Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když to shrnu po druhém a více shlédnutí,musím uznat,že tento podcast byl velice vtipný,takže můj předchozí názor na srovnání minulého a tohoto podcastu beru zpět *4*
  • Keyz
    Vtipný byl také popis androidu:

D.Vávra:
    Mně úplně irituje taková onan*e s těma kdo má rychlejší telefon...Ještě ty jména Samsung Galaxy S3 Turbo Mega Ultra Hyper 12 +6 .A teď jako někdo " A já mám +7! A vooole podívej už mi to scrolluje!"...

btw. Onan/e = sprosté slovo? *15*
  • CrazyDiamond
    Chalan wake? :)
  • Nejak nestiham, kde? *1*
  • Amylee.Anderson
    Už to vidim :D:D Pobavilo :D
  • To si pak můžou psát hosty jaké chtějí, ale když jim není pořádně rozumět...
  • Jakýho? Já tam žádný neviděl,tedy pokud myslíš gamesáckej *4*
  • Tak si pouštím podcast a stále se směju u tohohle. Dan: "Chodí tam Franta robot a klepe se jak osika."Ahoj,já jsem tady a piju pivo haha. A teď si stoupnu sem a nebudu dělat nic.A teď si dám zase pivo haha." A Lukáš: "Jak jsem byl v těch Domažlicích,tak tam se tak chovaj všichni" *1* *1*
  • Wyder
    Btw. Čí práce je ten povedenej joke na Twitteru?:)
  • Keyz
    Je to divný no,když se dívám na stream ČT tak nemusím měnit hlasitost i když u jednoho streamu z LOH jsem musel...Zde to je ale pokaždé.Pokaždé musím zvyšovat hlasitost.Nevím čím to je je,ale když i u ČT to je občas různé tak to asi bude na straně FC.
  • Hlasitost

Proč do těch mikrofonů pořád tak šeptáte? Není to jen v tomto díle, ale prakticky v každém, i když dám hlasitost repráků nahoru, tak pořád jde slyšet jen nějaké nezřetelné mumlání.
  • Ty vole! Vávra spanilá jízda. Pissálci se zmohli jen na "nooo, eeee, mmm" v lepším případě na mlčení.
  • jj díky
  • zdeeneek
    Myslim, ze to padlo i pri nataceni tohodle dilu fightclubu - hodne rozhovoru dela Jaxx z Levelu. Na svym blogu ma interview s Faridem Dilmaghani Starmanem, Michalem Rybkou & Ondrejem Malym, Honzou Herodesem & Radkem Friedrichem, Tomasem Mrkvickou, Jakubem Cervinkou, Petrem Chlumskym. Primo s Ludvikem teda ne, ale i o nem je tam obcas rec. Jinak tema rozhovoru je o tom jak se v "davnych" dobach delaly casaky jako Excalibur, Score, Level nebo OPS2 magazin a jak se vlastne zpovidani lidi ke hram a delani casaku dostali. Rozhovory to jsou zajimavy, muzu dopuricit k poslechu. V pripade zajmu je mozny stahnout zde: http://poklady-z-popelnice.blogspot.cz/search/label/rozhovor
  • Robotron3
    Co se týče recenzí, tak není žádným tajemstvím, že se tehdy zcela běžně recenzovaly hry z warez verzí a nikdo si s tím hlavu nedělal. O Martinu Ludvíkovi se toho hodně povídá, často to povídají i lidi, kteří ho ani neznají. Ne že bych ho sám znal, ale z osobního jednání je to takový skoro řekl bych duševně založený člověk, který hodně dá na dojmy a pocity a klidně pak je schopný udělat něco bláznivého, co by všichni považovali za hloupost. Někdy mu to vyjde, někdy asi ne, ale se začátkem Excaliburu mu to vyšlo. A i kdyby za nic jiného, proto si zaslouží uznání, protože bez něj by třeba časáky o hrách taky začly vycházet, ale určitě ne v tak parádní konstelaci a podobě, v jaké byly první Excáče.
  • janchor
    Jardo, http://own3d.tv/gamescz

Fight Club 25th July #1 a #2
  • tam jsem jí nenašel
  • janchor
    Kdo chce nestřiženou verzi, má ji na own3d.
  • Ten dotaz o Martina Ludvíka jsem zsalal já. Podcast jsem ještě neslyšel takže nevím jak na to redakce reagovala. Ale muj názor je, že at je ted jakej je to mě nezajímá. Měl koule na to rozject po revoluci časák o hrách a to se počítá a hlavně mě zajímalo jak to tenkrát vše bylo ty recenze atd. Jestli ted časák zase bude nebo ne mě celkem nezajímá, protože co potřebuju si najdu na netu a nekupuju už ani Level nebo Score.
  • Asi tak je to škoda to střihat když je tam Drda či Vávra. Přeci jen jsou to best hosti a nejsou tam každej tejden.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit