Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Prej 6 hodin, 6 minut, 6 sekund :)
  • Keyz
    Minule Drda dnes Vávra samá dobrá kvalita.Jestli to tak půjde dále tak příště bude Draken! *5*
  • Tych 6 sekund si odsledujem! *15*
  • Black_Hand
    super, bude m*sturbace pred idolem. uz se tesim. dan by mel naseho masturbatora jednou, dvakrat videt, aby odpoutal hellboye...

joj, ale ja vlastne nebudu. jdu na batmana...

btw, docela zajimava zprava: http://venturebeat.com/2012/07/15/leisure-suit-larry-publisher-trades-up-to-a-new-developer-exclusive/ . larry ma noveho vyvojare.
  • blixa
    Akorat jsem to sem chtel hodit taky, aby troll neprudil, ale byls rychlejsi :))
  • "Dnešní Fight Club začne trochu později, než je obvyklé - začátek přenosu je totiž zároveň nápovědou k tomu, kdo bude hostem: 6 hodin, 6 minut, 6 sekund ;)" jupííí Vávra...!!!!
  • Pravda.
    Pokud neslo o klavesy typu SHIFT, tak jsem s tim problem nemel, ale pojnt tejkn...
  • Problém bývá s tím, že klávesnice nejsou na stisk mnoha tlačítek najednou stavěny a některé kombinace prostě nefungují, má to své hardwarové důvody (způsob "adresování" kláves).
  • To i ja, jakozto zastance PC gamepadismu, musim poznamenat, ze tech pet klaves dam preci spis s mysi, ne?
    Na gamepadu je palec jak na rozhlizeni, tak dalsi ctyri veledulezity klavesy (to samy druha strana), kdezto s mysi+klavesnici muzu mackat jak je ctena libost...
    Ale gamepad je stejne lepsi, o tom nikdo nepochybuje : P
  • To je ten co šišlá, chodí do solárka a na hlavě nosí tunu gelu?
  • Black_Hand
    no ja bych si to koupil uz jenom kvuli tomu soundtracku. todle je presne muj salek (cerne) kavy.
  • smejki
    "Stejně nechápu co je na tom tak složitého udělat normální ovládaní u portů."
    Nevšiml jsem si, že by u komba myš+klávesnice:
    - by analogový vstup (viz ovládání volantu na šipkách u závodních her)
    - šlo komfortně zmáčknout třeba pět kláves při zachování schopnosti se rozhlížet myší
  • Keyz
    To zní dobře.Snad udělají ovládání na PC v pořádku.
  • Malleth
    Stejně jako v každým RPG tu hrajou staty svojí roli, ale Dark Souls klade oproti ostatním právě velkej důraz na tvou zručnost a opatrnost. Jednotlivý souboje tu nejsou extra těžký (až na pár bossů). Obtížnost spočívá hlavně v tom že pokud si nedáš pozor, je opravdu jednoduchý zemřít i v souboji s běžným minionem (nebo skočit do propasti). No a pak je tu způsob jakým je řešená smrt. Obživneš u posledního bonfiru, stejně jako tvý nepřátelé a nasbíraný duše a humanita zůstanou na místě kde si zemřel a pokud na cestě k nim opět skonáš, přijdeš o ně úplně.
    Může to znít strašidelně, ale funguje to velice dobře.
  • Keyz
    *15*
    To bude sranda.

- I když ten kult který to má na konzolích,kde se to lidí snaží různě dohrát,jako Diablo na HC tak tam to ovládaní je důležité.Jestli nechtějí na PC udělat podobný úspěch pak je jedno jak se to bude ovládat.
    -Stejně nechápu co je na tom tak složitého udělat normální ovládaní u portů.Stačí abych šla namapovat většina kláves na klávesnici a bylo to bez nějaké odezvy a hotovo :)

I když Diablo 1,2 vs Dark Souls... *5*
  • Wyder
    Zle jazyky tvrdi, ze to "Prepare to Die" je tam hlavne pro ty, kteri to budou hrat na klavesnici, coz je sice podporovana varianta, ale nijak neoptimalizovana.

Uz se na ten hate ohledne ovladani na klavesnici tesim... Je to tutovka! :)
  • Keyz
    Na Dark Souls na PC jsem zvědav.Ten drsný název Dark Souls: Prepare To Die Edition toho zatím moc neříká.
    -V čem je to obtížné?Je kladen důraz především na dovednost hráče anebo to je počtem/silou nepřátel.Případně záleží moc na dovednostech který si vyberu.
    -Jestli je důležitá dovednost/postřeh hráče tak snad bude ovládaní normálně provedené tak aby si to mohl každý nastavit jak chce.
  • zdeeneek
    Demon's souls a Dark souls - moje 2 nocni mury na ps3. Tezky jako pr*se. Ale zabavny ;)
  • Black_Hand
    hmmm, zatim to s dark souls vypada relativne dobre. je zatim 6. na steamu v nejprodavanejsich. tedy pokud to neni podvod :P.
  • Black_Hand
    tedy presneji: domluvili se, ze prijde. http://diskuse.tiscali.cz/games/redakce/fight-club-podcast-2/?rootId=879598&itemId=879598 vychazel jsem z tohoto.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit