde to - logicky - pryč, protože už tam není co sledovat. Dnešní podcast už je pryč. Tedy ta živá část.
  • Black_Hand
    je mi lito. po dobu vysilani tu visi newska. podcast uz pred nejakou dobrou skoncil. po odvysilani je newska odebrana. pockej na zaznam na youtube nebo audio.
  • Link

Je fajn ze mate podkast ale nikde na Vasich strankach clovek nenajde link na zive vysielanie. Mohli by ste to doplnit.
  • Luke
    Fight Club 112 bude dnes od 16:00 a hostem bude Ondřej Broukal.
  • martyEF
    také bych rád věděl *3* budu na cestách tak estli stíhám
  • Corvus

O,o

Kdy dnes vysíláte, plantážníci?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit