-
Dík!
-
promin, jestli sis myslela, ze je to mireny na tebe tak neni. vim, ze mas daleko sirsi rozhled.
-
Sakra, my dva se posledně bavili o AC :D
-
Rád bych se jemně ohradil proti zmínce o mé osobě stran Fallout fanfilmu.
a) Já se k němu vůbec nevyjadřoval. Už jen proto že jakékoliv fanfilmy mě nezajímají (stejně jako nechodím na živé koncerty), což znamená, že je i nijak nesoudím.
b) Fallout: Lanius se točí okolo postavy Legáta Lania, což je imho jedna z nejhorších (= nejplošších, nejzbytečnějších, nejsamoúčelnějších a nejnezajímavějších) postav New Vegas. Proto mě to nezajímá dvojnásob.
c) Těmi "co to hrajou denně a nejde se jim zavděčit" zřejmě myslíte core fankomunitu Falloutu (potažmo jiných značek). Nevím jak reaguje na Lania (nesleduju), ale na Nuka Break reagovala obecně dost pozitivně, takže si to dogma strčte za klobúk. *2*
Co se týče Nuka Break a mé osoby, líbil se mi experiment, který vymysleli pro ten svůj vault (11?), jinak to byl prostě fanfilm -> nezájem.
A co se týče "panáčka ze Zeldy/Skyrimu", tak to byl zjevně sám Legát Lanius, vy malověrní! -
o tom nemluvim. jde mi o cilene minuskovani netrollu, jen za to ze neco, casto i plodneho reknou.
-
a Sims.
-
Tak má napsat vlastní příspěvek. Klikat na nelíbí, že se někomu něco líbí je hovadina. To pak nikdo neví důvod.
-
Boha jeho hošové! a nebo s váma holt někteří lidé nesouhlasí. Zrovna uvolněná atmosféra v podcastu není něco, co by se mělo tesat do kamene. Každý má jiné preference co se formy týče.
-
Tak to je ještě dobrý. Skoro každá holka, s kterou jsem se k tomu tématu dostal, skončila u Angry Birds. *1*
-
eva byla skvely host. spousta holek rekne, ze ma rada hry, kdyz se jich ptate, tak se nedostanou dal, nez za assassins creed atp. to u ni neplati, takze byla prijemnym osvezenim :).
-
Takže to, že mě omínuskovali znamená, že nesouhlasej s tim, že jsem nemoh usnout? :P
Ale ne, vážně... ani jsem teda nečekal, že se tady rozjede taková diskuze... -
Alžběta určitě bude, ale teď už plánujeme hosty na leden, takže až roku 2013.
-
resp. v idealnom svete davaju ludia minuska prispevkom a nie ludom a z toho som vychadzal...
-
S tym co pises v zadade suhlasim, az na jeden bod.
V prvom rade uz nepisme o informacnej hodnote, lebo sa mi zda, ze som to tym asi zbytocne zamotal.
Ide mi o to, ze ked niekto napise "pacil sa mi podcast" a dostane 10 minusiek, tak to podla mna znamena (alebo prinajmensom ma znamenat), ze 10 ludi nesuhlasi s jeho nazorom, cize 10 ludom sa podcast nepacil (dalsi feedback pre redakciu btw) a nie ze je kr*ten na 10-tu.
Ale ako som uz napisal niekde, uznavam, ze niektori ludia vyjadruju minuskom hate, takze to co pisem v odstavci vyssie, plati len v idealnom svete :) -
reakcia na blixu:
Suhlasim, ale asi uznas, ze dost ludi dava niekomu minus, len preto, ze ho napr. nema rad.
V kazdom pripade, diskusia zacala s tym, ze sa kubi-wan stazoval na to, ze dostal minuska. Takze moj nazor je, ze ci uz vela ludi nesuhlasi s jeho nazorom, alebo ho vela ludi nema rado z nejakeho dovodu, tak to neznamena, ze je jeho prispevok k nicomu, ze ho nesmie pisat a podobne veci co tu zazneli... -
Když je diskuse pod podcastem, tak je asi logický, že se lidi budou vyjadřovat k podcastu. Tohle se mi líbilo, tohle se mi nelíbilo. Nevidim tady nic, co by vybízelo k tomu, že se tu musí řešit nějaká témata a jiné diskusní příspěvky s informační hodnotou, která se musí rozebírat. Ta diskuse by přece měla být hlavně feedback pro redakci ne? A nechápu, jaký má význam dávat mínuska někomu za to, že se mu Fight Club líbil. To je opravdu retardace.
-
Kludne viac napis, lebo toto zatial nedava moc zmysel.
1. nenapisal som ze ten prispevok nema informacnu hodnotu
2. aj ked napisam, "tento diel bol super", tak tym informujem, ze mi ten diel pride super a nejaka mala informacna hodnota tam je a da sa na nu reagovat (napr. minusmi a plusmi (suhlas, nesuhlas) s danym tvrdenim) -
Tvurci zamer minuska je vyjadreni nesouhlasu :) Ekvivalent "poslani do prdele" je samozrejme BAN ;)
-
Zalezi na tom, ci je minusko vyjadrenie "nesuhlasu s tvrdenim" alebo "poslanie do p*dele". Hmm ale faktom je, ze asi to niekto povazuje za to prve a niekto za to druhe, cize teraz musim uznat, ze bolo z mojej strany nedomyslene, ked som svoj predchadzajuci prispevok zakladal na tom, ze sa jedna len o vyjadrenie nesuhlasu. Takze takisto radim si tie minuska nevsimat *4*
-
Tady je už krásně vidět, jak jsou lidi uplně vymaštění. V diskusi pro redakci Fight Clubu se nesmí napsat dojem z Fight Clubu, protože to nemá informační hodnotu? Napsal bych i něco víc, ale nechci bejt sprostej :)