-
Troll má v tomhle pravdu, ale je strašná sranda xD
-
Jediný, kdo na posledních dvou třech stranách diskuze spammuje, jsi právě ty. Zaprvé neustále posíláš extatické příspěvky, jak je Karel Drda nejlepší a jak bys ho chtěl v každém podcastu nebo rovnou na ČT apod. Zadruhé mne neustále napadáš a nesmyslným způsobem se snažíš o to, abych jednal podle toho, jak si přeješ...
Já, pokud sis nevšiml, pouze reaguji na příspěvky ostatních... Takže se zlob na ně, že mají neustále něco na srdci mým směrem. -
Můžeš už konečně opustit tento server a odejít na dobro do věčných lovišť? Běž si spammovat a otravovat třeba na Novinky nebo na jiné takovéhle podobné servery. Takovýhle intelektuály jako ty tady nikdo nepotřebuje a nikoho nezajímají,tak si najdi komunitu podobného rázu jako jsi ty a dej už pokoj!! *10*
-
První krok je si přiznat, že lidé mají různé životní potřeby a priority. Druhý krok je chtít vidět... Baví mě příspěvky typu, že "tady jsem 24 hodin denně a zasypávám všechny diskuze desítkami příspěvků". *4*
-
Pak je divný, že tvá aktivita zde na games.cz kříčí uplně o pravém opaku. Přiznat si to je první krok...
-
To Robotron - Do toho ti vůbec nic není. *4* Uzavřel bych to tak, že rozhodně nestrádám ani v jedné z těchto rovin.
-
Chlape, ty máš takovýho volnýho času, až ti to leze na mozek. Práce, škola, přítelkyně, přátelé, NIC? :)
-
*Mně
-
To Smejki - Na to, jak hrozně jsi nad věcí, na mne nějak často reaguješ a pokaždé se mě snažíš jen zesměšnit. *3*
To, že je tvůj předchozí příspěvek ryzí fabulací, si doufám také uvědomuješ. Mě to ale nějak nevadí - je mi jasné, že ty svůj názor máš a nezměníš ho, stejně jako tobě je jasné, že to tak mám i já. Takže jsme si kvit. -
ale to víš, že to vidim, jenom mi je to zoufale buřt.
-
To smejki - Kdo nechce vidět, neuvidí. *3*
-
absence negativity je rovna pozitivitě? ty jsi mi šikula!
ještě škoda že zaměňuješ předmět lži a totiž bavení se a fakt poslechu.
hochu, hochu, máš to nějaký děravý. Promýšlej to líp. -
Co se týče druhé části - ano, chtěl jsem odejít prakticky hned poté, co přišel pan Drda, ale pak jsem se ocitl v šoku z toho, co vidím na chatu i ve streamu a najednou mi došlo, "že už to skončilo". Jinak řečeno, zajímalo mě, jak daleko to může dojít...
Jsem rád, že jsem zůstal, protože jsem si na "rádobyhardcore plejery" jako jsi ty udělal zase trochu pikantnější obrázek. -
Jaké lži? Byl jsi tam? Byl. Psal jsi negativně? Nepsal. Byl jsi tam po většinu doby přítomen? Byl.
-
trolík: ty vtipálku, psal jsem jen na začátku podcastu (bez Drdy) a potom jsem se asi po hodině jen ozval, když se Petr ptal, jestli tam náhodou nejsem (kvůli článku). Na konci jsem pak přispěl k tématu "koho máme pozvat" s návrhy na JDho a Dejvu Sillmena. Příště si ty lži líp podlož *3*
Byl jsi po většinu doby přítomný během live streamu a viděl jsem tvé příspěvky
+
Pokud by se ti to nezamlouvalo, odešel bys a neposlouchal.
moc pěkně ten život vedeš, ty náš trpící spasiteli. voda - víno, ta asociace ti snad dojde *1* -
To bighead - Pokud sis nevšiml, tak jsem "nezačal opakovat pořád to samé dokola", dokud si to nevyžádala argumentace na kolegu, který na mě reagoval... Obsah mého původního příspěvku v tomto vlákně mnou vyřknutý dosud nebyl.
-
Odpověz mi na otázku,proč sem furt lezeš,když se ti tu nic nelíbí,všichni jsou zlý a dementní,nikdo tě tu nemá rád,ale pořád budeš prudit? Ty nebudeš normální,protože kdyby jsi byl,neotravoval by jsi tu celou redakci a diskutující. Máš právo vyjádřit svůj názor,ale opakovat pořád to samé do zblbnutí.Tak už konečně vypadni a běž si otravovat jinam,kde o tebe stojí!. *16*
-
To smejki - Byl jsi po většinu doby přítomný během live streamu (možná celou, netuším, nesledoval jsem tě) a viděl jsem tvé příspěvky, které rozhodně nebyly negativního rázu...
Pokud by se ti to nezamlouvalo, odešel bys a neposlouchal. -
kde jsi vzal, že se bavím? já tu jen hájím svaté právo každého na to, že ze sebe může dělat vola. následky, samozřejmě, ať si nese sám. nějak se ti to rozpadá pod rukama, ty náš analytiku. *15*
-
Já nesestříhanou neposlouchal (a vzhledem ke svému znechucení ani nehodlám), ale pokud jsi každou půlminutu neviděl/neslyšel nějaký audiovizuální primitivní projev kteréhokoliv z přítomných, tak to vystříháno/mute-nuto bylo a to pečlivě. Což je jen dobře a p. Grygar by za to ode mě měl malé plus (přestože pochybuju, že by ho to nějak zajímalo).