Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A podla mna je nepripustne klamat v reklamach...
  • @Trol.diskuzni Volné diskuzi? Volné diskuzi??? Přečti si zpětně to co píšeš pod re-play, co to má proboha společnýho s normální inteligentní diskuzí? Nejdřív se zamysli nad svým vyjadřováním než začneš někoho kritizovat.
  • Určitě bylo.
  • MickeyMutant
    "... donutilo se zamyslet nad úrovní české herní scény..."

Jestli tě to opravdu donutilo k zamyšlení a není to jen další slovní obrat signalizující znechucení, tak by mě zajímalo, k čemu jsi dospěl. Podcast se nezmění a jestli ano, tak rozhodně ne ve smyslu tvých pozměňovacích návrhů. Nezmění se Lukáš Grygar píšící svým stylem recenze na Skyrim a DX Human Revolution, nezmění se Petr Poláček, pro něhož je asi tvoje banování nepříjemná a skoro pravidelná rutina a v dohledné době se výrazně nezmění ani složení návštěvníků na diskuzích a chatu těchhle stránek.

Co s tím? Nebylo by lepší, když má člověk nulovou šanci změnit prostředí, které mu nevyhovuje, přesunout se někam, kde je útulněji?
  • Tak já taky nejsem odvařenej s chlapu kteří se válejí na gauči popíjejí a kecaj svoje historky, narozdíl od Vás. D.Troll to samozřejmě bere jak jinak než radikálně nikoliv však nesmyslně jako většina z Vás kteří mu nadávaji. Rozhodně jeho inteligence nebude na bodu mrazu od toho jsou tady jiní kteří ho posílají do ústavu..
  • Až tak daleko k tomu není - i na zdejším webu se projevuje mazání kritiky na svoji autorskou činnost (pan Smutný), neférové posuzování korektnosti příspěvků mezi různými uživateli (pan Poláček) či potlačování volné diskuze (WOW, Re-play články).

Jako příklad za všechny bych uvedl zdejší diskuzi, kde se to vulgarismy na moji osobu jen hemží a přesto se ani teď, ani nikdy jindy nestane, že by je redaktoři podle pravidel slušné diskuze zcenzurovali. Naopak se nezřídkakdy stává, že mažou mé naprosto korektně podané příspěvky.
  • Bighead

Nevíš náhodou kdo měl bejt ten korektor,co opravoval lidi na diskuzích? Jak mu dali ban či co. Zajímal by mě jeho nick.
  • Bighead

Prosím redakci,aby na chvíli klesla pod úroveň Eurogameru než tohle kosmopako diskuzní vypadne a pak aby zase fungovala jako normálně.
  • Jednoduše - až ve způsobu moderování diskuzí klesnou pod úroveň Eurogameru.
  • DangerousDave
    ďakujeme, práve si nám zariadil sériu najvulgárnejších podcastov v dejinách videohier *1* Ešte im poraď ako ťa dostať z tohoto webu a bude to kompletné *3*
  • smejki
    a to nevíš, že napříště se chystá<>swingers párty! what the f...?<>swingers je zkázaný slovo ROFL!
  • Podcast byl skvělej,mohlo by být takovýchto víc!.*3* Jinak pro toho Trotla diskuzního: Běž si čumět na jinej a nebo si běž jak už jsem ti psal čumět na Replay,tam alkohol nepopíjej a chovají se určitě profesionálně. Jenže tam ti zase vadí ušatá a zubatej. Ty seš vážně tlustý vykulený plešatějící neřád! *10*
  • To Kedaro - Podle mě je nepřípustné se opíjet ve veřejně vysílaném zájmovém pořadu pod záštitou profesionálního (herního) webu.
  • Projevil jsem svůj názor a následně jen reaguji na odpovědi ostatních... Vhodně a občasně použité vulgarismy nevadí, ale tenhleten naprosto nepřípustný fekální humor a umělé používání nadávek napříč celé délky podcastu mi na profesionální herní web přinejmenším nesedí.
  • Pokud se forma tohohle podcastu bude opakovat i v následujících dílech, rozhodně jej poslouchat přestanu. Jak jsem psal níže, dojímá mě neprofesionální chování autorů Games.cz, jejichž šéf se paradoxně naváží do nedostatečné vyzrálosti mých příspěvků, zatímco se sám projevil dětinskými hláškami a popíjením alkoholu ve veřejném pořadu.
  • to víš, chlast udělá z člověka úplně něco jiného, kdybys ho pil tak bys to věděl a nedivil se nad jejich chováním
  • Bighead

Já mám radši tyto volnější podcasty než přilepené moderátory z komerční televize,kde nesmí padnout ani jeden vulgarismus atp. Nechápu,proč když se ti to nelíbilo jsi to jednoduše nezavřel a musíš tu otravovat všechny na diskuzích tvýma dementníma komentářema. Se divím,že v psych. ústavu můžete chodit na internet prudit *6*
  • Já nikoho nemoralizuji. Jen se pozastavuji nad paradoxním chování autorů Games.cz a nemalé části "hardcore" herní komunity... Na rozdíl od vás ze sebe nic "velkého" nedělám, takže si to dovolit rozhodně můžu.
  • Skvělý podcast v jiném stylu. Karel opět nešel pro nadrnější slůvko daleko (to se dalo čekat). Byla to zábava.

Milý Trotle (oprava Trole), na české herní scéně je podcástů hned několik. Pokud se ti tento nelíbí můžeš přeladit stanici. Já si po celém dne dřiny v práci rád odpočinu i u tohoto (dle tebe nízkého) humoru. Navíc tohle asi nebude nový kurz podcástů Games.cz.

Připojení po kabelu ... prostě boží
  • Očekával jsem podcast hodný úrovně profesionálního herního webu, ne ožralecké pouťové vyvolávání.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit