Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Odpuštěno.
  • Já se omlouvám za to,že jsem se snažil trola donutit k rozumné debatě a víckrát už to neudělám.
  • Keyz

25 Nových Komentářů

Koukám,že je zde 25 nových komentářů a říkám si "To bude něco zajímavého ohledně FC,možná na něco zapomněli ohledně FC 100"

A pak Trol.diskuzní napíše jednu větu,mnoho lidí se chytne a kecají a kecají a kecají a stejně nic nevyřeší.
    Musím uznat,že Trol.diskuzní se vyzná v diskutování na webu!Jak lehce navede ostatní k naprosté debilitě to je něco. *1*

- Abych dodal něco k tématu.
    Tak jak jsem psal na dnes na chatu k FC live,že A.I u Dishonored je blbá,tak jsem zjistil,že opravdu hodně záleží na volbě obtížnosti.Nečekal jsem, jak mnoho věcí se změní s volbou obtížnosti.Pak stráž vidí dále a je to více logické...
    Jen škoda,že dle toho co jsem viděl a četl tak tam nefunguje fyzika na mnoho předmětů.Bylo by super dávat si bacha na židle a na různé povrchy.
  • Trol.diskuzni
    Za celou dobu? To bych se na tu fackovačku v redakci Games.cz tuze rád podíval!
  • Trol.diskuzni
    To Cahir:

To, že mé příspěvky považuješ za vnucování se tobě nebo komukoliv jinému na tomto webu, je jen tvá mylná představa... *3*
  • Cahir
    Myslíš DISKUZE o Mass Effectu?? Formu, při níž spolu několik lidí debatuje, argumentuje a někam se posouvají?? A ano, k tomu samozřejmě patří přirozeně i obrana. To, co předvádíš ty, je "rozbitej gramofon". A jsi to také ty, kdo neustále přebírá iniciativu. Sám od sebe přihopkáš a začneš tapetovat. A jde zpravidla o trapné kecy, které se stále opakují. Já vždy na někoho REAGUJI, ty se vnucuješ...
  • Cosi
    Každý kdo tu reagoval nebo bude reagovat na toho idiota trola by si měl dát facku.
  • Očividně zajímáš. Minimálně mě v tuto chvíli. Odpověz prosím na otázku.
  • Trol.diskuzni
    Proč by nemělo? Protože jsem byl již několikrát zpraven, že zde vůbec nikoho nezajímám... *3*
  • Proč by nemělo? Neustále tu tapetuješ diskuzi svými připomínkami, stížnostmi a bůhvíčím, ale na jednoduchou otázku odpovědět nehodláš.
  • Trol.diskuzni
    Proč tě to zajímá?
  • Tak proč to teda pořád poslouhcáš? Proč už jsi šedesátkrát narazil hlavou do stejné stěny?
  • Trol.diskuzni
    To Cahir:

Když už jsi se tady tak nachomýtnul, nedá mi nezmínit, že se jen velmi těžko dopočítávám četnosti, se kterou jsi zde v posledním roce hájil bezúhonost série Mass Effect! *14*

Nebál bych se říci, že se blížíš vervě, se kterou já na zdejším webu obdivoval Skyrim. *3*
  • Trol.diskuzni
    Ať pozvou Vávru, nebo ten podcast radši rovnou odpískaj... Nemá to šťávu posledních šedesát sedmdesát dílů.
  • Preed
    No ale teraz vazne,ludia by mali byt radi,ze vobec nejaki hostia su,vobec si neviem predstavit tych ludi zhanat,furt novych a novych,proste komunita games si zvykla a uz sa nezavdacis vobec :)
  • Trol.diskuzni
    Ano jsem. *3* Hosté boring... *6*
  • Trol.diskuzni
    To Miroo - Že je facebook pro kretény, jsem sice nepravil, avšak souhlasím! *1*
  • Preed
    Este furt si na tomto webe? booring *6* a hostia su v pohode :)
  • Počítat to neholdám, ale na na témata:
    -Drda je buran
    -Vávra na hrad!
    -Skyrim je s*it
    -fejsíček je pro kretény
    Jsi vyjadřoval svůj neustále se opakující názor vícekrát než je na tak poměrně malém rybníčku zdrávo.
  • Cahir
    "Nevšiml jsem si, že bych některou ze svých myšlenek na zdejším webu publikoval 150krát..." *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit