-
Každopádne jedna rada....nepiš tolik teček...............
-
Je otázka chvíle či dvou, než mě páni redaktoři opět smažou a zabanují, protože oni přece rozhodují o tom, co je a co není kvalitní příspěvek na zdejších diskuzích (kterých jsou vlastníci). *3*
Rekordem je myslím BAN na 108 dní na jednu z IP adres, které jsem používal... -
Kde ses tu zas zjevil?! *1* *1*
-
Tentoraz sa mi dobre počúvalo....najprv som sa zľakol, podľa podobného hlasu, že tam je ten casual Alzbeta Trojanová, ale ženský hosť nakoniec vynikajúci....i dobre hláškovala.
Hodnotím podcast 8/10......dĺžku rozhodne neskracujte, nie je nič horšie ako uťat zaujímavú debatu, len kvôli času......každopádne jedna rada....po 100 dieloch by trebalo i trošku pomeniť štruktúru podcastu.......otázky na konci sú už pomerne nuda a v drvivej väčšine to sú jednoslovné odpovede......radšej pridajte nejakú debatu o tom,,,,a na otázky si zriaďte nejakú sekciu na games.cz
aj tak sa každý pýta vkuse na rovnaké krávoviny....alá Ako byť herný novinár, i keď tam to v minule zachránil Dan.
btw. Pozrel som spätne tu reportáž s Danom a tá ČT bol pekná kráva......z hráčov urobila trh na úrovni skladačov puzzlí pomaly.....lol......som rád, že s rozmachom internetu končí pomalicky éra TV ako dominantného média....... -
Při poslechu vašich posledních podcastů se opakovaně stresuju, že se mi pokazila má audiofilská zvukovka a/nebo zesilovač s DAC. Pak mi dojde, že ta šílená "wall of hiss" není problémem na mé straně...
Máte to šíleným způsobem přebuzený ty gainy, opravte si to. *3* -
Znamena to pouze, ze ceskym internetem brouzda vic matek, testu-chtivcu a IT-filu nez nas, hracu. Myslel jsem, ze se GAMES dostanou vys, ale ZLATEJ je stred none? :)
-
Buď rád woe, že dostaneš bábovku a né kuledrť od feministky.com (i když ta stránka by taky zasloužila lupu)
-
^_^
-
psalo se, ze udelaji bundle? ja vedel jenom o obrovskych financnich problemech, coz je skoda, protoze THQ ma na konte par mocc dobry pc her. viz prave ten bundle.
-
Mají to ....
Jupí jupí jej ?
6,744
backers
£156,244
pledged of £150,000 goal
2 hours to Go ! *14* -
Náhodou o tom se psalo už dřív .... a já jsem tenhle bundle podpořil . THQ nedělá špatné hry a milionky USD na tom trhne ...
-
Cicvorovia boli v BA, keby som to vedel. tak sa na nich pridem pozriet a budem zly ;) Ale co s nimi, no...
-
o thq se taky v podcastu mluvilo (i kdyz ne v tomto, ale take by to bylo super tema zase, kdyz se stalo tohle).
-
Zase jsi si spletl diskuzi ---> http://diskuse.tiscali.cz/games/bleskovky/obecne-1/
-
mam podezreni, ze jisty vydavatel jde do jeste horsich kytek, nez jsme si mysleli a dela bundle: https://www.humblebundle.com/ .
-
Dneska není pátek? Všichni máme pomotané dny. *1*
-
Však já ho včera prošvhl s pocitem, že je úterý. ))
-
Ajo, pardon, já myslel že je středa *1*
Mám ty dny nějaký popletený od té doby co dělám i o víkendech a nemám žádnej pevnej režim *1*
Tak já jdu zastrčit hlavu do písku. *1* -
Podcast se točí ve středu, kterážto - podle zákulisních informací - byla už včera. Audio záznam vyjde dneska večer.
-
...
Jak to dnes vypadá s podcastem?
4 hodiny pryč a nic nejede, info nikde taky nevidím :-)
Vyšlo pár zajímavých her (Assasin, Hitman, zítra Far Cry) myslím že bude o čem debatovat.