Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • beowafle
    pod pojmem mizerný zvuk si teda představuju něco daleko horšího, tady jsem si téměř ničeho nevšiml
  • Nebylo tam takových prostojů.Apropo,Vávru je potřeba slyšet pořád!!! tak pro příště,fight club s Drdou a Vávrou nestříhat.Děkujeme *1* Díky chvapci za luxusní hosty !!!
  • janchor
    Nemusí to být nutně něco "strašnýho". V mp3 verzi se odjakživa stříhají prostoje, výraznější přežblepty, diskuze do nikam a duplicitní / jalový odpovědi na otázky ("ahoj, hráli jste XY?" "aha, on to tu nikdo nehrál"). V aktuálním díle jsem hrábnul hlavně do debaty o telefonech, která totálně ujela.
  • Včera jsem poslouchal záznam na ovn3d a koukám,že střih si vzal 40-45 minut.Co tam bylo tak strašnýho *7* dal bych to celý a hotovo.I tak dík za mobil verzi.
  • Luke
    Pokud vim, tak to priznane bezelo na PC.
  • Black_Hand
    na druhou stranu pavluv "oficialnejsi" projev mi prijde trochu sroubeny.
  • Nemas to jedno? Aspon to nevyzera jak hlavne spravy...
  • namiesto toho "Zamyslete se.." si mal napisat "Amen."
  • Robotron3
    Teď když jsem si doposlechl celý záznam z Own3D, tak musim uplně obrátit, co jsem nedávno psal o Drdovi a pěkně se opřít do mluvy účastníků Fight Clubu. Drda byl host, dejme tomu, ale vždyť vy mluvíte jako prasata sami od sebe, Drda nedrda. To je samé ty vole a doprdele, skoro za každým třetím slovem. Kde to berete? V jakém prostředí se pohybujete? Dobře, pak se to třeba sestříhá, ale divim se tomu hodně. Já třeba takhle nemluvim, ani když jdu někam do hospody. Zamyslete se...
  • posila
    Minimalne se o tom mluvilo po E3 ve Fight Clubu, ze snad vsechno tam bezelo na PC s pripichnutym controllerem. A podle treba tohoto clanku na Destructoidu CEO Ubisoftu potvrdil, ze demo Watch Dogs bezelo na PC.
  • Výborná diskuze. Sice vo ničem, ale náramná sranda plus pár zajímavejch postřehů z Warhorse. Díkes.
  • Black_Hand
    dan s wolfem :).
  • Keyz
    To by mně zajímalo jaký host vyžaduje od moderátora nejvíce práce.
    Osobně bych řekl,že asi Dan Vávra.Protože má na vše názor často se odkloní od tématu a pak kecá o něčem a sám neví jak se tam dostal :) Tohle ukočírovat asi není žádná sranda.
    Ale jinak super,že má na mno věcí názor.Mnohem lepší než lidi kterým je vše jedno.
  • MickeyMutant
    Já bych měl případně na pana Ludvíka nečekanou otázku:

"Kdy se můžeme těšit na první číslo znovuzrozeného Excaliburu za 49 korun?"
    Ostatní v podcastu by si mohli dát hodinovou rauchpauzu. Včetně nekuřáků.
  • *3* a kde se skrývá vůbec? Žeby to zabalil se mi nechce věřit *1* *1* *1*
  • Black_Hand
    ja myslim,z e to neni dobry napad. predstav si ten chat.
  • A kde to potvrdili? Na stránkách Ubisoftu je napsané jen PC.
  • Robotron3
    A jak tam Petr říká, že nás Ludvík zatáhl do nějakýho žertu, nebo mimozemšťanský aktivity, tak to neni vůbec pravda. První co Martin Ludvík na férovku uvedl, že se pokusí o znovuvydávání Excaliburu, ale že zároveň tím chce i zkusit prodat tu značku, a že si neni jistej, jestli na to bude mít peníze a jak to vůbec bude, ale zkusit to. To co pak pouštěl ven, třeba na blogu, bylo takový hodně zvláštní, a mě se to taky nelíbilo, ale jinak z osobního hovoru a debaty, to bylo uplně čistý a nikdo neměl pocit, Ludvík bude vydávat novej Excalibur, je to tutovka, a pak si z nás jen udělat dobrej den. Naopak jsem počítal od začátku s tím, že z toho asi nic nebude, ale i přes to to chci zkusit, což jsem říkal i klukům, kteří na tom měli spolupracovat. Takže musim trochu očistit aspoň takhle Ludvíkovo jméno, protože k nám se zachoval férově. No problem.
  • MickeyMutant
    Ne. I když vlastně jo, pro tu srandu. On ale stejně nepřijde, rozjíždí teď zrovna nějakej revoluční projekt a nemá čas.
  • Robotron3
    Máte kontakt na Martina Ludvíka? Já se s nim znám trochu osobně, přijde mi, že není uplně nereálné, aby přišel do Fight Clubu. Mám se zeptat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit