Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jáma pekel

Knížní vydání Jámy pekel bych si i koupil (kdyby to bylo za rozumnou cenu)...
  • Robotron3
    Koukám, tobě nejvíc leží v žaludku ten Batman film ne? A co je na tom, že se někomu nelíbí? Mě se třeba taky vůbec nelíbil, a absolutně nechápu, jak může být tak kladně hodnocený, ale na druhou stranu takový filmy se super hrdinama, ať naivní, nebo temný, jdou uplně mimo mě :).
  • Nevim jestli bych rekl, ze mi o neco jde - puvodne jsem za sebe odpovidal na otazku, a dal uz to znas ; P
    Kdyz se ale takhle ptas, tak bych svuj vztah k tyhle persone uzavrel tim, ze je prave zajimavy, jak se s nim v tom vkusu prevazne shoduju. Pak me prave mozna mrzi, kdyz podkopava vlastni argumenty zbytecnym prehanenim/demagogii, nebo na podle me kvalitni veci (treba ten Batman) nacura z predsudku, pochybnejch vyvodu, nebokdoviceho.
    A pisu to za sebe, za sve zjihle srdecko, tak doufam, ze nebudeme resit, co je "pochybny", apod.
    Nechme to byt. Zase tu rozebiram neco, co jsem chtel nechat ve trech vetach...
  • uff 104ka je snad nejdelší podcast v historii vašeho podcastování...
  • Robotron3
    Se trochu ztracim v tom, o co ti vlastne jde? Ze s nim v necem nesouhlasis? A to je jako neco divnyho? Copak existuje nekdo takovy, ktery by mel stejny vkus a hodnoty?
  • Jo, to je super. Diky za to.
    Snad ti je ale samotnymu jasny, ze na tohle Viktor H (odkud mam, ze je to Cahir??), pokud bych mohl soudit, teda urcite nenarazel.
    Nebo minimalne ja teda fakt ne.
    Mafie je fajn, na RPG se tesim.
    Celou dobu mluvim o Danovi KRITIKOVI (pomuzou velky pismenka?)
    Jestli jsou vsechny ty hry (nebo i filmy jako Temny ritir), na ktery plive, prumerny, tak se tesim, az objevim vsechny ty ztraceny poklady, ktery vy dva a trol nekde hrajete.
    Jasne ze ma v leccem pravdu, a i ja jsem rad, kdyz ten podcast ozivi, ale vazne ho brat fakt nemuzu. Odpust mi to.
    Koncim, citim dalsi prekrucovani. Pojdme do ulic.
  • Robotron3
    To že se nespokojí s průměrem je naprosto vidět v Mafii a i teď, jak mluvil o Warhorse hře, nevim co je na tom PR, nebo divnýho. Mnohokrát řikal, jak mu záleží na detailech a realističnosti, logice a podle toho posuzuje a podle toho přistupuje i k tvorbě.
  • Wow, robotrone, tak tohle se povedlo : )
    Zni to moc hezky, ale presne takovouhle vetu bych cekal od nejakyho toho PR arcizloducha. : D
    Sice se to da rict prakticky na vsechno, ale na plakat by to byl teda super citat, jen co je pravda.

/Pokud jde o nazory a vnimani sveta, nazyvas tim "prumerem" strizlivej pohled na vec? S takovym prumerem se ja spokojim vzdycky rad, ale toho rebela bez priciny jsem uz zminoval, a jiste to nesedi jen na hellboye
  • No jako protivaha PR kecu funguje perfektne, to mas pravdu : D
    Jenze je to presne jak pise ... Cahir?
    Nebo nevim na co presne narazis. Posledni podcast jsem neslysel, jen jsem chtel kolegovi nahore odpovedet obecne, jako nekdo, kdo se rozhodne nepovazuje za priznivce "Dana kritika". (mnohem vic se tesim na Dana tvurce)
    Abych to nejak rozsekl, tak pokud ty nesouhlasis s tim, ze je DV (i pres svy tvurci klady) notorickej soptil a demagog, potom se my dva nikdy neshodneme. A neni na tom snad nic skandalniho...
  • Robotron3
    Asi proto, že se nespokojí s průměrem.
  • Viktor_H
    Proč nutně jít z extrému do extrému?
  • Robotron3
    Jako co třeba?
  • To je dobra vlastnost! Akorat obcas rika hrozny hovadiny *2*
  • Robotron3
    To se má radši přetvařovat a říkat nějaké PR kecy? Říká, co si myslí, to by měla být dobrá vlastnost.
  • To mas jednoduchy - vsichni chronicti nespokojenci si muzou vejskat "No bodejt! Japaby ne!"
    Ne - tak jednoduchy to neni, ale fakt mi prijde, ze ma takovych followeru cely stado.
    Kvalitni nazory ale urcite mit muze, uz jen proto, ze je triackovej vyvojar.
    I ja, kteryho vetsinou spis naprdne tim svym rebelstvim bez priciny (coz mi prijde u inteligentniho cloveka jedine bolestnejsi), samozrejme uznavam, ze ma k hram urcite co rict.
    Jen skoda, ze vetsinou nic hezkyho, no.
    A bohuzel pro spoustu lidi plati "kritika=znamka inteligence" Nebo znamka punku, ze. ; P
    Ja ho vlastne rad posloucham, ale vazne ho casto beru zhruba tak, jako staryho Penicku, kdyz si styska po bolsevikoj...
  • Je to respektovanej herní tvůrce. Takže co by měl být na jeho odpovědích zajímavý? Prostě si lidi rádi poslechnou jeho názory.
  • dobre tak ja tedy jeste pockam dekuji
  • Warriosparky
    Vždycky je tu záznam. Někdy dřív, někdy později *3*
  • podcast 104

dobry den bude tu zaznam z posledniho podcastu s danem vavrou dekuji?
  • Koukám, že D.V. je tu hodně oblíbený. Ale nikdo mi nevysvětlil, co je na jeho odpovědích zajímavý ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit