-
Toho přisprostlého burana? My chceme Vávru!!!
-
Co si takhle zitra dat zase jednou v podcastu Karla Drdu?
-
Vzhledem k tomu, ze Darken dela s nama, ale proste se mu do podcastu nechce, tak vic, nez jenom nevinne nakouknuti od kamery od nej fakt cekat nelze. Bohuzel.
-
Mz Fight club
A co takhle do podcastu pozvat (u příležitosti oznámení Assassins creed filmu) Vaška Rybáře z moviezone? -
Offtopic
Sorry za dotaz mimo téma: Nemáte tady někdo kapelu tvrdšího ražení a nepotřebujete obal na CD? Rád bych znal názory, co nejvíce lidí z hudebního okruhu na mé artworky... Thx! Když tak se mi ozvěte na mail (viz profil). -
Tak to by tam taky mohli pozvat třeba Paroubka, nebo Michala Davida. Tuček, Zvelebil nebrat.
-
tak já jsem přestal kupovat Score když to šéfoval Bludr, né že by to bylo z důvodu kvality onoho měsíčníku, takže vážně nevím, každopádně dík za tip, zítra poslechnu ;)
-
Já sice pana Zvelebila taky moc nemusím, ale podle mě je každej host dobrej. Jinak když už tam měli Rybku a Drdu, tak se mně smrskl počet hostů, které bych v FC uvítal v podstatě na tři: Katka Opočenská, František Fuka a jeho čivavy (viz hPod) a Ondra "Draken" Průša. Zvláště za toho posledního bych byl strašně vděčnej.
-
Ja mam ne neho jen negativni vzpominky - za jeho sefovani slo Score uplne do sracek ( aspon z myho pohledu ) viz rozhovor s Rybkou a Malym ( cas 43:55 - 52:00 )
http://poklady-z-popelnice.blogspot.cz/2012/02/rozhovor-s-michalem-rybkou-ondrejem.html -
ok :)...já si uchovávám spíše pozitivní vzpomínky, a třeba jeho video 100 hodin nehraní je naprostá pecka *1*
-
Pro me absolutne nejhorsi sefredaktor v historii Score
-
nechceš místo těch tří teček radši napsat proč? Tohle mě totiž vážně zajímá.
-
Tak podcast se Zvelebilem by byl prvni, ktery bych v historii fightclubu vynechal ...
-
prosím prosím pozvěte tam Tomáše Zvelebila, pokud to jenom trochu jde *13*
-
Už to řekl podruhé, takže možná fakt nebyl.
-
Zcela odůvodněný...
-
Velmi častý flame....
-
Cože...
Takže když chci napsat komentář k wow článku tak najednou musim být registrovaný ? WTF.. -
*1* Třeba to nebyl přeřek.
-
Fight Club 86
Prerek z 18.14 me bavi, to kdyz Petr navazuje na Lukase "....kvuli Okami, rozumim zcela / Takze na tohle jsem zajimavej...." misto 'na tohle jsem zvedavej' :).