Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    Neposlouchal jsem živý přenos, ale sestříhanou verzi, kde předpokládám "sprosťáren" ubylo :). A tam jsem se dozvěděl z Drdových nevymáchaných úst řadu zajímavých věcí z online her, hlavně o The Secret World, o které jsem neměl ani tušení, a tady jsem si o ní udělal slušný obrázek, možná lepší, než kdybych si četl recenze. Víc mě zajímá co se říká, než jak se to říká.
  • Myslím, že máme velmi odlišné chápání slova "nepřehání" a to nejen u oných "hoven".

Dovolil bych si tvrdit, že je rozhodně přijatelnější se "chovat jako prase" (pokud tak mé přispívání zde chceš označit) na internetové diskuzi, než se tak chovat ve vysílacím čase veřejnoprávné televize (ČT). Pan Drda se v aktuálním díle Fight Clubu nejenže vyjadřuje jako hulvát, on se tak také i chová (viz extatické příspěvky tvých nadšených kolegů přispěvatelů níže/výše).

Pokud tvrdíš, že tento primitivní audiovizuální výplach je "zábava, co urazí snad jen pitomce" (a jak vidno, mnoho zdejších "hardcore" hráčů s tebou souhlasí), pak mohu vyjádřit pouze zklamání nad úrovní české herní komunity, na kterou jsem dosud nahlížel pozitivně.

Přiznávám svůj šok, když sleduju některé "rádoby videoherní guru" jako Smejki, Black_hand, Robotron3 (a další), jak se královsky baví nad chováním na úrovni mateřské školky, pomalu pana Drdu navrhují na prezidenta (nadsázka) a vůbec se nepozastavují nad skutečností, že "to" proběhlo během živého vysílání podcastu mainstreamového herního média, který posléze bude vyvěšen na internetu pro veřejnost.

Řekl bych, že pokud bych tohle pustil komukoliv neznalému a staršímu 18-ti let jako reprezentativní vzorek českého videoherního dění (což bych, narozdíl od anonymních internetových diskuzí, klidně mohl a bylo by to relevantní), tak by svůj přezíravý názor na hry a hráče rozhodně nezměnil, ba naopak.
  • Tak jsem to myslel *1*
  • Robotron3
    Pořád lepší se vyjadřovat jako prase, než se jako prase chovat a přitom mluvit v krásných obratech. Pokud to Drda s "hovnama" nepřehání, jako v současném Fight clubu, tak je to v poho a zábava, co urazí snad jen pitomce, ale to je jejich problém ;). Navíc co říká Drda zážitky z online hraní mmo, jsou docela zajímavé. Já jako nehráč mmo bych se takové věci nikdy nedozvěděl.
  • Buranské chování pana Drdy má nulovou kulturní či společenskou hodnotu, takže za sebe doufám, že ČT takhle hluboko nikdy neklesne.
  • Keyz
    Obávám,se s dnešní politikou ČT by to dávali někdy ve 2 hodiny ráno tak aby to nemohlo náhodou někomu vadit a to navíc možná.Časy české sody jsou pryč :(
  • Keyz
    To byla odpověď tělem *3*
  • v kolikáté minutě ji vystrčil?!
  • to budu davat na CT namiesto GamePage
  • Chtělo by to udělat pořad s Karlem Drdou live,každý týden nějaké ty jeho historky a nápady plus nějací ti hosti a zábava zaručena :D:D.
  • DangerousDave
    sh*t club: drunken masters and drda *1*
  • Jak Karel vystrčil p*del a všichni z toho padali ze židle *1* *1*
    A nebo kolik má Drda brad a ukázal to břicho *1* *1* *1*
  • Karel a jeho zkouška mikrofonu:"Hovno, hovno"
    Lukáš: "No vidíš, slyšej hovno..." to patří do zlatého archívu rozhlasové zábavy*15*
  • Tos měl vidět naživo na videu ještě s chatem,to by ses chlámal dvakrát tolik :D
  • jnsCZ
    čau, o víkendu bych měl být online ;)
  • Ellendway
    Výborný podcast, hlavně uncut verze v .mp3, kterou někdo nahrával. Karle, poprosil bych beta verzi aplikace :D
  • Amylee.Anderson
    Sluší mu to, ale dlouhý vlasy jsou dlouhý vlasy *13*
  • voodoochild
    Mimo všetkého humoru , musím uznať že nový účes Petra Poláčka je najviac COOL vec od vynálezu granulovanej kávy ! Ak si ešte nechá narásť epickú bradku tak si jeho podobizen dám na tričko ! ( hneď vedla Cheguevari samozrejme )
  • Za to ti postavime sochu *1*
  • OT:Hele Honzo,kdyby sis chtěl někdy zahrát Bfko 3 jak jsem psal v chatu,tak si mě přidej na battlelogu,jsem tam jako Darkerrr ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit