Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 13_11
    Miroo: Proč? Pro to, že nemá život.
  • Trol.diskuzni
    Nevšiml jsem si, že bych některou ze svých myšlenek na zdejším webu publikoval 150krát...
  • Určitě máš mozek a tak se tě jako kultivovaného člověka ptám: Proč? Proč máš tohle zapotřebí? Týden, co týden sem psát imrvére to samý? Pochopím, že to napíšeš jednou, ale proč musíš všechno všude psát 150x ?
  • Trol.diskuzni
    Co "vám" stačí, mne skutečně netrápí...
  • ach jo trole...musíš to sem psát pořád a pořád dokola? Nám to stačí slyšet jednou a ne každý týden.
  • Trol.diskuzni
    Myslíš burana Drdu a těch pár vesměs no name akvizic?
  • Malleth
    Jasně..a co poslední čtyři podcasty?
  • Trol.diskuzni
    Nějak vám tam ti hosti poslední dobou nechodí... *6*
  • Black_Hand
    btw, na ten email jsem odpovedel, protoze je tam mensi preklep v adrese.
  • Luke
    1530. Petr, Lukáš a já.
  • blixa
    Zbyva jeste cca pet volnych mist. Potvrzeni jsem rozesilal v pondeli, takze pokud ti neprislo, zkontroluj spam box a pak pripadne napis jeste jednou.. Je mozny, ze se to nekde zatoulalo.
  • Corvus

Podcastek

...tak dneska kdy, plantážníci?
  • Killer_J.A.G

100. podcast

Dotaz. Ještě furt se vybírají lidi do 100. podcastu, nebo už je vybráno? Protože pokud to druhé, tak by bylo celkem slušné dát alespoň jedním hromadným mailem nebo zprávou tady někde na Games vědět, že jsme se na akci nedostali a že si tudíž můžeme plánovat jiný program. Díky
  • Black_Hand
    ok, jenze to bylo v kontextu kickstarteru. ja myslim, ze zrovna prisla rec na ruzny velikosti tymu. nicmene ano. o tom, ze todle je asi trochu jina kategorie nemuze byt rec :).

nicmene poslouchal jsem to v praci, takze je mozne, ze jsem se trochu preslechl.
  • blixa
    Ta narazka na pocet lidi nebyla myslena na DFA, ale na tuhle fotku: http://lootdrop.com/about/
  • Black_Hand
    martine, velikost DF tymu co dela na DFA neni zas tak velka. kdyz pocitam z hlavy tak aktualne je na tom 8 lidi a nevim jestli mi nekdo unika. vsichni se celkem radi ucastni diskuzi na foru. ok, neni to tym 2 lidi, ale tak jich neni zrovna moc.

ad dema: rikalo se, ze dema snizuji prodeje. to bude taky mozny duvod.
  • Black_Hand
    todle me neskutecne pobavilo. shrnuje trolleni velmi krasne. http://www.lolwtfcomics.com/upload/uploads/1320336388.jpg
  • smejki
    Miroo, ježiši, ten člověk napíše cokoliv, jen aby nasral hromady lidí. To se njelíp dělá tak, že popliveš něco populárního. Cokoliv, co ten člověk napíše, je nasírací kalkul, nic víc.
  • To je fakt...takže teď ze sebe navíc udělal ještě pokrytce...
  • Cahir
    Ten člověk používá naprosto stejné slovní obraty jako Trol. Navíc má ty příspěvky stejné i po obsahové stránce...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit