-
Cardhalia 1 se mi nelíbila. Nepěkná grafika. Nic, co by mě nutilo si zahrát tohle a ne třeba lepší originály z DOSu a Amigy. Proč by se mi měla líbit dvojka?
Jakože regulerní otázka. Doufám :) -
Samozřejmě, že to je trol.diskuzni.
-
trol.diskuzní to není, má totiž v profilu odkazy na Facebook a Twitter...
-
Jestli je Grygar podle tvých slov d*bil, tak ty jsi úplně stejnej d*bil jako on, protože děláš naprosto to stejný akorát z druhé strany.
-
odhalení: Podle formy a obsahu příspěvku jde zcela jistě o Trola diskuzního...
-
Fejsíčková p*čovina? Jsi si jistý, že mluvíme o té stejné Kings Bounty: The Legend? *8**8**8* Jinak nic z toho, co jsi napsal, neznamená, že by řekl že jsou to sr*čky. A port GTAčka radši nepřipomínej...přímo vzor optimalizace!!!
-
Dotazník pro čtenáře
Jaké odpovědi byste chtěli znát v souvislosti s vývojem hry Cardhalia 2?
Robotron3, díky. A pro ostatní zájemce: ptejte se do pátku 12. 10., pak už to bude passé. -
Já bych se třeba i vyjádřil/reagoval... ale člověk, který nemá dost fištrónu na to, aby si vymyslel svůj nick a ikonku... inu tím se nebudu zatěžovat. *12*
-
Ani bych neřekl... Že je Gothic ptákovina, která se nedá ani pořádně ovládat, ve své samolibosti neopomene pan Grygar zopakovat cca jednou za pět podcastů. Mafii podle svých slov hrál, ale asi jen pět minut a nenabyl pocitu, že by stálo za to tomu dát víc. GTA IV neuvěřitelným způsobem setřel, protože na to neměl dostatečně dobrý stroj, aby to rozjel... Svět Might and Magic označil za lame, pravil, že dvojka ho docela bavila, avšak se smíchem v ústech pravil, že ta fejsíčková p*čovina King's Bounty je pro něj o několik světelných let dále.
-
"Hudbu" raději nesoudím, ale kdy říkal, že Gothic je sra*ka? Nebo HOMAM, GTA, Mafia? To jsem asi musel přeslechnout... ale slyšel jsem, že Gothic mu nesedí, že Mafii nehrál a že HOMAM má nejradši dvojku, i když se mu nelíbí svět Might and Magic. Nesedíte si trochu na uších, pane sejviore? *3*
-
Pan Grygar opět nezklamal - Gothic je sra*ka, HOMAM je sra*ka (GTA IV je sra*ka, Mafia I je sra*ka, ... je sra*čka, ...). Podstatné totiž je, že Skyrim, Just Cause 2 a Diablo III nejsou hry plytké až za hrob! *3*
Upřímně řečeno nedokáži rozsoudit, co vám jde lépe, pane Grygare - jestli tvorba hudby, či recenze her. -
Jo, ale to mělo alespoň částečně smysl a navíc to nestálo poplatky za programátora a za vstup na AppStore.
-
sama to vzdala. nemela co rici k dalsim tematum. to ji nemuzeme nikdo vycitat. ocividne se v hernich vodach zas tak extremne nepohybuje. ale ano, host to byl dobry, ba primo zajimavy.
-
Alzbeta Havlova jakozto host posledního Fight clubu byla fajn,škoda že jste ji tak brzo "vyhodili"...
-
je to moderni
jako si driv musel kazdej zalozit svuj fanklub na fb *4* -
Konec dobrý, všechno dobré. Budete spolu diskutovat, dokud vás game over nerozdělí. Tímto vás prohlašuji za Black_Handa a mindžu, můžete se políbit.
-
ok, muzu zopakovat: pokud to mindza myslel tak jak pises, tak ok. puvodni text sice naznacoval neco jineho, ale to je jedno. dulezity je nazor samotny.
-
mindža: On ale není trol, jeho příspěvky zatím vždycky měly hlavu a patu, aspoň z toho, co jsem tu od něj četl. Takže si myslím, že to opravdu pochopil nějak jinak, než jsi to myslel.
-
Díky za zastání. :) Ale kašli na něj. Nemá smysl ztrácet čas s tímhle trolem. Už jenom ta reakce co ti napsal mluví sama za sebe. Opravdu nevím jak z mého příspěvku vydedukoval "tolik blbosti koncentrovanych do tak kratkeho textu". non sequitur
-
Tak sem na ní taky koukal, a doufám, že za ní neutratily moc (mých) peněz. Protože bookmarky bych si dokázal udělat mnohem levnějc a vypadalo by to líp. Sry hoši, ale tohle se nepovedlo. Trochu nechápu, proč musí mít každej web svojí appku, zvláště, když funguje appka přesně tak, jak jsem popsal výše. A navíc vypadá ohyzdně.