-
Mně jde o to,že bych rád viděl FC kde byl se dozvěděl něco co ještě nevím anebo zavzpomínal na různý události atd.Něco jako hPod ale lepší :)
A již několikrát jsem byl na odborných akcích kde diskutoval atd. a často moderátoři měli co dělat aby to nějak vypadalo.Například na "Setkání při 10. výročí vydání Manifestu českého eurorealismu"
Tam prostě bylo dost lidí ale,protože se předem registrovali tak to bylo ok.Navíc se tam neregistrovala přes Facebook tedy ty lidi co se nahlásili přišli.Pak bylo super,že se každý mohl ptát neformálně k tématu.Tam ale byla dobrá technika a mnoho lidí to dobře organizovalo.
Nevím jestli by ve FC tohle zvládli navíc v kině.Pak ten kdo tam nebude co z toho bude mít?Jestli tam bude jedna kamera někde anebo dvě nevím nevyznám se v tom,ale asi to nebude jednoduché udělat aby to bylo super a na nějaké úrovni.
Osobně bych raději to co jsem psal.Delší FC s několika hosty a neformální pokec :)
Btw proč to má být vůbec s publikem?Nechápu k čemu potřebuji borce na živo :) Přeci dotaz je jim možné položit každý týden.To co jsem uvedl za příklad bylo jiné,jako každá odborná událost.Moc často nemá člověk možnost živě diskutovat s nějakým odborníkem atd..Zde to je naopak. -
Sice takhle dopředu těžko říct, ale do Prahy to nemám daleko, takže bych rád přijel. *3*
-
Mohlo by se to udělat jako třeba, že by byl 1 mikrofon speciálně pro dotazy z publika.: http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/vecer-s-kevinem-smithem-1-cast 1:40 minuta
Ale jestli by chtěli při natáčení "chatovat" mezi sebou, mohlo by z toho být slušný mumraj. -
Tak v kině navíc to bude ve 3D to je super.... *3*
I když jak se zde píše,tak se obávám aby to nebyl chaos,přeci takové výročí bych raději viděl jako promyšlenou záležitost s zajímavými účastníky (Draken atd..).Pak ten kdo tam nebude tak s toho nebude mít nic,protože to prostě bude bordel bude se tam halekat a nevím jak by se to točilo atd.Opravdu osobně raději delší speciál s hostmi.
Škoda,že asi budu v tomto výjimka. -
Viacej ludi zaujima podcast ako stare automaty (vek) nemyslis? Preto myslim ze ucast bude vacsia
-
Nemyslim, ze by to bylo mysleno, ze kazdy kdo prijde bude zaroven ucastnikem podcastu ... ale jen publikum :).
Ja bych v pripade, ze to bude o vikendu, nebo nekdy vecer, prisel. -
Doufám, že zájem na Twitteru je neméně velkolepý!
-
No nevim, ale už ten docela velký zájem na FB (což ty samozřejmě nevidíš, víme, že nesnášíš FB, bla bla bla, tohle jsme už napsala za tebe, netřeba opakovat) přislibuje vyšší účast. A je to docela škoda, ten menší počet počet byl fájn :)
-
Myslim ze v nasem podani by to byl trochu vetsi, ale o to prijemnejsi chaos ;)
-
Pokud nebudu mít 20.10. školu, a nejel bych do Prahy sám, (mohl bych cestou z Příbrami někoho i vzít), a ostýchavost by mi dovolila a od kluků z redakce dostal pusu, možná bych i rád vyrazil.
A stejně bych radši turné v rámci celé ČR, jednou za měsíc.
http://www.youtube.com/watch?v=r3k0K7-FW6Y -
Plné kino? Nechci srážet tvůj entuziasmus, ale nějak jsem si nevšiml, že by to v Újezdu praskalo ve švech...
-
Jo, klidně, vzal bych i kámoše, ale taky by mě dost zajímalo, jak to bude vypadat, to bude docela chaos a už vidím ty naštvaný lidi, že na jejich dotaz se nedostalo, ale pokud to vyjde, tak proč ne....
-
Ano, to zní zajímavě, Kardinal Vlk dorazí. *11*
-
Jestli budu mít peníze a splašim nocleh u segry, tak bych taky ráda přijela.
-
proc ne, to zni zajimave. i kdyz plne kino by bylo ponekud narocne na ukocirovani ne?
-
Rychlý průzkum zájmu: Pokud bychom u příležitosti 100. Fight Clubu uspořádali veřejné natáčení v některém z pražských kin, přišli byste? Vše by se odehrálo v polovině října, nejspíše v sobotu 20. 10. v průběhu odpoledne. Dejte nám vědět, podle zájmu se rozhodneme, jak s tímhle nápadem naložíme..
-
v kolik můžeme očekávat záznam ?
-
Děkuju mockrát! *3*
-
Doufám, že stihnete normálně zítra vydat audio záznam, jedu do Španělska a nechci v buse chcípnout nudou :D