Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    mindzo, uz dlouho jsem nevidel tolik blbosti koncentrovanych do tak kratkeho textu. prave konkurujes trolovi.

1. "Takže teď je podmínkou speciálu aby hra byla dílem série?" -> "Protože to je určitě záruka kvality, takové Dutty calls by mohlo vyprávět, že?" nutna podminka neni postacujici. to co si rekl je proste non sequitur.
    Diablo 3 revoluce je, i kdyz se mi nemusi libit fura veci na nem a spis ho hodnotit negativne.
    to ze se neco jevi jako "velka pecka" nic neznamena. zaklinac taky nemel special, portal 2 taky ne, dark souls taky ne a mohl bych pokracovat.

2. WTF? viz petr: "A není to Alžběta, i když vlastně je, ale ne ta z Re-Playe :)"
  • Keyz
    Neříkám pohřbil ale nedělal speciál.Na co taky?
    Nevidím na Dishonored nic tak přelomového.Není to Wolfenstein 3D.
    Osobně bych raději speciál po vydaní Arma 3.Také shrnutí dobré série her.
    Na způsob výběru speciálu se bude nejlepší zeptat ve FC.Soudil jsem dle toho které speciální díly to byli.
  • Ten kancl a to jak sou voháknutí vypadá jako by se dali na vývoj třetí mafie. :)
  • 1.Takže teď je podmínkou speciálu aby hra byla dílem série? Protože to je určitě záruka kvality, takové Dutty calls by mohlo vyprávět, že? No nic dál .. k té revoluci dodám jen - Diablo 3 - a víc snad není potřeba ne? Neříkám teď hned speciál ale zatím se Dišónrd jeví jako veliká pecka (samože uvidíme po vydání) a to mě připadne jako ta nejdůležitější podmínka pro speciál, kdyby dnes vyšla hra jako Half life tak bys ji pohřbil, protože to není série? ..
    2. Alžběta ať chodí třeba v pruhovanejch ponožkách a plechovkou šlehačky - co je mi po sledovanosti když u většiny FC s ní to byla nuda nudovitá a 200 masturbátorů na chatu co se bude snažit zaujmout nadrženejma hláškama to vážně nevylepší. Ale teď koukám, že si to napsal taky, takže tady není o čem. *1*
  • Keyz
    Hra vypadá zajímavě,ale speciál se dělal zatím po několika dílech herní série.Nemyslím si,že je tak revoluční aby to chtělo dlouhý speciál.
    Kdyby přišla do FC tak jak je na fotkách tak by byla rekordní sledovanost. *5*
    Samotný FC byl asi nebyl moc dobrý.To nemluvím o výplodech na chatu :) to by byli perly.
  • Dneska si dám konečně na živo a oni mě takhle straší s nudoalžbětou (tím nenarážím na ty "nahaté" fotky). Ale jinak k Dišónrd, ta hra vypadá, že by si zasloužila vlastní speciál, no uvidíme až vyjde - určitě bude zajímavější jak neustále dokola všude narvanej, tisíckrát prop(s)ranej SS assins creed.
  • Keyz
    Dishonored asi bude,jakmile to tam někdo bude hrát.
  • Corvus
    Já na Games.cz čtu prakticky úplně vše čili i Drdu. Jediný, co se mi nelíbí (a v čem souhlasím s plantážníkama v minulém podcastu) je to, že si neumí stát za verdiktem/názorem...
  • Corvus

O,o

What the...?! http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=494019 *8*
  • Wyder
    Já jsem jen zreplikoval to, co řekl. Nijak jsem to nehodnotil, pouze přiznávám, že jsem se zasmál, to ano.

Jinak si myslím, že to hrotíš. Však to byla jen hláška, žádnej útok na české hry, nedejbože jejich vývojáře. Ta hláška byla ale trefná, to nelze zpochybnit (ač se někomu nemusí líbit).

No a Drdu taky hodnotit nebudu. MMO nehraju, diablovky taky ne, takže jsem ty jeho články (snad fakt žádnej) nečetl.
  • Robotron3
    Tam spíš šlo asi o to, že Machinárium + Samorost stojí pár korun, asi tolik, co ty lístky na metro.
  • Corvus
    Člověče mě to také nepřišlo vtipný. Dva důvody: nemyslím si, že je košér říkat tohle o hrách, které jsou poměrně solidní a ještě k tomu z našich luhů a hájů. Je to jako říct o tvůrcích hry, že jsou to looseři. A potom se ani nedivím, že zavládlo ticho. Přece jen jsou to ceny do soutěže, že...?

Jinak Drdu bych k mirofonu nepouštěl, na to není dost kulturell, ja? Ale jeho styl psaní se mi líbí. Čte se dobře, o tom žádná.
  • Corvus
    V tom případě jdi do prde**!!! Vtipný, ne? Že jo? Hehe...
  • Corvus
    ...tak záleži na tom, jak hodně fekální jsi typ...
  • Corvus
    Paráda. Nemůžu se dočkat. Host bude doufám zajímavej. Docela bych rád viděl v podcastu ještě jednou někoho z týmu kolem Nyrthosu (krásné old-school RPG), kdyby vám došly třeba nápady na hosty. A jen osobní poznámka: zařaďte prosím prosím :) do jednoho z příštích podcastů Dishonored (12. října venku)!
  • Kdyz tam zacne posilat vsechny doprdele tak je takova ta viralni sranda jista. Co se mu taky povedlo byla narazka pri niz narkl 9 milionu lidi s nedostatecneho vzdelani. Prazsky nacismus uz konecne vyleza s uzivatelskych diskuzi do ceskych medii a zatim se zda ze Drda to vede. woohoo \o/
  • Tak snad na to zase nezapomenu.
  • sleepless
    Jsme omezeni možnostmi hosta, tentokrát tedy ženy. A není to Alžběta, i když vlastně je, ale ne ta z Re-Playe :)
  • Amylee.Anderson
    Sakra to je nějak brzo
  • Luke

FC 98

Přátelé - zítra začne FC v 15:00. A jak nás znáte, tak ve skutečnosti kolem 1520. Ale třeba ne. Necháme se překvapit stejně jako vy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit