Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blixa

Fight Club 96

Dnešní Fight Club začne kolem 16. hodiny a hostem bude Miloš Endrle, zakladatel a šéf úspěšné české herní firmy Geewa.
  • Keyz
    Snad to bude co nejdříve :)
  • rancor1223
    Jsou lidé co odmítají sociální sítě z principu věci používat (jako třeba já). Někteří na ně očividně dokonce odmítají vstupovat (jako třeba tady Trol.Diskuzni)
  • Cosi
    To je jako u Big Bang Theory. Nikdy se neptej Sheldona (Trola) proč! *1*
  • Vím, že toho budu nejspíš litovat, ale přesto se zeptám: proč?
  • Trol.diskuzni
    Twitter odmítám podporovat otevíráním odkazů vedoucích na jeho stránky... *6*

(Ale pokud tam bylo něco hodnotného, tak přesto děkuju za snahu!)
  • Wyder
    https://twitter.com/gamescz/status/246277888821833728
  • Neni som si 100% isty ale o skype sa tusim bavili v jednom z prvych podcastov kde preberali prave tie audio dotazy a nesuhlasili...
  • Trol.diskuzni
    S panem Vávrou?
  • janchor
    Ano, teď se zpracovává.
  • Mafia special tocili minuly stvrtok nie?
  • Corvus
    Self deleted...
  • Mafia speciál

Kdy vyjde ten Mafia speciál?
  • Black_Hand
    ja to myslel jen jako ciste zlepseni. osobne to nepovazuju za zrovna popularni zdroj otazek :).
  • Keyz
    Spíš to vypadá,že se nechtějí moc mluvit do záznamu...

Navíc spojit se do "studia" je například na ČT24 v Hyde parku a často to je naprosto debilní,protože každý má různý mikrofon a a internet..někdy to zní fakt blbě.Hlavně ze začátku to bylo na nic.I když to tam asi zvukaři štelují jak mohou tak je to dost nevyzpytatelné.
  • Black_Hand
    pri poslechu me napadl mensi uchylny napad. kdyz se ten telefonni zaznamnik moc nepouziva, tak co zkusit skypovy? udelal jsem lehky pruzkum a software na to je. chapu lidi, co nechteji platit za neco, co muzou vyresit zadarmo.
  • Corvus
    Aha, děkuji za info!
  • Keyz
    Nepotřebuješ ani half life.
    Stačí mít Steam tam stáhnout Source SDK Base 2007 a pak nainstalovat ten mod restartovat Steam a hrát.

Jinan bez Steamu to také jde,viděl jsem to na torrentu.Jestli to tak jde oficiálně nevím.
  • Corvus

Black Mesa mod

Patří to jinam, ale v novinkové sekci to již zapadlo, tak se zeptám tady: Co všechno potřebuji ke spuštění Black Mesa? Mám pouze Half-Life 2 ze Score DVD, kde není nutné mít účet na Steamu (což také nemám). Je možné bez účtu na Steamu tento mod hrát/nainstalovat? Díky všem za případné (přínosné) info.
  • Corvus
    I tak by se to dalo říct, nicméně jsem to myslel jako reakci na trollování místního trolla :) Také mi připomíná zbytečné žvanění politiků, kterým se tykadla nasazují :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit