-
A vidíš já na PC hraju všechno (až na strategie) na gamepadu...prostě mnohem lepší pocit z hraní a hlavně mi na klávesnici extrémně chybí možnost regulace rychlosti pohybu. (pro mě docela podstatná blbost)...
-
Nevim o kom presne to mluvis, ale uz jsem tu psal tisickrat - gamepad mam, ale vadi mi na nem hrat. Vsechno je na nem v mych rukach pomaly a zalostne nepresny a navic je to ovladani nekdy uplne silene krkolomny (udelat na nem tri veci najednou ktery jsou na klavesnici uplnou samozrejmosti na ovladaci proste nejde).
V batman arkham city se moje uspesnost komb zvysila tak o 80%, kdyz jsem pouzival klavesnici a mys misto gamepadu. V Mafii 2 jsem to pouzival jen na rizeni. Zkousel jsem na tom i dark souls, ale nakonec jsem se na to vykaslal kvuli pomaly kamere. V podstate jedina hra, ktera mi sla na ovladaci lip nez na klavesnici byl Renegade ops.
Rozhodne jsem to zkousel vic jak tejden a vic her, ale proste se to neda. Po delsim hrani me z toho boli prsty a hlavne palec (original x360 ovladac).
Pri Batmanovi me nakonec hrani na nem nastavalo tak, ze jsem s nim proste hodil o zed. Musim ale uznat, ze i kdyz jsem doufal, ze se rozleti na milion strepu, tak jsem byl opravdu prekvapen, kdyz jsem zjistil, ze jsem si jen rozbil jedno tlacitko. Resp. funguje ale neni pruzny a musi se mackat trochu silou. -
Jasně, beru. Mě to prostě nevyhovuje. Nic víc nic méně.
-
Akorát tak polovina z toho množství těch ortodoxních zastánců klávesnice si gamepad nikdy nevyzkoušela, ale přesto si je jistá tím, že by jí nevyhovoval:). Naopak zastánci gamepadu si vyzkoušeli oboje (kdo nikdy nehrál na PC, že) a hrají podle situace na tom, co jim víc sedí.
Ale to nebylo myšleno na tebe, spíš tak obecně.
P.S. A vyzkoušením myslím aspoň třeba týden hraní, prvních pár hodin to samozřejmě s gamepadem nejde nikomu. -
No vidíš a já jsem taky 100% zastánce klávesnice a myši... 100 lidí 100 chutí.
-
Nechápu jak někdo tvrdě může prosazovat hraní jen na klávesnici a myši. Po dnu v práci u stolu si rád pustím third person s gamepadem, ruce si aspoň odpočinou. Ale to nejde u každé hry... Takový Fallout 3 jsem na klávesnici nikdy nehrál
-
Ha! Tak dnes to bude veselé, Sleepless dotlačil burčáček! To je šéfredaktor! Himlhergotdonerveterkrucajselement! *4*
-
To zase budou lítat exkrementy na všechny strany. 'chjo.
-
Zaznamnik Fight clubu
Uz vim proc vam tam nikdo nenechava vzkazy... rikate porad dokola ze jediny pravidlo je zanechat vzkaz po pipnuti ale nepipnete...
Btw. kdy bude ta video-recenze na Dark Souls? :D -
To je parta!
-
Esopeso
Dyť ať si držkuje. Ale je jasný, že fight club s Drdou, nebo Vávrou bude mít vždycky větší sledovanost než Fight Club bez nich *1* -
Paráda. Díky za Drdu! *14*
-
Ty vole, kurva, do p*dele Drdu ne-é!
-
To zase bude troll držkovat...(Hádám, že hlavní téma bude Guild Wars 2?)
-
Fight Club #97
Dnešní hosté: Karel Drda & Honza Olejník; Začátek: po čtvrté hodině. -
Samozřejmě, že občas měl. Já tam byl neplánovaně, do počtu a de facto jenom jako obživlý ovladač Skypu...
-
Jo, s tím se dá jenom souhlasit. Operace Flashpoint, resp. poté Arma je stejná legenda jako Mafia. A hra, která by si bezpochyby svůj speciál zasloužila v našich končinách víc než Assasin, Mass Effect, nebo Diablo.
-
Special
Mafia special nebyl spatnej, ale cekal jsem, ze bude jeste o neco lepsi :)
Docela bych uvital special o Operation Flashpoint respektive ArmA. Desetilety vyroci od vydani OFP jste uz propasli, ale i tak si myslim, ze by si svuj special zaslouzila. A take se nabizi cela rada zajimavych hostu, protoze kolem teto hry vznikla velmi pocetna skupina moderu kteri ji roznymi pridavkami drzeli pri zivote jeste leta. A rek bych, ze v tomto ohledu na tom byl flashpoint jeste lepe jak Mafia. Nekteri clenove komunity se v tvorbe modifikaci natolik zdokonalili, ze posleze zacali pracovat primo pro Bohemku. Ti by meli jiste hodne co rict protoze narozdil od dnesnich hostu mohou hru pouzovat jak z pohledu fanouska, tak z pohledu vyvojare. -
Inu dozvěděli jsme se to. Když jsem uléhal, tak mě něco takového napadlo.
-
Však říkám, že to bylo fajn, já jsem se jen pozastavil nad Petrem, já mám dojem, že když se končilo, sám se pousmál, že si pěkně poseděl. A že je škoda opomenutí soundtracku, s tím souhlasím.