Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to spíš jen radí ostatním, jelikož ta osoba očividně dokáže dobře obcházet bany, tak aby šetřili nervy, máme jen jedny .-)
  • Wyder
    13_11@tiscali.cz:

Já bych pojmy "nezájem" a "ignorace" nespojoval, ale nejsem odborník na sémantiku.

Pokud někoho opravdu ignoruji, tak prostě nemám potřebu o tom mluvit, to mi přijde logické...

A popravdě, tebe už neotravuje, jak tu každej druhej tejden nějakej expert začne plácat o tom, ať ho ignorujeme a jak on to sám tak dělá? Kdyby ho skutečně ignorovali, tak to vlákno není takhle dlouhé. Většina lidí se s ním ráda hádá a mě nepřijdou o nic lepší, než osoba na kterou si stěžují (dokonce většinu z nich považuju za daleko větší blbce).

P.S. Snad se ten příspěvek vloží do správné diskuze, zdejší systém vláken je tak geniálně špatný, až to hezké není.
  • Black_Hand
    jo sedim. a ne, to keyz nerekl. rekl jen, ze zatim to byly jen serie. a mindza tvrdi, ze to, ze by vybirali jen serie, by automaticky podle keyze znamenalo, ze je to dostacujici zaruka kvality. a to z toho co keyz rekl nikde nevypliva. souhlasim s nim, ze to neni dostacujici. ale dokazal bych si predstavit, kdyby specialy byly jen o nich, sice bych to chtel zmenit, a sam petr odmita, ze by to tak bylo, ale takovy koncept si predstavit dokazu.
  • MickeyMutant
    Black_Hand: Nesedíš už dlouho na jednom místě?
  • MickeyMutant
    Black_Hand:

Keys: "Dishonored není revoluční a není ještě sérií, tedy nemůže mít speciál."

mindža: "Aby měla hra speciál, nemusí mít x dílů a ani to není vždy zárukou kvality (Call of Duty 150, Diablo 3). Podmínkou speciálu je kvalita hry."

Takhle to chápu já. Teď mě omluv, jdu si vykládat karty.
  • Black_Hand
    pokud si chtel rict neco jineho, nez si napsal tak rekni. porad cekam.
  • Však jo já právě píšu, že se uvidí až ta hra vyjde, jestli to fakt bude taková pecka jak to zatím vypadá a jestli si zaslouží speciál. Takže říkáme to stejné. :)

Black hand: Přemýšlej Geňo!
  • Trol.diskuzni
    To 13_11@tiscali.cz:

Pokud to vyslovíš jako reakci na něčí podnět, případně se tak stane jednou, dvakrát (a ne jak u Robotrona, Veskoslava a podobných...), tak se to dá pochopit.

Jinak obvykle bývá rozdíl mezi tím, pokud se jedná o věc, nebo člověka. V případě lidí totiž bývá vyjádření o "nezájmu" citově zabarveno, u věcí to zase téměř vždy znamená skutečnou apatii.
  • mínil jsem to i jako takovou veřejnou radu ostatním.
  • 13_11
    Jak říkám: nechápu. Když MĚ někdo nebo něco nezajímá a já se pak o něm nebo o něčem vyjádřím, že MĚ nezajímá, tak MĚ prostě i nadále dál nezajímá. Ale tak: odlišné přístupy k životu.
  • Trol.diskuzni
    13_11@tiscali.cz:

Když tě někdo nezajímá, nemáš potřebu jeho příspěvky číst a jakkoliv se v souvislosti s jeho osobou vyjadřovat... Alespoň takhle to chápu já a ještě se mi v mém životě nestalo, že by to tak nefungovalo.
  • 13_11
    Reakce na Wydera: Tuhle „logiku“ (a neslyším ji prvně) dodnes nechápu. Co má co dělat ignorace někoho s tím, že se s ní pak svěřím dalším lidem? To, že mě někdo nezajímá, má automaticky znamenat, že se o tuto informaci nemohu podělit s dalšími, jinými lidmi? Nechápu.
  • Trol.diskuzni
    Wyder: +1
  • Wyder
    Kdybys ho ignoroval, tak bys asi nemel potrebu tuto svoji cinnost sdelovat dalsim lidem na internetu... :-)
  • Black_Hand
    Keyz: "Hra vypadá zajímavě,ale speciál se dělal zatím po několika dílech herní série.Nemyslím si,že je tak revoluční aby to chtělo dlouhý speciál. "
    Mindza: "Takže teď je podmínkou speciálu aby hra byla dílem série? Protože to je určitě záruka kvality, takové Dutty calls by mohlo vyprávět, že?"

co je na tom k nepochopeni?
  • já už jej podobně jako mnoho dalších zcela ignoruji a ušetřím dost nervů:) Někdo se jako idi*t holt narodit také musí, jak říká Švejk: Kdyby byli všichni chytrý.."
  • MickeyMutant
    Black_Hand: Myslím, že mindža napsal něco, co jsi pochopil úplně jinak. Zkus si to ještě přečíst.
  • Black_Hand
    je mi lito mindzo, to si nenapsal. ty si se vyjadril ve smyslu, ze to ze je neco znama serie automaticky znamena, ze je to zaruka kvality a automaticky se kvalifikuje jako kandidat na special -> to znamena i call of duty. je to jako kdyby si rekl, ze nejvyznamnejsi diktatori minulyho stoleti meli vsichni kniry, tudiz ti co maji kniry jsou automaticky diktatori, vcetne burta reynoldse.
  • Wyder
    Já s tebou víceméně souhlasím až na jednu věc, osobně si myslím, že nemůžeš žádat speciál o hře která ještě ani nevyšla. Asi to fakt bude pecka, ale to uvidíme po recenzích, prvním zahrání atd. Pak třeba ten speciál bude, uvidíme.

Ale teď je prostě předčasný ho žádat.
  • Trol.diskuzni
    To 13_11@tiscali.cz:

Jak to tedy souvisí s tím, že já snižuji profesionalitu redaktorů a Games.cz? Píši zde svůj názor, nic víc, a pokud se s ním tedy někdo neztotožňuje, nechť se o něj nezajímá a nereaguje. Nevím, co jiného bych měl poradit... Připadá mi, jak by snad někdo od internetových diskuzí čekal něco jiného. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit