-
Tak jsem měl radost, že jsem se po dlouhé době ocitl u Fight Clubu v onlife verzi. Ale po deseti minutách poslouchání jsem to vypnul. Nevím kdo K.D. je a čím je zajímavý, ale lidi jeho ražení opravdu nedávám.
-
Co má společného debata o gamepadech a klávesnicích s morálkou a moralizováním opravdu nechápu. A nemluvil jsem o diskusích, ale o podcastu.
-
Už jsem se bál, že se tu neobjeví žádnej rádoby moralista, kterej to za nás rozsekne.
Jinak to tvoje zdůvodnění by se dalo aplikovat na 99 % diskuzí na tomhle webu. -
Ja jsem zase vypustil vypousteni protoze rad diskutuju :D
-
zaznam podcastu
V kolik hodin se tak cca ve ctvrtek objevuje podcast v archivu ? -
Čokoládová je lepší.
-
A co je mi potom? Mě to vůbec nezajímá. To sou debaty jako že někdo má rád čokoládovou zmrzlinu a jinej vanilkovou. Je mi to ukradený, ať si každej hraje a preferuje co se mu líbí.
-
Klávesnice je jednoznačně lepší, pokud bereme v potaz objektivní stránku věci = přesnost, které jsem schopen dosáhnout poté, co (téměř) dokonale zvládnu ovládací mechanismy libovolné hry. Gamepad je pouze pohodlnější u některých typů her, kde se hodí více tlačítek uspořádaných v prostoru vůči prstům (a nikoliv jen v ploše jako je tomu u klávesnice) + kvedlátka.
Takže ano, klávesnice foreva, zvláště v kombinaci s kvalitní myší!
(přestože bych moji oblíbenou fifu už s klávesnicí nikdy nehrál, nejsem schopný s gamepadem ani po několika měsících hraní dosáhnout přesnosti, se kterou jsem to hrál za pomocí klávesnice i přesto, že namísto kvedlátek jsem logicky musel používat čtyři šipky + čtyři speciálně namapované směry pro kličkování, což bylo značně krkolomné) -
Debaty gamepad vs klávesnice bych vypustil, to je skoro na úrovni diskusí, když se děti baví, co je lepší. Každý ví, co je pro něho lepší, takže je to uplně jedno. Jinak podcast dobrej :)
-
Já to vyzkoušel několikrát a jak říkal Lukáš Grygar - "prostě mě to nebaví". Neužívám si hru, musím se maximálně soustředit na míření (což s myší musím samozřejmě taky, ale né tak urputně). Chvíli jsem vlastnil PS2 a koupil jsem si Killzone. Pro mě s gamepadem absolutně nezabávná záležitost. Stejně tak Orange Box na PS3. 1person shooter jsou pro mě na gamepadu skoro nehratelné. Konzoloví hráči bývají také často zvýhoňování (autoaim, snížení pohybu nepřátel), aby se hráč mohl gamepadem trefit. A tohle mě fakt nebaví.
-
protože se bavili o GW2, který nehrál?
-
Mamo! Ten kluk nam pomalu dospiva!
Hodnej -
Všechny příběhový questy i standartní questy jdou plnit komplet sólo. Stejně tak i většina dynamických eventů. Je tam ale i několik eventů který jsou dělaný na groupu.
Pak jsou ještě dungeony, který se zpřístupněj od 30.levelu. Ty jsem zatim neměl možnost moc vyzkoušet ale vim že jsou taky dělaný na partu. Takže jo. GW2 jde hrát v pohodě sólo, ale je tam i obsah pro party. -
Proč se Honza skoro vůbec nedostal ke slovu? Přijde mi, že když už se k němu za tu hodinu dostal nebylo to vůbec marný!
-
Ale seš. :D Stačí hrát cca. týden-dva jenom na gamepadu a máš to v ruce. Doporučil bych hrát ještě sporotvní hry u kterých to přejde do krve docela rychle.
-
Stejně ale časem potřebuješ organizovanější partu aby si porazil obtížné protivníky.Nebo jde hrál styl náhodná pata/sólo jak psal Karel?
-
Ja jsem nechtel gamepad nejak pohanit ja chapu ze ma smysl a proc ho pouzivat ale nejsem asi dost trpelivej a sikovnej se s nim naucit :D
-
Přesně tohle jsem se z něj snažil v podcastu vytáhnout a on ten syčák furt uhejbal :)
-
Nebude... Své jsem k tomuto tématu již řekl a podcasty s panem Drdou vynechávám.
-
Questy v GW2
I když se Karel snažil, přijde mi se mu úplně nepodařilo vystihnout v čem jsou třeba questy v GW2 skvělý. Nejen že nemusíte backtrackovat za zadavatelem abyste dostali odměnu a že můžete díky level scalingu plnit i ty co jsou na nižší úrovni a stejně z toho mít užitek, ale questy hlavně jsou hodně variabilní a plný zajímavých nápadů.
V jednom questu vytahuješ ryby z klece a krmíš s nima medvíďata, zkopáváš špiony ze stromů, v jiným trénuješ s milicí, v některým se necháš proměnit na enta a léčíš zdejší les, nebo chodíš po dolech a bičuješ dělníky aby rychlejc dolovali.
Člověk prostě nikdy neví na co narazí....