-
Ono to bylo už venku,ale hned to zmizlo.
-
Podcast special
Kde je mozne najst a stiahnut si podcastove specialy (Diablo...)? V podcastovej sekcii nie su uvedene. Dik. -
ok
-
Nema, pockej na pondeli.. Trochu se to protahlo.. :(
-
Má cenu čekat,anebo to bude v pondělí?
-
No jestli nemas nic lepsiho na praci... A prece se neubranim jeste jedny vete. 'Co ti je do toho, jses snad jeho mama?!'
-
Tak co mirů? Už máš chlapa?
-
Mě pánové přijde, že nechápate co je hlavní produkt. Jestli video nebo audio. To je pak těžký pak tu vymýšlíte pi*oviny.
-
Já jsem rád, že kluci choděj na cigáro... Když jdou, tak můžu jít taky a nic moc mi z FC neuteče...
-
Cigáro mě taky irituje... pořád se snažím přijít na to, jak může sportovec a stěnolezec jako Pavel Dobrovský hulit... Fakt mě tenhle nešvar se** :)
-
Nedělá se tu z komára velbloud?
-
Jak sama říkáš - používá jej v určitých momentech - tedy je to ovlivněno jeho osobností, a tedy bys to měla respektovat. *3*
-
A to neni pravda, protože jenom když říkáš takové ty "oficiálnější" věci jako "Z klubovny games.cz....", nebo ohlašuješ soutěž a tak dál, přepínáš na tenhle hlas. V ostatních případech na to zapomínáš :P
-
taky bych chtel byt james bond, kdyz se napiju vina :).
-
1. Petr Poláček nemůže nečumět do notebooku, když právě odpovídá na chatu. Petr Poláček je šéfredaktor. Petr Poláček může dělat co chce. Třeba nám i LIVE zakázat. Takže ho nezlob.
2. Nene.
3. Protože ostatní zrovna nevylovili z paměti nic nebo se podepisujím pod vysloveným nebo nemají názor (to už přece není trestné).
4. Vždyť i Joan se psal s ó. Prostě mě cíleně mateš a užíváš si to! -
Funny fact #57: když Dobrovský den předem pije víno, tak má hlubší hlas. Když ne, tak má klasickej pískot.
-
Muzu jen potvrit, ze to ovladani mysi vylepsi. Ale porad vaham nad koupi xobxoveho gamepadu (a vypada to, ze Dark Souls se stane hrou, ktera me k tomu donuti)...
-
Sice nevim, proc to resite dopredu, ale u podcastu o Mafii je asi logicke, ze bude pravdepodobne nejvic mluvit Vavra... :)
-
To by se trol.diskuzní po*ral radostí *1* *1*
-
Tak to je stejnak zbytocne strihat.. ked je tam Vavra tak aj tak nikoho nepusti k slovu *1*