-
"široká škála použití, jistě Vás něco napadne" tzn. "Netušim, k čemu to je, ale chci se toho zbavit." :D
-
O,o
http://aukro.cz/tykadla-5-sad-samolepek-i2604364666.html
(všem, co nemají smysl pro humor: více minusek!) *3* -
No, jestli sem Dan někdy zavítá, tak neni možný, aby o něm nevěděl.
-
realita je takova, ze to danovi urcite ani nerekli. jinak by prestal do podcastu chodit....
-
Dobrý nápad.
-
Řekl bych, že to, co si o něm myslíme my všichni. *1*
-
Mě by zajímalo, co Pan Vávra říká na takovýho oddanýho fanouška Trola.diskuzniho, asi pošlu dotaz :)
-
Děkuji za názor, velmi si tvé připomínky vážíme. Pozveme tedy pana Vávru. *6*
-
Určitě radši pana Vávru než poslouchat PR kecy na nové lpíčko zdejšího LGéčka... *6*
-
Video Fight Club #95
http://youtu.be/kDh7VNpQIAw -
Bude stačit když se povede aby to bylo streamované,tak aby ten kdo se tam nevejde anebo nebude moci z toho taky něco měl.I když při komplikacích se zvukem ve FC to nevím teda jak to dopadne.
- Jinak já bych to viděl krom tradiční sestavy na: Draken,Vávra,Rybka,Drda a po minulém díle i Jan Modrák který zásadně nehulí skunky ( to krásné zvíře *15*) jak prohlásil.
-Btw ten stream doufám bude,takové výročí to bylo na prd aby pak vyšlo nějaké sestříhané video se zpožděním.Co jsem viděl na akcích kde nemají také dostatek techniky tak si nějak půjčili a pak to bylo ok když to uměli ovládat. -
Nikdy! :)
-
Estli bude nějaký speciální výroční mafia podcast tak doufam ze pozvete dana vavru...
-
To asi opravdu ne. Ucenost ti nikdo neupre.
Jsem v tom chtel hledat slozitejsi problem - stit mel, ale najednou nema, nebo tak...
Tak teda budiz (i kdyz bych stejne nedelal zavery o anglictine, ale spis nepozornosti treba) -
Flask asi opravdu nebude shield, že?
-
Cool story, bro...
-
Estus.
a taky nevim co to je. je to proste health potion pro nemrtve. -
Ten závěr je parádní :))
-
Ten účes je super *4*
-
Jo, protoze vsichni jsou jako "Ten, jehoz nebudeme jmenovat" *6*
Z toho vypraveni je to asi fakt pepik, ale ani LOJZIK (povazte!) nesvede generalizovat tak tupe, jako ti nejriznejsi glosatori zdejsich for : D
Na doporuceni kluku z PR uvedu:
- Ne kazdy Pepik musi byt hloupy.
- Lojzik nemusi byt nutne hloupejsi nez Pepik
A za nas prostacky:
Co je Estusk?
Vazne takova neznalost vypovida o "nulove znalosti anglictiny"?