Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luke
    Articless: Ale kdeže, já se bál na Lukáše bejt naštvanej, protože bych pak taky mohl koupit boxerkou!
  • Articless
    Mě přišlo že jsi Pavla dost naštval *1* Každopádně tvůj pohled na věc mi přišel asi nejsympatičtější :)
  • Viktor_H
    Prostě tak jak tomu vy kluci od počítačů říkáte. *1* Ale rozumíme si, že?

Něco bude asi generovaný (to byl ale imho Oblivion víc), ale spíš jsem měl na mysli to, že máš v editoru tak dva druhy baráku, tři židle, jednu cestu, dva kýble, a pak to tam všechno nahážeš, jak tě zrovna napadne...
  • Articless
    Přibylo tam už i video, doporučuju shlédnout *2*
  • smejki
    co teprv ti, kdož to viděli v pohybu ^_^
    je to vážně velmi pěkné.
  • smejki
    nechtěl jsi říct spíš GenerateWorld(); ?
  • Robotron3
    Je to BOMBA! A ani nečekám nic jinýho :)
  • Viktor_H
    Jo, na tomhle je vidět ruční práce, nikoliv control c + control v (zdravím Skyrim!)...
  • Keyz
    "Blbý" obrázek a jakou dokáže udělat radost :)
  • Corvus
    Warhorse v akci (a neříkejte, že to není bomba!): http://www.czechgamer.com/novinky/10950/Jak-bude-vypadat-hra-od-Warhorse-Studios.html
  • Keyz
    Taky by se hodilo kdyby to vyšlo před dalším GDS :)
    Některé videa vyšla hodně pozdě kdy to již skoro nemělo smysl.Viz rozhovor po o hře po recenzi dané hry.
  • leckie
    Taky se přimlouvám za nahrávaný přednášky :-)
  • smejki
    eh, etymologii? O_o
  • 13_11
    Názor není to samý jako pohled na věc.

V tom se právě pleteš, je to přesně to samé. Dožeň si etymologii.
  • celoush
    Určitě uvítám záznam z GDS
  • janchor
    Odpovědi mají smysl do středy cca poledne, kdy se uzavírá scénář a losuje výherce, kterého pak vyhlašujeme na konci online přenosu.
  • zdravim,chtěl bych se zeptat... jak dlouho se dají posílat odpovědi do soutěže(myšleno,zda platí jen pro online vysíláni)?jsem u fight clubu nováček a musím říct že je super!dozvím se spoustu věcí o hrách a podobně a přitom se královsky bavim:-)teďka je sjíždím všechny zpětně;-)jen tak dál!
  • Keyz
    Kdyby se nahráli všechny přednášky od Warhorse Studios tak by to bylo skvělé.
    Pro mně zajímavá témata.
  • Malleth

Náhravky přednášek z GDS

To bych určitě uvítal. Především kvůli tomu že některý jdou paralelně a není možný tak vidět všechno i když tam člověk jde.
  • risa2000
    Názor: http://bara.ujc.cas.cz/ssjc/search.php?db=ssjc&heslo=n%C3%A1zor
    Myslím, že máte každý trochu jiné chápání slova názor.

Osobně se spíš kloním k tomu, co píše michalengelo, t.j. to, co spíš odpovídá definici 2. Něco jako úsudek, vlastní porozumění, konečný postoj, něco, čím se řídím atd. Z toho plyne, že názor mohu mít na danou věc principiálně jen jeden, protože nemohu jedné věci rozumět tak a zároveň jinak, nemohu se jí řídit tak, a zároveň jinak, atd.

Zatímco jednotlivé pohledy na věc, ať už analytické, nebo syntetické, které jsou čistě neosobní, bych považoval jen za pohledy, analýzy, syntézy.

Sorry za OT, ale nedalo mi to :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit