Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naopka, všechny vystříhnout a nechat mluvit jenom Vávru *1*
  • Amylee.Anderson
    To mě spíš vadí, jak Pavel vždycky nasadí baryton. Vždyť takhle přirozeně vůbec nemluví.
  • Black_Hand
    proc si myslis, ze pavel ma v hlave nosit takove pitomosti jako jak presne vyslovuje nick ctenaru games? chapal bych vic, kdyby sis stezoval na anglickou vyslovnost obecne. ale vubec byl se nedivil, kdyby pavlovi byl tvuj nick sumafuk.

a vubec: https://www.youtube.com/watch?v=ehKGlT2EW1Q
  • hlavne nech je toho co najmenej vystrihnuteho :)
  • blixa
    Jeste kolem nej neco resime, ale bude nejpozdejc zejtra..
  • Mafia FC

Tak kde je Mafia Fight Club speciál? Víkend bude deštivý, tak nás netrapte...
  • MickeyMutant
    Mouse Fix: http://darksouls.nexusmods.com/mods/28/
  • Trol.diskuzni
    Myslíš jakože "Miró"? To by vypadalo pěkně gayně... Si tam může rovnou dopsat "Šmajda". Miró Šmajda! *1*
  • Keyz
    Tak když chceš aby ve FC to četli dobře tak si tak si dej čárku.Přece zde v českých vodách se cháčky píšou a internet je také zobrazuje.
  • Keyz
    To je logické protože je výše *15*
  • Trol.diskuzni
    Jak vidím podle vaší diskuze, tak to natáčení 100. podcastu bude skutečně zajímavé... *3*
  • aha, takze podle vzoru Blood se vyslovujes Mira, tak pro priste vime... :)
  • Cosi
    Nemůžeš přeci srovnávat výslovnost u různých slov, ikdyž mají v sobě dvě O *7*

Jinak v bodech 1-3 u hlavního příspěvku s tebou souhlasím.
  • ano správně se to má číst Miró druhý O je tam protože většina internetu neuznává háčky a čárky a Miro (krátce) zní fakt retardovaně. PS: Blood taky čtete jako blůd?
  • Cosi
    Tak sis měl do nicku napsat Miro, trdlo. Jinak ti všichni budou jednoduše říkat Mirů, jak se to vlastně i správně číst i má, že? *3*
  • Tohle se mi stalo už po několikáté. Kliknu na odeslat a nic kliknu po druhé bum jsou tam a 2.
  • Trol.diskuzni
    Tento příspěvek je kvalitativně lepší než ten nacházející se níže.
  • Trol.diskuzni
    Tento příspěvek je kvalitativně horší než ten nacházející se výše.
  • Měl bych několik poznámek vašemu středečnímu LIVE přenosu:
    1. Petr Poláček by měl přestat čumět do notebooku když Pavel něco říká a ptá se ho na něco, protože minimálně 3x se Pavlova otázka dostala odpovědi "sorry já tě neposlouchal".
    2. Přestávky na cigáro začínají být trocha otravné.
    3. Proč na některé otázky, které zní: "Stalo se vám někdy nebo co si myslíte o.." odpovídá občas jenom jeden člověk když vás tam sedím víc?
    4. Pavel moje jméno, i přes to,že jsem ho na to několikrát upozornil čte jako Mirů. Argumentaci, že je to podobný jako slovo DOOM neberu!
  • Měl bych několik poznámek vašemu středečnímu LIVE přenosu:
    1. Petr Poláček by měl přestat čumět do notebooku když Pavel něco říká a ptá se ho na něco, protože minimálně 3x se Pavlova otázka dostala odpovědi "sorry já tě neposlouchal".
    2. Přestávky na cigáro začínají být trocha otravné.
    3. Proč na některé otázky, které zní: "Stalo se vám někdy nebo co si myslíte o.." odpovídá občas jenom jeden člověk když vás tam sedím víc?
    4. Pavel moje jméno, i přes to,že jsem ho na to několikrát upozornil čte jako Mirů. Argumentaci, že je to podobný jako slovo DOOM neberu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit