-
Jo? Tak to by jsme se mohli na nějakym turnájku potkat :)
-
Ja o nem naposled slysel akorat to, ze mu celkem jde poker... :-)
-
Tak toho jsem naposledy viděl v Level TV, no a Drakena vlastně taky. Měli by udělat speciál podcast s celou bývalou partou Levelu . To by byl mazec :)
-
To zas mistni kids nebudou vedet, kdo to je... :)
-
Proč proboha závist?! Jinak dle selského rozumu... proniknout na současný trh se zbrusu novou konzolí, bez kapitálu, zázemí a zkušeností a vyžít jen díky podpoře fanoušků na kickstarteru, je podle mého názoru naprosto nemožné... Možná to dotáhnou do 1/3 cesty, ale dál bych si troufnul tvrdit, že ne. Fakt nechápu, co by konkrétně měl Martin, potažmo redakce, závidět...
-
myslim, ze rikali bulire.
-
Takze v stredu bude draken?
-
to je nějakej renonc, ne? *15*
-
rekl bych, ze stejne tak dulezity je pripravit se na to, ze jeden z velkych projektu na kickstarteru selze. zatim se nic takovyho nestalo, ale je proste nutny, aby lidi na to byli pripraveny a nakonec nezatracovali cely kickstarter, kdyz se to stane. proste a jendoduse, ze to neni svaty gral ani cerna dira.
-
Závistivý? Proč by měl být proboha závistivý? Je kritický a je celkem podložený, ostatně, věnoval problémům s OUYA i článek.
http://games.tiscali.cz/tema/jak-skonci-cesky-sen-jmenem-ouya-60085
Já si myslím, že je důležité poukazovat na možné problémy a současné nedostatky, protože to může sloužit jako slušný protipól momentální pozitivní hysterii o spasiteli herní scény, v níž mnozí (ne)úmyslně přivírají očko či obě. A hlavně se zapomíná na jednu věc - je to pořád byznys, cílem není udělat všem radost za jakoukoliv cenu, cílem je vydělat a snad u toho udělat radost (protože to vydělává).
Na poukazování na problémy není nic závistivého, ani nefér. -
Musim to napsat... sorry. Fight Club 87. Hodne uznavam Vase nazory, ale ten nazor na OUYA....Hlavne Martina Bacha je dost zavistivy a fakt nefer! Skoda, fakt Vas beru jako profiky a ne ze se utopite v necem co je jakoby ''OUKEJ'' hlavni nazor nenavisti vuci necemu co je nadejne. Oni maj teda (minimalne) u Cechu ted smulu, protoze se nestidi a delaji to verejne. Musi si prozit vsechny porodni bolesti verejne.....Mrrte firem si to resi interne a chrani si to. Oni nemely to stesti. Tak jim jeste nalozte! (Martin Bach: Taky jsem slysel o nejakym projektu deskovy hry, na kterou lidi taky prispely, no a ta holka co to vymejsli je nejak prej psichicky naruena, takze to vzivote nedokonci....).....
-
Taky byly doby, kdy jsem nevedel, nakolik vazne ty vyzblepty trol mysli. Provokater je urcite, ale ted uz jsem celkem presvedcenej, ze do toho zaroven dava srdce : D
Jakkoli bizarni to pricetnymu cloveku bude pripadat, asi to fakt mysli vazne.
(pises "žerete [mu to] i s navijákem")
Jinak ale souhlas, a omluva za muj chabej pokus.
Pokud by se mely zavest bany za reakce na trola, budu jedine pro : ) -
Oddrolovač pro Trola a Jindru made by posila: http://diskuse.tiscali.cz/games/bleskovky/obecne-1/?rootId=812636&itemId=812636
-
Staci nepouzivat tlacitko "reagovat"
-
uz by to na nej chtelo ignore tlacitko
-
Fight Club
Chlapci,díky za luxusní podcast s Drdou a Honzou.Drda je prostě kouzelnej.Taky nesmím opomenout p.Vávru.Oba si zaslouží kancelář na hradě.Díky za takové hosty. -
Trol.diskuzni si tu hraje na přemoudřelého intelektuála a vy mu te žerete *7*
-
http://farm2.staticflickr.com/1368/987251565_22ea2338dd.jpg
-
PROKRISTA PÁNA ROBOTRONE!!!
Nereagování = NEreagování. Nemá platit na troly, má platit na diskuzi, která pak není zaplevelená kecama vás, co mu tožerete i s navijákem.
To snad není možný tohleto! *16* *16* *16* *16* *16* -
hmm. tak tu máme přiznání k hledání limitů trpělivosti. to ti přičtu k dobru.