-
Ty se ale nevyjadřuješ k razantní změně Fight Clubu, ten je pořád stejný, pokud ho moderuje Lukáš. Ty se vyjadřuješ k hostovi. Pokud se díváš na diskusní pořad v TV, který se ti líbí a pak najednou tam přijde host, který ti vadí, tak odsoudíš celý pořad a biješ na poplach? Tobě vadí Drda, že mluví sprostě. U každého Fight Clubu máš napsáno, co je tam za hosty, takže s Drdou poslouchat nebudeš a je spokojenost ne? Vyřešeno? :)
-
Rozhodně je infantilní se neustále vyjadřovat k uživateli, jehož příspěvky ani pořádně nečtu...
Napsal jsem, že pokud by se situace ze současného dílu měla opakovat, tak bych PAK byl nucen svůj názor přehodnotit... A ne, nepřijde mi infantilní se ohradit proti razantní změně kurzu špatným směrem poté a to především v případě tohoto podcastu, který byl dosud až nečekaně konstantní a kvalitní. -
Ty vždycky jenom konstatuješ postoj k věci, to si všímám. :) Ostatní 30-40 Fight Clubů se ti líbilo, a nedáš na ně dopustit, ale jakmile se ti jeden nelíbí, tak hned konstatuješ svůj postoj k věci asi 20x :) Předtím jsi se tu oháněl infantilností. Není trochu infantilní zatracovat něco, a ohrazovat se proti tomu, co se ti doposud líbilo, jen kvůli jedinému (nebo dvěma) dílům?
-
To nebyla žádná výhružka, pouze jsem konstatoval svůj postoj k věci.
-
Pokud to bude jeden posluchač, pak se rozhodně nestane nic zásadního.
-
Tak to je ta nejlepší výhružka, kterou jsem kdy slyšel. Přehodnoť si názor prosím. *1*
-
Tak svůj názor přehodnotíš a co se stane? ...Nic o jednoho posluchače méně to je podle mě nějak moc nevytrhne a většině lidí se Drda líbil takže si myslím že zvát ho jednou za čas může jedině prospět.
-
Bohužel, tento podcast mě hodně zklamal... Na prvních 30-40 dílů naprosto nedám dopustit a dodnes jsem u Fight Clubu vydržel, neboť má u nás zdaleka nejvyšší úroveň. Ale jestli hodláte zvát pana Drdu častěji, tak svůj názor budu muset přehodnotit.
-
1. Vše, co jsem k tomuhle chtěl říct, si můžeš přečíst v mé předchozí reakci na tebe. To, co jsi napsal, dle mého můj postoj ani náhodou nevyvrací.
2. Vhodnost humoru skutečně subjektivní je, ale i přesto bys tohle nepouštěl do ČT jako mnozí v této diskuzi. Proč? Mno, jaksi se to nehodí, že... *3*
Asi jsem tak nějak očekával, že v diskuzích jinak přemoudřelí hardcore gameři nepodlehnou tak snadno lacinému humoru, kterého jsme se v současném díle Fight Clubu dočkali. V každém případě bych byl velmi zvědavý na to, jestli bys tento podcast s chutí ukázal např. svým prarodičům a jestli by se také tak smáli alkoholovým dýchánkům a primitivním způsobům projevu ze strany redakce a především pana Drdy. Pozn.: Pokud jsou tví prarodiče již po smrti, anebo podobně přízemní formě zábavy rovněž holdují, pak přeji upřímnou soustrast (nic ve zlém). -
Pomíchané ceny?
Zdravím. Nějakým nedopatřením se stalo, že mi omylem došla špatná výhra. Místo flashky Star Wars 1313 z FightClubu 83 mi právě dorazila ta k Medal of Honor ve tvaru nábojnice + odznak. Je sice pěkná a má i vyšší kapacitu, ale rád bych provedl výměnu. Může se dotyčný co dostal tu SW flasku ozvat na můj mail? malleth@centrum.cz -
Dospěl jsem po přečtení zdejší diskuze k jedinému závěru, nač dělat v podcastu inteligentí humor (ano jde to velice těžce) když většině z Vás ke štěstí stačí trojitá p*del pana Drdy.
