-
Vzpomeň si na Farida a bude ti zase hej, hej?
-
Do pr... , nestaci, ze Sonic a Mario su maldsi, Commodore 64 je mladsi, Star Trek TNG je mladsi, este aj ten Bach bude o par mesiacov mladsi... Chodte vsetci do pr..ec a ja sa idem hrat na pieskovisko! ;))
-
http://www.own3d.tv/Gamescz/video/717203
-
nakonec mozna tak v binarni soustave :)). 100000
-
Přesně tak.Jestli nedáte celý podcast,tak jsem připravenej vlítnout do studia. *1*
-
Takže kulatiny! Vše nejlepší *1*
-
Navíc Martin vypadá naživo max na 26-27, že :)
-
Cyve, člověk mu cíleně ubere, aby si pan AHP mohl připadat stále mladej, a ještě je za to v diskuzích popotahovanej.. tak toto já mám za svoje dobro?!
-
aha, vsem holkam je neustale 15 a tobe je neustale 30 :P.
-
Kam by se ale presunul, kdyz uz je na ostatnich webech zabanovanej *1*
-
Stejný argument bych mohl použít i já na tebe... I ty jsi, např., právě off-topic, neboť se bavíme na diskuzi k Fight Clubu na naprosto nesouvisející téma. *3*
Já nejsem v pozici někoho, kdo by měl někomu něco dokazovat nebo se ve vlastním zájmu něčím řídit - na rozdíl od redaktorů Games.cz, kteří chtějí čtenost, chtějí serióznost a chtějí větší respekt pro hry na poli kultury v ČR. -
Ještě jednou a snad naposled: Zameť si v první řadě před vlastním prahem. Pak můžeš vysvětlovat, jak by se podle tebe měli chovat ostatní.
-
Myslím, že rádi by měli být především ti, kteří mě v posledních měsících konstantně vulgárně urážejí a neustále jim to prochází bez jediného BANu.
Podle mého názoru by veřejná internetová diskuze měla být přinejmenším rovná (když ne rovnou svobodná a vždy přístupná všem), je to vizitka každého kvalitního webu. Bohužel ani to se zde zcela nedodržuje, byť je to nepochybně lepší než za vlády JDho...
Nevidím nic špatného na mazání urážek/off-topic/jinak nepatřičných příspěvků - ale spravedlivě, ne tak, aby v tom hrály roli sympatie a vyznělo to ve prospěch/neprospěch některých. To se zde děje častokrát. -
Trol: Námitky jsi vznesl zároveň s hezkým titulem "primitiv Drda". Buď rád, že tam ten tvůj příspěvek vůbec zůstal. Svobodná, rovná a nemoderovaná diskuze je skvělá věc, když se všichni chovají víceméně slušně. Nevidím nic špatného na mazání urážek.
-
A bude i nesestříhaná verze dnešního velmi "profesionálního" podcastu?
-
Samozřejmě, že redakce Games.cz má plné právo mě BANovat, kdykoliv se jí zachce. A je naprosto zřejmé, že mi nic vysvětlovat nemusí - viz pravidla diskuzí, na které jsem sám dával odkaz. Absolutně nechápu, proč hovoříš o něčem, co vůbec není předmětem diskuze.
Problém vidím v tom, že Games.cz je profesionální web, v podstatě mainstreamové médium v oblasti videoher, a ne nějaký osobník blog Franty z Horní Dolní. Proto účelové řízení diskuzí zabíjí svobodnou a především rovnou diskuzi, což je věc, kvůli které nemůže např. JDho vystát tolik lidí... Mně tohle (a další věci níže zmíněné) prostě a jednoduše vadí, takže se proti nim ohrazuji. Vzhledem k tomu, že jsem měl námitky k podcastu, vznesl jsem je v příslušné diskuzi a tím to hasne. -
Jakmile začneš nadávat, vážně osočovat z korupce bez důkazů, psát na pokračování slohy o Skyrimu k recenzi na My little pony apod., tak tě má administrátor plné právo banovat. A jestli udělí ban za totéž i někomu dalšímu, to je jen a jen na jeho libovůli. Je to jeho domácí hřiště a nechápu, proč by ti měl něco vysvětlovat.
Neřeš ostatní, začni u sebe a zkus psát třeba drsně, ale tak, abys nikomu nedával formální důvod k perzekuci. -
Takže ti je 32 :D Tak aspoň něco nového mimo Fight Club jsme se dozvěděli :)
-
A uplne nejlepsi je, ze mi tricet bylo uz pred dvema rokama - Janchor byl na akci, kde jsme to slavili a stejne to rek blbe ;)
-
Nejlepší bylo v chatu někdo napsal: Šťastné čtyřicátiny :DDD