-
Fight Club 96
Dnešní Fight Club začne kolem 16. hodiny a hostem bude Miloš Endrle, zakladatel a šéf úspěšné české herní firmy Geewa. -
Snad to bude co nejdříve :)
-
Jsou lidé co odmítají sociální sítě z principu věci používat (jako třeba já). Někteří na ně očividně dokonce odmítají vstupovat (jako třeba tady Trol.Diskuzni)
-
To je jako u Big Bang Theory. Nikdy se neptej Sheldona (Trola) proč! *1*
-
Vím, že toho budu nejspíš litovat, ale přesto se zeptám: proč?
-
Twitter odmítám podporovat otevíráním odkazů vedoucích na jeho stránky... *6*
(Ale pokud tam bylo něco hodnotného, tak přesto děkuju za snahu!) -
https://twitter.com/gamescz/status/246277888821833728
-
Neni som si 100% isty ale o skype sa tusim bavili v jednom z prvych podcastov kde preberali prave tie audio dotazy a nesuhlasili...
-
S panem Vávrou?
-
Ano, teď se zpracovává.
-
Mafia special tocili minuly stvrtok nie?
-
Self deleted...
-
Mafia speciál
Kdy vyjde ten Mafia speciál? -
ja to myslel jen jako ciste zlepseni. osobne to nepovazuju za zrovna popularni zdroj otazek :).
-
Spíš to vypadá,že se nechtějí moc mluvit do záznamu...
Navíc spojit se do "studia" je například na ČT24 v Hyde parku a často to je naprosto debilní,protože každý má různý mikrofon a a internet..někdy to zní fakt blbě.Hlavně ze začátku to bylo na nic.I když to tam asi zvukaři štelují jak mohou tak je to dost nevyzpytatelné. -
pri poslechu me napadl mensi uchylny napad. kdyz se ten telefonni zaznamnik moc nepouziva, tak co zkusit skypovy? udelal jsem lehky pruzkum a software na to je. chapu lidi, co nechteji platit za neco, co muzou vyresit zadarmo.
-
Aha, děkuji za info!
-
Nepotřebuješ ani half life.
Stačí mít Steam tam stáhnout Source SDK Base 2007 a pak nainstalovat ten mod restartovat Steam a hrát.
Jinan bez Steamu to také jde,viděl jsem to na torrentu.Jestli to tak jde oficiálně nevím. -
Black Mesa mod
Patří to jinam, ale v novinkové sekci to již zapadlo, tak se zeptám tady: Co všechno potřebuji ke spuštění Black Mesa? Mám pouze Half-Life 2 ze Score DVD, kde není nutné mít účet na Steamu (což také nemám). Je možné bez účtu na Steamu tento mod hrát/nainstalovat? Díky všem za případné (přínosné) info. -
I tak by se to dalo říct, nicméně jsem to myslel jako reakci na trollování místního trolla :) Také mi připomíná zbytečné žvanění politiků, kterým se tykadla nasazují :)