Abych nepřeháněl když pozvete kvalitního hosta tak si se zájmem podcast poslechnu. -
1. Nič z toho nijak nesúvisí s tým ako by mal alebo nemal vyzerať obsah podcastu .
Tak znovu , ako súkromné múdium sa Games zodpovedajú len svojmu majitelovi a nikomu inému . To že je každý kto verejne vystupujeme je povinný hovoriť len to čo je pre spoločnosť prostešné je myšlienka nepatriaca do tohoto storočia . Ak sa ludom nebude páčiť obsah toho čo games/fightclub poskytuje prestanú ich čítať/počúvať a stránka/podcast zaniknú . Ak sa im to bude páčiť tak oboje bude porkračovať vo svojej existenci a to sa stane či sa ti to páči alebo nie bez ohladu na to či to bude mať nejaký vplyv na to čo si myslí verejnosť o hocičom .
2. To či je nejaký humor vhodný alebo nie je subjektívny názor a hranice má každý nastavené inak , ak niečo prekračuje tie tvoje ignoruj to a prenechaj to ludom ktorým to vyhovuje . Tvoj vkus nieje absolútna pravda podla ktorej by sme sa všetci mali riadiť. -
Tobě navíc nenáleží rozhodovat, zda-li se zde chovám adekvátně či nikoliv... Mé chování v této diskuzi je rozhodně přijatelnější než jaké předvádí mnoho tvých kolegů, kteří se uchylují k primitivním formám napadání a snahám o diskreditaci.
-
Ehm? Tohle má být reakce k tématu?
Já ze své pozice nemám žádné povinnosti vůči hernímu průmyslu v České republice, redaktorům webu Games.cz a už vůbec ne vůči anonymnímu uživateli s nickem Robotron3. -
Tak se podle toho zde chovej.
-
Games.cz není blog Franty z Horní Dolní... Je to jeden z největších a nejčtenějších herních webů, na kterém se podílí lidé, kteří se po dlouhá léta aktivně pohybují v českém videoherním odvětví.
-
Pro takový jako jsi ty musí být radost něco dělat. Fight Club není žádný oficiální kanál šíření osvěty, je to jen pokec, podcast, chápeš? Vždyť za to ani nedostávají peníze, jak redaktoři, tak hosti. Měl bys být rád, že vůbec něco takového ze své iniciativy dělají, a jestli se ti to nelíbí, tak to neposlouchej.
-
a nestačilo by napsat, že se ti to prostě nelíbí? Příště FC nesleduj a je to.
Já se třeba u tohoto podcastu bavil. -
Ad 2) Primitivní humor, který přítomní předvedli, nepatří podle mého ani do pomyslného "Tea Clubu", a ani do na odlišné názory bohatého "Fight Clubu".
-
1) Jeden z autorů Games.cz je viceprezident Asociace herního průmyslu. Games.cz navíc (mimojiné) vede program Gamefanatics, který má napomáhat rozvoji herním webům v ČR. Games.cz rovněž sponzoruje či se aktivně podílí na Arcade muzeu her či Press Start akci.
Je tedy nešťastné prohlašovat Tiscali Games za médium, které "nemusí přinášet žádné kulturní ani společnosti prospěšné hodnoty". Tento web je zde od roku 2001 a na zdejším malém písečku hraje až příliš podstatnou roli, než aby se mohl jeho vliv na veřejné mínění opomíjet do takové míry, že si z toho tady můžeme udělat v uvozovkách "hovno-kanál".
2) Já nikdy netvrdil, že je podcast příliš formální. Teaclub jsem ho nazval z toho důvodu, že si pánové v poslední době povětšinou jen podávají ruce a přitakávají, než aby skutečně vyjádřili svůj názor a zaplanula hodnotná diskuze. Cca od 30. až 40. šla úroveň poměrně znatelně dolů... Poslechni si jeden dva podcasty a pochopíš, o čem mluvím.