Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chytl jsem tu cast, kde se pokousel rict neco o guild wars 2 a to co jsem videl stacilo, abych toho prestal byt soucasti.
  • Náhodou dneska byla to p*del ,hlavně díky Vávrovi,kterej to tam pořádně rozparádil. A že neumí zformulovat myšlenky do vět ani tak nevadí,když umí vyjádřit pointu toho co chtěl říct nebo aspoň já jsem jí většinou pochopil.
  • P.S.: Při pohledu na chat, kde se ti největší herní "mudrcové" jako Black_hand a další (a že vás bylo požehnaně) nezřízeně chechtali nad každou nadávkou či zvukem, který ten primitiv Drda ze sebe vyloudil, mne docela polil pot a donutilo se zamyslet nad úrovní české herní scény...
    To, co se dělo po konci oficiálního streamu, snad ani nebudu komentovat - měli byste se, páni redaktoři, zamyslet nad tím, kdo doopravdy by tady potřeboval dospět. S alkoholem a fekálním humorem to hry v České Republice skutečně nikdy nikam nedotáhnout a zůstane při "zábavě pro kryply".
  • Kdo je ten Draken jak se o něm hovořilo v podcastu? Jen vím že se prej stydí a neumí pořádně mluvit :D Jinak se omlouvám,jestli se ptám hloupě.
  • Dnešní podcast byl po tématické stránce neskutečně nudný, po obsahové pak nestoudně primitivní a sprostý. Na to, že působíte jako veřejné médium, které má propagovat dobré jméno hrám, jste se teda ukázali v tom "nejlepším" světle... *7*
  • Doufám že jo,dejte sem pak odkaz. TOhle byl legendární podcast :D. Drda by měl mít svoje vlastní živé internetové vysílání :D
  • Dneska byl šikovnej.
  • Výbornej podcast!
  • No.1 *1*

btw. kedy bude draken?
  • Nahral to proboha nekdo? *1*
  • Keyz

Draken

Tak tedy.

Kdy příjde DRAKEN do FC?
  • Aha, tak uz vim proc mi Drda vadi. A ani nahodou to neni jeho sprostomluvou. Jen zkratka nedokaze formulovat svoje myslenky do vet, naprosto se nedovede vyjadrovat a proto je sprostej. Kleje nad tim, jak mu mozek nedovoli prevest myslenky do slov a vet, cimz se nehodi jako host do poradu, kde jde predevsim o mluvene slovo. Zlatej VAVRA...
  • Drda

Drda nějak zhubnul *3*
  • MickeyMutant
    "Dneska sledujte toho Drdu, jak se snaží bejt vtipnej. Blablabla, ale Menšík to prostě není!"

Od té doby, co jsem viděl twitter, tak mě ten jeho slušňácký projev v podcastu absolutně neuspokojuje*1*
  • Amylee.Anderson
    Škoda :(
  • Draken

OMFG, tak už sis sem natahal celou tu hrůznou partu ze starýho Levelu? Jak se Vás zbavit???:-( Monstrum Draken....
  • Jasně! *15* Chtěl jsem Vás požádat o komentář k ohlášení Rome 2 TW, ale na to je zatím venku asi příliš málo informací, co? *9*
  • Schvaluje sa
  • Black_Hand
    hodinka a pul s poezii? proc ne :P.
  • Wyder
    Jasně vole!:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit