-
nemyslim si, ze to nekdo rekl primo, ale mluvili jste v kontextu novych znacek a konzoli current-gen/next-gen a jak vypadaj hry na zacatku generace a na konci.
dle lidi co byli na E3, tak prakticky vsechno co vypadalo nejak k svetu bezelo na PC. meli jste taky takovy dojem? -
Ja mam teda horsi pamet, ale myslim ze tam nikdo nerikal, ze to bezelo na Xboxu, ne? Kluci me jen opravili, ze ta hra byla na X360 a PS3 oznamena, coz ja jsem myslel, ze nebyla..
-
ad watchdogs na E3. jste si jisti, ze to co jste videli bezelo opravdu na xboxu a ne na pccku? :)
a damnation od opeth je opravdu super. -
nějak v kombu Vávra-Drda nevidim potenciál třaskavosti.
-
88
Tvl..ten Petr do toho fakt funí přímo nosem.Má pech no..:D -
Teď na to koukám, evidentně je to průšvih na trase zvukovka - disk, do streamu to šlo OK.
-
To je zajímavé, a při sledování přes Own3d žádné praskání slyšet nebylo.
-
Tak se zdá, že jak nám Dan kroutil dráty, tak je krapet překroutil a audio záznam z mikrofonů budeme muset nejspíš vyhodit, protože v něm pekelně praská (jde o jinej problém, než ten, co nám tam skočil na začátku).
Zkusíme vytáhnout audio z kamery, snad to bude fungovat jako provizorní řešení. Kompletní stream každopádně visí na own3d a na YouTube se o víkendu dostane i sestřih, jen holt se zvukem z kamery.
Na každej pád se tím celej proces natahuje a střižená audio verze se opozdí.
UPDATE: Snad se mi to rušení podařilo chytit do noise filteru a půjde to nějak snesitelně utlumit. Jdu s tím válčit, poslední věta platí. -
Drda a Vávra, to neni špatnej nápad. Mě by zajímalo, v jaké psychickém rozpoložení by byl troll :D
-
Nazdar.Kdy bude fight club pro naše telefonky?díky
-
Přesně názor s kterým souhlasím *3*
-
díky
Díky za Dana, perfektní podcast včera, akorát se až moc řešit Batman, zejména v otázkách, kdy bylo v chatu několik zajímavých otázek, ale díky desetiminutové diskuzi o Batmanovi se na ně nedostalo, tam to chtělo utnout (i když chápu že Dana je těžký utnout *1*)
Ale to je fuk, každopádně přemýšlejte o fight clubu, kde by se utkal Drda s Vávrou. To by byl jednoznačně nejsledovanější podcast. A neříkejte že to nejde, s trochou snahy by se určitě našel den kdy by měli oba možnost přijít *1* -
K tomu Watch Dogs, ta ukázka běžela na PC, ne? Konzolová verze bude určitě hodně graficky osekaná.
-
No Vetrelce Scott hlavne nastartoval, tak to by mu snad mohl zkusit pricist k dobru.
Krom toho Promethea pry hellboy nevidel.
Taky bych to tipnul na toho Hanibala, a s poctama to v tehle prohlasenich nikdy nebylo stoprocentni : D
To nema cenu resit. Jen me ty pravidelny davky emoci neprestavaj udivovat... -
Lukas mal dneska svoj vlastny podcast *15*
-
Já docela rozumím mobilům,jenže nevlastním androida,ale jen stařičkého symbiana. Takže pro mě informační hodnota nulová.Ale také jsem myslel to,že tento podcast byl strašně rychle ukončen hned pote,co skončilo nahrávání témat. Takže žádné vtípky mimo záběr alá Serfurt atp. *5*
-
Tipnu si Vetřelce, Mlčení jehňátek (natočil mizernýho Hannibala) a pak bůh ví, možná byl myšlen Robin Hood.
btw: podcast jsem ještě neslyšel, tak nevím, co tam k tomu kdo říkal... -
Dnesny podcast bol trochu frustrujuci pre ludi ktory sa moc nerozumeju do mobilov
-
Minulej FC byl teda alespoň pro mě zábavnější. Drdu asi jen tak nic nepřekoná *5*. A teď trole mínuskuj a nádavej na vulgarismy,které tvůj idol Vávra použil stejněkrát jako Drda v minulem díle *2*
-
Pffffff...
Jestli se po takovy davce siry na vsechno vcetne Batmana bude Danovi fakt libit God Bless America, tak uz mam o jeho vkusu HODNE velkou starost : D
Krom jinyho by me zajimalo, jaky tri francizy znicil Ridley Scott?