Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • /Spatny vlakno, sorry
    (To samo! Fakt! :D)
  • pernicek

Bludr

Honza Modrák by měl uvažovat o comebacku *1*
  • zdeeneek

bludrova videorecenze

http://www.youtube.com/watch?v=UYei7RMUwtk
    *1*
  • Ahoj zminte se o hře C 9

je to mmo z unikatním spusobem boje...pvp je tam hlavně o skillu přirovnal bych to hratelností starejm bojovkám typu virtual fighter,tekken..je to free hra nedávno lounchlá pro evropu..v korei už beží déle.
  • Standartne kolem šesté..
  • Keyz
    Jak to vypadá s dnešním FC?
  • Black_Hand
    tak pcckar dostane nejdriv pres kokos tim, ze si musi zvyknout na gamepad :)).
  • janchor
    Jen z části. I velmi obezřetnej, moderníma trendama nezměkčilej hráč, dostane v Dark Souls nevyhnutelně do držky (a o to sladší je, když to začne vracet).
  • Keyz
    Smutné pak je,že to dostane 10 protože to je prostě NEJTĚŽŠÍ a nejlepší hra.

Je fakt,že když to hraješ ne jako tupec tak je někdy nečekaně lehké.Hlavně tam fungují obecné triky na většinu monster.Navíc na PC to je těžší protože,se to blbě ovládá.Pro mně i ten konzolový systém zaměření na nepřátele/nezaměření kdy se mění kamera a pohyb přidává na obtížnosti.
  • zdeeneek
    Dobra story, bohuzel i pravdiva. *3*
  • Corvus

Dark Souls

Do pléna: Tak jsem poctvivě shlédl nějaké ty desítky minut z (caps lock jak svi**) NEJTĚŽŠÍ hry tohoto podzimu, Dark Souls, a mé dojmy jsou následující... Příklad z postupu hrou: Hráč (nebudu jmenovat) získá Estusk Flask a ohromně se diví, že nemá v inventáři štít (čili nulová znalost angličtiny); hráč bez jakékoliv obezřetnosti vběhne do schodů, za roh, prostě kamkoliv a diví se, že tuhle spadne do jámy, jinde je sešrotován valícím se balvanem; hráč absolutně a zásadně neprouzkoumává okolí obecně, za to probíhá nesmyslně mapou jako by měl v patách samotného Diabla; hráč v čase 10:00 lomcuje mříží a diví se (opět), že ta je zamčená - v čase 10:20 objeví u mrtvoly klíč a hráč NEVÍ od čeho by pravděpodobně mohl být... (další tunu příkladů nezmiňuji).

Přátelé... diví se ještě někdo, že Dark Souls se považuje za těžkou hru? Zhýčkaná generace rádoby hardcore hráčů, kteří bez svých navigačních šipeček, kompasů, rad, tutorialů, maminky po boku, cheatů, návodů na internetu, vykřičníků nad hlavami a pomrkávajícími, neonovými nápisy na podlahách, netrefí ani 50m dlouhým koridorem s jednou odbočkou... Apropo, 12. září a Kaufland nabízí vánoční mikuláše a cukrovinky v mikulášské botě. Já se divím, že se ještě něčemu divím. Howgh! *3*
  • Keyz
    Taky ten přínos nevidím.Možná jak psal Miroo "Budeš se moci dotknout Lukáše Grygara! Copak to ti nestačí?"
    To pak chápu *4*

Hlavně když neustále nastavují mikrofony a pokaždé se ptají jestli jsou slyšet,tak si nedokážu představit jak by bylo řešeno v kině + dotazy z publika atd..Tak aby ten kdo by na to koukal,přes stream anebo ze záznamu z toho něco měl.
    Taky bych raději delší FC toho formátu co píšeš.

Btw,bylo by to streamované?
  • Jakej by mel byt prinos toho kina pro stej podcast?
    Neni ten chat na owned nakonec lepsi? Nerusi, dotazy a pripominky lze jednoduse filtrovat, ...
    Pokud to ma byt jen "na efekt", tak mi to prijde jako skoda casu a penez.
    Radsi bych tu stovku klidne v klasicky podobe, treba jen delsi, castecne vzpominkovou (nebo jinak tematickou), s vhodnyma hostama.
    Ale zas pokud to kino lidi fakt chtej... proc ne. (jen nevim, jestli je to tady spolehlivej zajmometr)

Mimochodem - ten Lukas je posledni dobou nejakej chorej, ne? Posledni dil jsem nevidel, ale uz delsi dobu si rikam, ze si budu v FC muset vybrat na chozeni jinyho kluka.
    I jinde na webu mi prijde, ze (mozna nejen Lukas) pomalu ztraci i tu zdravou miru autocenzury.
    (S nemoci nemysleno (jen) pejorativne - v minulych dilech fakt vypadal divne, a skoro (mozna nastesti) nemluvil)
  • Odkedy nema Petr dlhe vlasy tak ju to nebere *1* *3*
  • ale jaky auto...

co tě bere, do prahy jedině vláčkem motoráčkem ;)
  • Budeš se moci dotknout Lukáše Grygara! Copak to ti nestačí?
  • Amylee.Anderson
    Mám to stejně. Zase "jenom" kvůli live podcastu, bych asi nejela...Přecejenom ty peníze.
  • Mělo být samostatně, ne jako část vlákna...
  • Můžu o něco poprosit?

Natočte o sobě prosím dokument jak to drtíte, jak máte velké vize a proslovy. Pak to dejte ke shlédnutí od rána dne 21. prosince tohoto roku ^_^
  • Black_Hand
    ne, musel bych byt konzistentni a kazdou hru, ktera by byla hlavne filmova bych hodnotil hlavne filmove. muzeme se bavit o tom kde je hranice, nebo jak moc velkou vahu by to pro tu kterou hru byt, ale ta zakladni myslenka je tam porad. ty sam beres MGS porad za hlavne herni a proto ti to prijde ok, ale jak vidno nekteri ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit