Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Já se chtěl jen podělit o dojmy... To je jako kdyby se sešly dvě babky. Ta první povídá: "Tak Růženko, včera jsem zas nemohla spát..." a Růženka by jí odpověděla: "Běž do p*dele!"
    Vim, že to je přehnaný přirovnání, ale celkem si řikám, že když je to diskuze k podcastu, můžu do ní napsat, co si myslim o podcastu, ne? *5*
  • kubi-wan
    No tohle! *2*
  • Robotron3
    Prostě znuděný č*ráčci, co chodí po diskusích a klikají na mínuska, protože sami nic lepšího nedají. Nic víc.
  • Celkom nechapem v com je problem.
    Sme na diskusii, cize nadhadzujeme nejake temy a diskutujeme o nich. Tvoj prispevok ma dost malu informacnu hodnotu, len poukazujes na to, ze sa ti pacil posledny podcast, cize moc velke diskusie okolo toho sa viest nedaju. Ostatni diskutujuci mozu s danym nazorom akurat suhlasit alebo nesuhlasit. A prave tento nazor vyjadruju tie plusy a minusy. Rovnako tak by sa tu mohlo spustit obrovske vlakno, kde by 10 ludi napisalo "kravina" a 10 "suhlas".
    Navyse tvoje poznamenanie, ako sa ti neda zaspat, lebo ta to tak strasne bavi, mi pride trochu moc podliezave, takze za to by som ti kludne dal tiez minus. *4*
  • Black_Hand
    intelektualni nadrazenost. co by to bylo jineho.
  • kubi-wan
    To já si z nich hlavu nedělám, jen mě to fascinuje. Co se asi takovýmu člověku honí hlavou, když si přečtě můj naprosto normální a slušnej komentář, než se rozhodne mi tam prdnout mínusko?
  • Black_Hand
    kubi, asi nejsi jeste zvykly. ja tu mam taky nektere obdivovatele, kteri mi davaji minuska z principu, aniz bych byl notoricky troll a aniz by si ho precetli. nejlepsi lek: minuska ignoruj. jsou absolutne irelevantni a nic nerikajici o kvalite prispevku.
  • kubi-wan
    Ano, dejte mi mínuska jen tak... fakt úroveň místních "diskutérů" nezná mezí... *7*
  • AH

Bych chtel lobovat za další účast Alžběty Havlové v podcastu,vedle Dana asi zatím nejlepší host...
  • kubi-wan

Fight Club 106

Musim říct, že mě vaše uvolněnost (a dalo by se říct až rozvernost) v poslednim podcastu hodně baví. Obvykle si podcasty pouštim na usnutí a pak mě štve, že vždycky brzo usnu a slyšim jen kousek.... ale u tohodle mám problém spát, jak mě baví *4*
  • Wyder
    Ahoj, díky za reakci, mě to také překvapilo. Pokud je to bug, tak se omlouvám, že jsem vás neprávem, unáhleně nařknul...

Logické by bylo, aby jako "datum vzniku" bylo bráno to datum, kdy ji dám poprvé "odeslat ke schválení". To jsem dělal na 100 % v neděli (25.11.), rozepsané jsem to měl pár dní, ale měsíc a půl ne.
  • blixa
    My datum zverejneni u ct. recenze zmenit nemuzeme - je tam u toho automaticky. Myslel jsem, ze je tam automaticky datum, kdy jsi tu recenzi napsal, ale pokud to tak neni, zejtra to poresime s programatorama. Tohle je nejakej divnej bug.
  • smejki
    více alobalových kloboučků!
  • Amylee.Anderson
    Ty jseš konspirátor, lol
  • Luke
    Klid. Nikdo po tobě nejde a případné pochybení kluci v redakci vyřeší. Jen poprosím pro příště posílat podobné systémové dotazy na redakční mail a ne do fóra, které se věnuje Fight Clubu. Ostatně, aby se to skutečně dostalo ke správnému člověku, bude lepší tam poslat i tenhle dotaz. Mail je: redakce@games.cz
  • Wyder
    Zdravim, dne 25.11. 2012 jsem sepsal čtenářskou recenzi na hru Dishonored. Do dnešního dne (2.12. 2012) jsem čekal na její zveřejnění. Recenze byla dnes schválena, ale k mému úžasu U NÍ NĚKDO ZMĚNIL DATUM VZNIKU a zadal tam14.10.2012 02:47, tak, aby tato recenze nebyla vidět v aktuálním výpisu na hlavní stránce Games.cz.

Neřešme teď, jestli za něco stojí nebo nestojí, možná skutečně ne, ale mě zajímá, proč jste u ní změnili to datum? Opravdu vám tohle přijde fér???

Rád bych odpověď šéfredaktora, nebo toho, kdo má tuhle ubohost na svědomí. Díky.

P.S. Než mi to někdo nadhodí, NE, skutečně jsem tu "recenzi" neměl rozepsanou dopředu!
  • Ellendway
    Myslím, že Dan může být i rád za to, jak byl bombardován otázkami, které nebyly vůbec příjemné. Mohl říct opravdu vše důležité a mohl to i několikrát zopakovat, což je mnohdy dost důležité.
  • Black_Hand
    jj CT byla vytecna. dan akorat byl netradicne rozpacity, pac musel byt za sympataka :).
  • Cosi
    Reportáž na ČT byla v pohodě. Prostě Danovi tvořila protistranu a ptala se na podstatné otázky. Ze strany ČT dobrá příprava.
  • Stále málo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit