-
Chytl jsem tu cast, kde se pokousel rict neco o guild wars 2 a to co jsem videl stacilo, abych toho prestal byt soucasti.
-
Náhodou dneska byla to p*del ,hlavně díky Vávrovi,kterej to tam pořádně rozparádil. A že neumí zformulovat myšlenky do vět ani tak nevadí,když umí vyjádřit pointu toho co chtěl říct nebo aspoň já jsem jí většinou pochopil.
-
P.S.: Při pohledu na chat, kde se ti největší herní "mudrcové" jako Black_hand a další (a že vás bylo požehnaně) nezřízeně chechtali nad každou nadávkou či zvukem, který ten primitiv Drda ze sebe vyloudil, mne docela polil pot a donutilo se zamyslet nad úrovní české herní scény...
To, co se dělo po konci oficiálního streamu, snad ani nebudu komentovat - měli byste se, páni redaktoři, zamyslet nad tím, kdo doopravdy by tady potřeboval dospět. S alkoholem a fekálním humorem to hry v České Republice skutečně nikdy nikam nedotáhnout a zůstane při "zábavě pro kryply". -
Kdo je ten Draken jak se o něm hovořilo v podcastu? Jen vím že se prej stydí a neumí pořádně mluvit :D Jinak se omlouvám,jestli se ptám hloupě.
-
Dnešní podcast byl po tématické stránce neskutečně nudný, po obsahové pak nestoudně primitivní a sprostý. Na to, že působíte jako veřejné médium, které má propagovat dobré jméno hrám, jste se teda ukázali v tom "nejlepším" světle... *7*
-
Doufám že jo,dejte sem pak odkaz. TOhle byl legendární podcast :D. Drda by měl mít svoje vlastní živé internetové vysílání :D
-
Dneska byl šikovnej.
-
Výbornej podcast!
-
No.1 *1*
btw. kedy bude draken? -
Nahral to proboha nekdo? *1*
-
Draken
Tak tedy.
Kdy příjde DRAKEN do FC? -
Aha, tak uz vim proc mi Drda vadi. A ani nahodou to neni jeho sprostomluvou. Jen zkratka nedokaze formulovat svoje myslenky do vet, naprosto se nedovede vyjadrovat a proto je sprostej. Kleje nad tim, jak mu mozek nedovoli prevest myslenky do slov a vet, cimz se nehodi jako host do poradu, kde jde predevsim o mluvene slovo. Zlatej VAVRA...
-
Drda
Drda nějak zhubnul *3* -
"Dneska sledujte toho Drdu, jak se snaží bejt vtipnej. Blablabla, ale Menšík to prostě není!"
Od té doby, co jsem viděl twitter, tak mě ten jeho slušňácký projev v podcastu absolutně neuspokojuje*1* -
Škoda :(
-
Draken
OMFG, tak už sis sem natahal celou tu hrůznou partu ze starýho Levelu? Jak se Vás zbavit???:-( Monstrum Draken.... -
Jasně! *15* Chtěl jsem Vás požádat o komentář k ohlášení Rome 2 TW, ale na to je zatím venku asi příliš málo informací, co? *9*
-
Schvaluje sa
-
hodinka a pul s poezii? proc ne :P.
-
Jasně vole!:)